icon

Čo znamená dvojitá maternica po laparoskopii?

kvetinka9378494
21. máj 2025

Dobrý deň prajem ďakujem všetko bez odpovede alebo skúsenosti, som po operácii teda po zákroku som momentálne v nemocnici presúvajú na izbu bol so mnou lekár ktorý má operoval mala som edometrioziktora bola odstránená ale pritom Pri operácii teda mi našlo 2 maternice alebo dvojitú maternicu čo to znamená nikdy som to nepočula

anjelicek26
21. máj 2025

Pockaj na to, kym ti to lekar vysvetli... lebo je rozdiel mat v maternici prepazku, mat dvojrohu maternicu a rozdiel mat dve maternice.

svetlonos
21. máj 2025

Ak mas 2 mas dve maternice, tak môžeš byť tehotná s dvoma detmi. Aj tak, ze s jedným otehotnieť v máji a s druhym trebars kludne v auguste. Dúfam, ze sa nemýlim ake takto som to pocula 🙂

rachel36a
21. máj 2025

Ze máš dve maternice by už dávno zistili sonom. Skôr ti povedal dvojrohu, cize ze máš v maternici taku prepazku. Tam je potom problém donosit dieta.

kvetinka9378494
autor
21. máj 2025
@rachel36a

Ze máš dve maternice by už dávno zistili sonom. Skôr ti povedal dvojrohu, cize ze máš v maternici taku prepazku. Tam je potom problém donosit dieta.

@rachel36a povedal že je to vrodená vada že to mám od malička len teraz keď má otvorili to videli

rachel36a
21. máj 2025
@kvetinka9378494

@rachel36a povedal že je to vrodená vada že to mám od malička len teraz keď má otvorili to videli

@kvetinka9378494 vacsina chýb maternice je vrodena

anjelicek26
21. máj 2025
@svetlonos

Ak mas 2 mas dve maternice, tak môžeš byť tehotná s dvoma detmi. Aj tak, ze s jedným otehotnieť v máji a s druhym trebars kludne v auguste. Dúfam, ze sa nemýlim ake takto som to pocula 🙂

@svetlonos myslim, ze ten rozostup tam nemoze byt az taky velky, ci? Presalen pocas tehotenstva zena uz neovuluje, aby otehotnela zas... ale priroda asi vie robit kadejake veci.

svetlonos
21. máj 2025
@anjelicek26

@svetlonos myslim, ze ten rozostup tam nemoze byt az taky velky, ci? Presalen pocas tehotenstva zena uz neovuluje, aby otehotnela zas... ale priroda asi vie robit kadejake veci.

@anjelicek26
No pocula som o tom, ze sa to výnimočné stáva. Jedna žena vynorila manželom dieta, boli to Číňania. No cuduj sa svete, porodila deti 2, uolne odlišné. Zistilo sa, ze jedno bolo jej biologické a druhe z vkladu vajíčka tých druhých manželov. Potom sa vrátila (bolo to v inom meste/state) pre to vlastne 🙂

svetlonos
21. máj 2025
@anjelicek26

@anjelicek26
A tak vlastne prišli na tie dve maternice.

kvetinka9378494
autor
21. máj 2025
@svetlonos

@anjelicek26
A tak vlastne prišli na tie dve maternice.

@svetlonos mám sa báť?

svetlonos
21. máj 2025
@kvetinka9378494

@svetlonos mám sa báť?

@kvetinka9378494
nieee 😀 Len keď možné otehotnieť s dvoma mužmi naraz, co v prípade jednej maternice nie je 🤪