Čo vám pomohlo na chronický E coli. a Enterococcus v pošve?
Chcem sa spýtať či mal niekto rovnaký problém a čo vám prípadne pomohlo. Mám neustále gynekologické problémy, z kultivácií mi diagnostikovali už asi päťkrát za sebou E coli a Enterococcus masívne, trvá to nonstop už rok. Beriem jedny ATB za druhými, vždy po nich Gynoflor a o týždeň ma to znovu páli a idem odznova. Nemám žiaden pohlavný styk, dodržiavam všetky zásady primeranej hygieny, o tangách mi prosím nehovorte - JA VIEM, nenosim ich. Imunolog mi nediagnostikoval poruchu imunity no napriek tomu mi ju stimuluje. Jediné čo mi pomáha je Vitagyn C ale evidentne to nezabráni ďalšej infekcii.
@alenka1967 nedarí sa mi zbaviť eccoli v pošve nepomohla mi ani autovakcina a antibiotiká keď doberiem tak cítim že močový mechúr je ok ale pošva nie a tak to ide dookola snáď 10 rokov som zúfalá 😥ďakujem za radu
@totalzufala Ja som mala E- coli v mocovej rure. Oni prejdu aj do pošvy. Som aldrgicka na antibiotika, lekár mi poradil ist do Rakuska. V Kittse v lekarni mi predali na.
môj recept od lekara,Furadantin retard 100 mg.
Brala som ho 7 dni, vsetko O. K.
Ale po nejakom case sa mi problemy zas objavili. Poradila mi jeda lekarka, aby som ho brala dlhodobo. Tak som si ho davala 1 tobolku vecer - cely rok. A mam uz pokoj. Je tomu mozno 6 rokov. Zmizli e - coli.!!! Recept Vam v lekarni vratia a môzete si ist znovu kupit dalsie balenia.
@ericaromy. Dobrý deň do celého kokosového oleja jednu kvapku?

@fatalkarma Ahoj chcem sa spýtať keď si udržala kvasinkovu dietu tak si nejedla ani ovocie alebo cestoviny?