Čo pomôže na lepší spermiogram?
Čo pomohlo vášmu partnerovi, aby mal lepšie výsledky na spermiograme? 🙂
@lucia20 Mozem aj ja poprosit tie vitaminy, je to pre kamaratku a velmi by som chcela aby otehotnela. Vopred dakujem.
@bosorka27 Tekvicový sirup
Kombinácia látok obsiahnutá v sirupe podporuje vylučovanie vody z tela, prispieva k normálnej funkcii močových ciest, prostaty a k normálnej plodnosti i reprodukcii. Tiež prispieva k normálnemu tráveniu, normálnemu stavu pokožky a normálnej funkcii imunitného systému. Výživový doplnok s významným zdrojom zinku a vitamínu E. Vhodný pre mužov nad 45 rokov a pri plánovanom rodičovstve.
Dávkovanie: 1 polievková lyžica (8ml) 1x denne pred jedlom samotný alebo zriedený vo vode.
Možno by bolo dobré vyskúšať aj tento prostriedok.V receziách sa dočítate ako užívateľom pomohol s nízkou tvorbou spermií,imunitou,libidom,či nepravidelnou menštruáciou.Prípadne kto má problémy s častým močením,či pocitom "studených"nôh,tak nech vyskúša.

@vajicko0210 pridam to sem, nech nemusite vsetky pisat po jednom. 😀
nijaky lekar nam to neodporucal, dostalo sa mi to ani uz neviem cez koho, cize je len na vasom zvazeni, ci uzivat alebo nie...
L-karnitín (minimálne 500mg denne)- ovplyvňuje počet a pohyblivosť spermií
L-arginín (minimálne 500mg denne)- podieľa sa na vyššom počte spermií v ejakuláte a ovplyvňuje ich motilitu
Koenzým Q10 (60mg denne)- výborný antioxidant, ktorý zvyšuje počet spermií
Vitamín E (2x 200mg denne)- je zodpovedný za preniknutie spermie do vajíčka, ovplyvňuje i stavbu bičíka
Zinok (15mg denne)- zvyšuje hustotu spermií na 1ml ejakulátu, ovplyvňuje pohyblivosť spermií a zvyšuje hladinu testosterónu
Kyselina listová (1000 mcg denne)- pozitívne vplýva na kvalitu spermií
Selén (100mcg denne)- zvyšuje motilitu spermií, pohlcuje voľné radikály
Tribulus terrestris (do 80kg hmotnosti stačí 800mg obsiahnutých v tablete)- prírodný stimulant testosterónu
Vysokú viskozitu ejakulátu môžete znížiť tabletami agapurin alebo bežnými prípravkami na riedenie hlienov napríklad pri kašli (ACC long, Solmucol a podobne)
vsetkym drzim palce.