Cysty v prsníku
Ahojte, je tu prosím niekto kto mal maličké cysty v prsníku a vstrebali sa?Alebo zmizli?
Dnes na sone mi našli v pravom prsníku cysticky do 5 mm dve. Kontrola o 2 roky
Dakujem za každú odpoved
Aj mne našli 4 cysticky do 5 mm v októbri. Dr hovorila, že je skôr výnimkou, keď ich žena zopár nemá v mojom veku (mam 40) vraj to nieje nič neobvyklé ani nebezpečné. Kontrolu mam o rok.
no ja chodim na kontroli kazdy rok urcite raz za dva je malo. Mala som 4ry, jednu museli vybrat lebo rastla aj ked bola neskodna. Jedna mi zmyzla po dojceni a dve male este mam ale aj z tych som nervozna a aj doktorka ze o rok na kontrolu.
@martanagy takisto chodím na kontroly každý rok vždy po preventívne má gynekológ pošle aj na prsníky budúci týždeň idem k nemu aj s dnešným nálezom
@denisse1311 tiez ich mam viac, no na kontroly urcite častejšie. Jednu co sa zacala menit mi vybrali po druhom tehotenstve, teraz normálne kojim tretie. Mam vybornu doktorku, radila zmenu ziv.stylu a vela vela tekutin+alchemilka
@denisse1311 ahoj, ja som mala a zmizli. Ale ja som uz mala velke bolesti a zacala som uzivat Indol3 a po dvoch mesiacoch zmizli a prestali boliet. Ak nebolia, netreba sa trapit. Ak bolia odporucam Indol3 alebo Indonal. Niekto odporuca aj Mastodyn. Niekto tvrdi, ze to nepomaha, mne to pomohlo.
@heln ahoj pobolieva ma to aj keď sú len dve veľkosti do 5 mm. Ty si mala veľké? Indol ti odporučil lekár či sama si začala užívať?

Tiež som mala, tieto male su zväčša neškodne A ked si sledovaná každé dva roky úplne to stačí