Čo znamená dvojitá maternica po laparoskopii?
Dobrý deň prajem ďakujem všetko bez odpovede alebo skúsenosti, som po operácii teda po zákroku som momentálne v nemocnici presúvajú na izbu bol so mnou lekár ktorý má operoval mala som edometrioziktora bola odstránená ale pritom Pri operácii teda mi našlo 2 maternice alebo dvojitú maternicu čo to znamená nikdy som to nepočula
Ak mas 2 mas dve maternice, tak môžeš byť tehotná s dvoma detmi. Aj tak, ze s jedným otehotnieť v máji a s druhym trebars kludne v auguste. Dúfam, ze sa nemýlim ake takto som to pocula 🙂
Ze máš dve maternice by už dávno zistili sonom. Skôr ti povedal dvojrohu, cize ze máš v maternici taku prepazku. Tam je potom problém donosit dieta.
Ze máš dve maternice by už dávno zistili sonom. Skôr ti povedal dvojrohu, cize ze máš v maternici taku prepazku. Tam je potom problém donosit dieta.
@rachel36a povedal že je to vrodená vada že to mám od malička len teraz keď má otvorili to videli
@rachel36a povedal že je to vrodená vada že to mám od malička len teraz keď má otvorili to videli
@kvetinka9378494 vacsina chýb maternice je vrodena
Ak mas 2 mas dve maternice, tak môžeš byť tehotná s dvoma detmi. Aj tak, ze s jedným otehotnieť v máji a s druhym trebars kludne v auguste. Dúfam, ze sa nemýlim ake takto som to pocula 🙂
@svetlonos myslim, ze ten rozostup tam nemoze byt az taky velky, ci? Presalen pocas tehotenstva zena uz neovuluje, aby otehotnela zas... ale priroda asi vie robit kadejake veci.
@svetlonos myslim, ze ten rozostup tam nemoze byt az taky velky, ci? Presalen pocas tehotenstva zena uz neovuluje, aby otehotnela zas... ale priroda asi vie robit kadejake veci.
@anjelicek26
No pocula som o tom, ze sa to výnimočné stáva. Jedna žena vynorila manželom dieta, boli to Číňania. No cuduj sa svete, porodila deti 2, uolne odlišné. Zistilo sa, ze jedno bolo jej biologické a druhe z vkladu vajíčka tých druhých manželov. Potom sa vrátila (bolo to v inom meste/state) pre to vlastne 🙂
@anjelicek26
A tak vlastne prišli na tie dve maternice.
@anjelicek26
A tak vlastne prišli na tie dve maternice.
@svetlonos mám sa báť?
@svetlonos mám sa báť?
@kvetinka9378494
nieee 😀 Len keď možné otehotnieť s dvoma mužmi naraz, co v prípade jednej maternice nie je 🤪

Pockaj na to, kym ti to lekar vysvetli... lebo je rozdiel mat v maternici prepazku, mat dvojrohu maternicu a rozdiel mat dve maternice.