icon

Dlhotrvajúci menzes

abygeil
31. okt 2022

Ahojte žienky , idem si po radu😇
Som už skoro 9 mesiacov po pôrode ( cisársky) a hoci je to už môj 4 menzes ( prvé tri boli neskutočne bolestivé a silnéa hoci som mala svoje dni Max 4 dni teraz to trvá zakaždým viac ako týždeň) tento už trvá 3 týždne ( tretí bola polovica slabucka) po nasadení liekov od obvodnej mi to na 4 dni prešlo a včera večer znova ale 😔😒 hrozne ...nemáte niekto podobnú skúsenosť? Skúšala som volať na pohotovosť či mi niečo neporadia ale po 4 pokuse nedvihania som to vzdala 🤣 ďakujem

viestta
31. okt 2022

Mala si ísť rovno na gyndu. Keď z teba leje, tak chod rovno do nemocnice na gyndu

abygeil
autor
31. okt 2022

@viestta je mi to proti srsti pretože , keď som tam ako tehotná bola so silným krvácaním , skoro ma vysmiali , že veď buď sa bábo uchytí alebo nie ....

viestta
31. okt 2022

@abygeil tak ale leje z teba 3 týždne, to si nemala čas ísť ku svojmu gynekológovi? Po 10 dňoch to bolo treba riešiť s nim.

adri266
31. okt 2022

@abygeil U mna to sposoboval myom. Bola som najprv na kyret, potom myom musel von.

abygeil
autor
31. okt 2022

@viestta Mala aj som chcela ale najprv ma zrušila ascorutinom a potom týmito druhými liekmi ...teraz som dovolala s pohotovostnou ambulanciou , v stredu ráno pôjdem a basta

abygeil
autor
31. okt 2022

@adri266 veď tohto sa bojím ...že to bude niečo nie dobre ...

abygeil
autor
31. okt 2022

@adri266 asi porozmýšľam aj nad zmenou doktorky , takú čo lieči cez telefón nepotrebujem

ninka1991
31. okt 2022

@abygeil to ti vyriesi asi len gynekolog. Ja som tak mala hormonalnu poruchu sice nie po porode ale tiezto bolo 3 tyzdne. Dostala tabletky a vyriesilo sa to

abygeil
autor
1. nov 2022

@ninka1991 mne tie tabletky nepomohli aspoň zatiaľ nie