Cysta na vaječníku a šanca na otehotnenie
Ahojte, mam 30 rokov a o babo sa pokušame rok a pol ale bez uspechu. 10.8.2011 mi kôli cyste zobreli lavy večník. Teraz mi zistili že na pravom mám znovu cystu.
Začali sme chodiť do GynFivu, zatial som bola len na konzultáciu. Podla výsledkou rozhodnú, čo urobia. Chcem sa opýtať, či niektorá z vás mala podobný problém ako ja a či sa vám podarilo otehotnieť? Rada by som bola keby mi niekto poradil a možno povzbudil som z toho na nervy ☹
robili ti to laparoskopycky alebo ťa rezali?
Ahoj Kaja81
.Mne tiez vyoperovali lavy vaječník a že ked uz su vo mne tak pozreli aj na pravy a aj tam nasli cystu ktoru vybrali.Velmi som sa bala ze nebudem moct mat uz deti - hoci ich uz niekolko doma mam.A o štyri mesiace som otehotnela znova,ani sme tomu nechceli verit..Daj si vsetko do poriadku zver sa do ruk ludom ktorym doverujes a az ked to zacne tam vnutri pracovat tak ako ma bez cyst tak si myslim ze ti to vyjde.
Dievcata cist a miomov sa da zbavit aj bez zakrokov v nemocnici. Mne sa podarilo znicit 2cisty na vajecniku za 3mesiace,bez lekarov.rada pomozem 🙂
Dievcata je to individualne,odkial ste,aby som vam poradila
aka je velka,ako dlho ju nas atd..
@muskabb ako su cysty velka netusim, mam ich niekolko, a mam ich uz dlho rokov ale od minuleho leta 2012 sa to zhorsilo ako jeden z neziaducich ucinkov hormonalnej stimulacie na umele oplodnenie -to mam okolo laveho vajecnika, dalsie mam v prisiach tie mam asi dva roky tiez ako neziaduci ucinok zo stimulky , a dalsie mam na stitnej zlaze a tie uz mam asi 13 rokov na stitnu sa liecim tych 13 rokov,,,,ale hlane by som chcela vediet ako sa zbavit tych co mam v okoli vajecniku, v prsiach mam vodove a bolievaju ma tesne pred menzesom,,,ale okolo toho vajecnika neivem akeho druhu su a to ma bolieva pocas menzesu a pocas ovulacie -co je aj bezne ze vtedy vajka bolia ale od toho leta minuleho ma to boli aj pri cikani ,,,o cystach okolo jajka vela neviem lebo nikdy som s tym problem nemala az teda od tej poslednej stimulky a to ze mi vznikli cysty co mi sposobuju bolest sa mi zistilo az pred mesiacom, povedali mi ze mozem si to dat laparoskopiu odstranit ale ked za posledny rok som bola uspata dvakrat a mensie zdravotne veci som riesila bez uspatia pocas roku aj viackrat tak uz nemam chut nechavat v sebe zas vrtat,,,,tak ak vies prosim poradit pomohla by si mi,a aj inym zenam.,,dakujem
@ajkapajka1 ahoj a ja by som ta mohla poziadat o cislo na tu pani ohladom bio rezonancie? a ona pride ku mne domov ci ako to funguje? dakujem vopred 🙂
Ahoj,spoznala som super firmu,ktora ma zazracne produkty....
neviem ci si pocula o aloe vera,o odkysleni organizmu a zazracnej hube.
napis mi cislo,zavolam ti,myslim,ze u teba to bude dlhodobejsi proces
no som presvedcena,ze to zaberie,pekny vecer
Ahojte dievcata 🙂 No tak uz aj ja som v klube ☹ Minulky stvrtok mi moj dr p0otvrdil 2,5cm cystu na vajecniku. Dal mi ketonal a thiamin. Snazime sa otehotniet cca 5 mesiacov aj ked do decembra 2012 som este kojila a dr povedal, ze a to znizuje sancu, no ale teraz uz viem, ze to bude asi tou cystou, vsak? Povedal mi, ze mam prist na kontrolu o 3 mes. hned som sa zlakla, ze teda ziadne snazilkovanie, ale povedal, ze liecba trva 3 tyzdne, kym teda vyberiem lieky a potom mozme skusit ak ma to nebude boliet. Mna to bolievalo pocas menstruacie. Takze pockam co to spravi za ten mesiac, ale uricte pojdem hned na kontrolu pre istotu ked doberiem lieky, nech sa pozrie ci sa trosku zmenila. Drzte palce 🙂
Ahojte ja mam výborne skusenosti s produktami Herbalife. Nerobim reklamu len chcem pridat moju skusenost ako mi ich vyobky pomohli.
Ak mate otazky kludne mi mozete napisat
@ajkapajka1
hmm a potom tie lieky? ci nejake caje dava? to cca kolko stoji? dakujem
ozvi sa ak ešte nič...
@ajkapajka1 ahoj mozes mi poslat kontakt na tu lekarku?dakujem
caute kocany..toto sa vobec dobre necita..ja sa tiez momentalne tymto zaoberam s manzelom sa pokusame o babo ako sa len da...a minule idem na kontrolu a tam cysta asi tak 6cm,lekarka mi kazala ist na operaciu,uz som bola psychicky nachystana a ked ma isli operovat tak mi oznamili ze ta cysta mi praskla..a tp bola pevne vraj..teraz po uspesnom polrocnom plodeni zase nic,isla som na kontrolu a zase tam mam cystu a ze preto nemozem otehotniet a ze musim ist na operaciu,chcela by som poradit ak mate niekdo skusenosti ci sa to neda riesit aj nejako inac ako operaciou?pisete tu o inekciach atd..nemala by lekarka zistit o ake cysty sa jedna?poradte kdo vie..prosim
@fazulkabambulka Mohlo by ist o endometrioznu cystu. To by vysvetlovalo tu neplodnost. Byt Tebou, pockam, ci cysta vdaka HAK nezmizne. Ak nie, operacia rovno s diagnostickou laparkou.
@kveta a co je prosim to hak?
@fazulkabambulka Hormonalna antikoncepcia. Predpisuje sa pri cyste.
hmmm..no nic moc ked teraz chcem otehotniet
cawte baby ja mam taky problem tak isto sa my robia cisty na vajecniku...uz neviem co mam robyt chcela by som babo uz som z priatelom 4a pol roka poradte mi daco co mam robyt budem velmi rada ked mi odpisete dakujem vam pekne
hm no moc sa tu nediskutuje, ale skúsim. Dievčatá čo máte skúsenosť s cystami. Aká je to bolesť? Taká tupá a cítite, že niečo máte v podbrušku??

@kaja81 to je super gratulujem. Ja dúfam ze ked raz otehotniem zbavím sa ja cyst... Zatial je všetko pod kontrolou cysty vybrali a tie o kt. som ani nevedela ze su tam poslali do labaku a su benigne🙂 včera mi prišli výsledky. Pevne verím ze ked to všetko pôjde ako doteraz bude dobre🙂