icon

Ďalšie tehotenstvo po mimomaternicovom tehotenstve

mary39
29. dec 2017

Ahojte,neviem nájsť nejakú aktuálnu tému kde by som to napísala,tak skúšam takto. 5.10.2017 mi robili laparoskopiu kvôli mimomaternicovému tehotenstvu. Vajíčko bolo vo vajcovode,na tom najhoršom mieste,ale všetko mi zachránili. Bolo to ťažké,ale keďže sme túžili po ďalšom bábatku,tento mesiac sme sa začali pokúšať a podarilo sa nám na prvý šup. Pred dvoma dňami som si robila test a bol pozitívny,dnes som si robila kontrólny a bol tiež pozitívny. Podľa tejotenskej kalkulačky som presne 3t+6d. Teraz začínam mať obavy ci je vsetko v poriadku. Nejaké problémy nemam,len na 19 den cyklu som mala raz na papieri hnede a den na to zase raz cervene. Mohlo ist o uhniezdovanie vajicka? Ja sa citim zdravotne celkom dobre,len mi je posledne tri dni,od rana do poobedia spatne,potom to same prejde. Moj gynekolog robi az 3.10. Mate niekto prosim skusenosti,ci bolo dalsie tehotenstvo v poriadku? Ja viem,ze kazde tehotenstvo je individualne,len ma aj prekvapuje,ze na tento tyzden mam ciarky na teste uplne silne. Pri prvom synovy boli take az v siestom tyzdni

Strana
z4
jaankaa17
7. feb 2021

@mary39tak to rýchlo potom sa podarilo. Mne zobrali aj praví vajíčkovod. A nemali ste potom dlhšie bolesťy alebo aj pri potrebe ísť na WC?

Strana
z4