icon

Čo spôsobuje svrbenie po sexe a ako ho riešiť?

29. apr 2024

Ženy ja už som zúfalá!! Roky mám nonstop problémy zo spodu. Svrbenie, pálenie, kvasinky, Candida… lenže teraz naposledy boli úplne všetky stery ok a napriek tomu mám vkuse nejaké problémy. Po dlhšom čase sme mali včera sex, dosť ma to bolelo ale myslela som že len kvôli tomu že sme sex nemali dlhšie. No a ráno sa zobudím, mám to celé červene a hrozne ma všetko svrbí. Hlavne vchod. Ja už fakt neviem čo mám robit. Doktorovi idem vo štvrtok. Čo to už môže byť? Partner je ok, a po sexe mám problémy. Neviete mi poradiť? 😩

mane01
•
29. apr 2024

A ten partner ma aj nejake vysetrenia za sebou alebo len tvrdi, ze je ok?

elenka74
•
29. apr 2024

Partner nemusí byť vôbec ok. Mne to vysvetľoval gynekológ, že muž nemusí mať žiadne príznaky a popritom môže mať problémy. Preto je dobré, aby sa liečil aj on.

misiak7777
•
29. apr 2024

Skús požiadať o zmeranie PH

jaskolka
•
29. apr 2024

Mne gynekologicka vravela, ze vždy pri mykoze treba oboch partnerov pre istotu preliečiť. Lebo on nemusí mať nijaké problémy ani príznaky, ale v podstate si to "podávate" dookola.

tanyan
•
29. apr 2024

Okrem zdravotnej "nezávadnosti" sú dôležité aj správna vlhkosť a pH. Teoreticky to môže byť aj alergia, napríklad na drogériu, ktorú používa partner.

lea202
•
29. apr 2024

Áno, toto skutočne môže byť aj partnerom. Mal by sa takisto podrobiť nejakým tým vyšetreniam, ak to chcete vyriešiť, problém môže byť práve uňho a ani nemusí mať žiadne príznaky.

egonsk
•
29. apr 2024

a nohavicky nosis bavlnene, alebo nejake sexi silonove? nosit suknu sa uz da, tak verim, ze sa neparis leginach, alebo obtiahnutych rifliach ;)

lakebabe
•
29. apr 2024

Väčšina mužov sú len prenášaci bez príznakov, to sa týka aj mykoz a ureoplazmy. Muža objednať na vyšetrenie nech mu spravia ster a preliecit obidvoch.

sherynkamalinka
•
29. apr 2024

skus pouzit lubrikacny , mozno si len sucha a mas to tam, sprosto povedane, zodrete . Potom to svrbi a stipe ...