Čo robiť, ak vás trápia vaše prsia?
Ahojte baby, som čudná že mi vadi aké mám prsia? Proste na 22 rokov ovysnuté ďaleko od seba hruď plocha jak pristávaciu drahá 🤦♀️ čo s tým robiť?
Podprda 😁 alebo plastika ale sa naucitys tým žiť .aj lentilky pod kobercom sú lepšie ako dupľom nič ... A ževraj chlapi majú radi akurát také do ruky 🫢🤷🏼♀️
Strašne plytko rozmýšľaš ... si mladá, "hlúpa", no zapamätaj si, nech sú, aké sú, váž si, že ich máš zdravé ... a mužovi, ktorý Ťa bude ľúbiť a bude mu záležať na Tebe, nie na Tvojich prsiach, bude jedno, či ich máš krásne pevné alebo ako "lokše".
@zuzka2610
Skoro každá žena má nejakú tú svoju neistotu, no a väčšinou ju ona na sebe vníma omnoho horšie ako okolie 😊 ja som svoju plochú hruď zatiaľ prijala, naučila som sa obliekať sa vhodne na typ postavy, dobrá podprsenka je super vec, snažím sa vyzdvihnúť na sebe to čo sa mi na mne páči…tam by som začala… no a raz si ich dám možno spraviť, len tak, pre radosť, pre seba, lebo čo sa týka mužov, tým to bolo zatiaľ všetkým jedno, oni sú vyšašavení z toho, že prsia a nezáleží aké 😂😂
Tiež mám prsia ovisnuté, ale veľké. Proste také nepekné, vždy keď priberiem, tak to ide hore: prsia, ruky, brucho.
Vyzerajú hrozne, ale tak hlavne, že sú zdravé, nerobia žiadne problémy. Mám 33 rokov, vekom sa človek viac rešpektuje, vidí, že to nie je len o Tom ako vyzerá. Že sú aj iné hodnoty. Naše telá sú úžasné, že toho toľko dokážu, že môžeme takto fungovať.
Buď pokojná, pre niekoho budú super 🙂
Nie si cudna len si ovplyvnena body image idealom “ krasy” zenskych prs ktory vytvorili muži v tomto storoci . Prsia k sebe hore vysoko pod krkom ma zena len v push upke alebo silikony . Chod sa pozriet do muzea na malby nahych zien z minulych storoci. Prsia mali male od seba.. trosku brusko tukove a boli ideal .. Mne sa vzdy pacili zeny v show biznise ktore mali mini prsia a este hrde na tu pristavaciu drahu. Ta co hra v pirati z karibiku mà lentilky a v kopec filmoch som ich videla 😉 najviac sexy na žend nie su prsia ci zadok ale sebavedomie. Mozno raz ked budes kojit budes mat velke . Ja som mala z 36B 38D 😊Mne sa ale pacili vzdy Mozno mensie lepsie -je to pohodlnejsie. Maj ich rada su cast tvojho tela . A Hlavne nech su zdrave.
@zuzka2610 vitaj v mojom svete 😃 teraz už to neriešim, ale boli časy kedy som mala z toho depky, pomohla push-up podprsenka a v tehotenstve som ich mala bombové - teraz kojim a sú ešte horšie ako boli, ale už mi na tom nezáleží 😃 mám spokojne dieťa a muža, ktorému záleží na iných hodnotách a nie na tom, aké mám prsia

Zmieriť sa alebo plastika