icon

Čo pomôže na opakovaný zápal močových ciest?

24. máj 2021

Ahojte baby, čo je prosím vás dobre na opakovaný zápal močových ciest? Veľmi to bolí a už som z toho na nervy. Bolí ma až brucho a je mi do plaču. U gynekológa som ešte nebola ale nechcem ísť keď mi môžu zabrať nejaké lieky určené nato... Čo všetko vám pomohlo? Ďakujem

sunshine_18
•
24. máj 2021

Rieš to čím skôr ja sa s tým už trápim rok a pol... A každému zaberie niečo iné... Napíš mi súkromnú správu poradím ti

simsalabim
•
24. máj 2021

Zapal mocovych ciest, hlavne opakovany, by mal riesit urolog, nie gynekolog. Pomoct moze aj imunolog.

kkovacovak
•
24. máj 2021

Teta aj so sesternicou majú opakovane zápaly a teta si nevie vynachváliť liek Utripoplus. Raz jej ho odporučil urológ a má ho doma stale v zásobe a dáva ho aj malej. Hneď keď pocíti nejaký diskomfort tak ho nasadí a je po problémoch a zápal ani nenastane. Vraj nič iné tak nepomáha ako toto a odporúča to kade chodí.

bona1393
•
24. máj 2021

Zanes aspoň moč k obvodnému nech zistia aké to spôsobujú baktérie a podla toho sa nastaví liečba. Ale mne najviac pomohla D manóza z lekárne.

superholka77
•
24. máj 2021

@kkovacovak dobrý deň môžem sa opýtať mate foto toho.lieku na Google mi.to nechce nájsť vôbec je to.na predpis? Ďakujem

kkovacovak
•
24. máj 2021

@superholka77 pardon ja som to blbo napísala ako sa tak pozerám 😄 je to tento:
https://www.adc.sk/databazy/produkty/detail/uti...

sonalove
•
24. máj 2021

Ak chcete tu je pár rád/ receptov na váš problém z kníh o bylinkach

sonalove
•
24. máj 2021

Foto 2 pokračuje na fotke 6

karhu
•
24. máj 2021

kamoska s tym mala chronicky problem, antibiotika za antibiotikami, pomohol jej caj mix alchemilka, vres a rebricek, 3x denne..akurat ma vedlajsie ucinky - kolegyna co ho pila tiez po jeho piti hned otehotnela😀

dejna_
•
24. máj 2021

Mne pomohla na opakované až chronické zápaly močových ciest tinktúra z alchemilky kúpite v Bioobchode asi za 6€ je to od firmy serafin...jedine toto mi pomohlo mala som to stále ale jak som začala užívať toto v čase keď už na mňa niečo liezlo..
Lebo už som vedela keď to na mňa išlo ..dala som dva dni kúru a bolo po probléme 🙏 a pomohla viacerým čo som ju odporučila

katren
•
24. máj 2021

urcite to ries cim skor, sestra to mavala casto, pred mesiacom bola u urologa a rozsiroval jej mocovu ruru, ze ju mala stiahnutu a preto sa jej tam vsetko zachytavalo a robilo problem.....keby jej rozsirenie nepomohlo, tak by isla pod noz....

bukajka_mata
•
25. máj 2021

U mňa pri týchto problémoch jedine kombinácia antibiotík a Wobenzymu, to bolo kombo, ktoré ma z toho dostalo. Najskôr som len antibiotiká brala, ale to sa mi furt zápal vracal, to bolo ozaj jak bumerang. Ale potom jak som to brala aj s enzýmami, tak od vtedy mám úplný kľud.

marycarrie
•
Odpoveď bola odstránená
•
nataliapalmova
•
29. júl 2023

@sunshine_18 dobrý den,čo vám prosim pomohlo s chronickými zápalmi m.ciest?

sunshine_18
•
29. júl 2023

@nataliapalmova dobry den , asi vsetko dokopy = liecitelia, mnoho antibiotik , velmi vela vitaminov , probiotika , blokurima ,uro caje,… boj na velmi dlho