Doktor mi predpísal Duphaston. Je vôbec dobrý?
pocula som ze sa od neho pribera a sposobuje kozne ochorenia v podobe vyrazok po tvari.
Neboj sa. Brala som ho do cca 13-14 týždňa. Žiadne vedľajšie účinky, o ktorých píšeš mi nespôsobil.
@deima ak ti doktor predpisal duphaston, zrejme mal na to nejaky dovod. Urcite nie preto, aby si priberala alebo mala vyrazky. Ak su pre teba vyrazky vacsi problem ako mozne nasledky nebratia duphastonu, tak to jest nemusis.
na lieky mozu ludia reagovat individualne, takze si to vyskusaj a uvidis sama. Ja som to brala a nic take som nespozorovala. Ale ani ine ucinky to na mna nemalo, bohuzial. Ale mnohym zenam pomohol.
ja beriem duphaston na úpravu menštruačného cyklu,neviem kôli čomu ho berieš ty.ja som pribrala cca3kg amam trocha vyrážky ale naozaj ako písala
@maslenka47 nie je to premna take podstatne ako to,že chcem vyriešiť svoj zdravotny problém 🙂
@deima som sa trochu pousmiala, ze ci je dobry 🙂 Mne sposoboval hrozne migreny,... ale vdaka nemu mam babatko... tak neviem teda 🙂
ja som ho brala do 18tt a nemala som žiadne nežiadúce účinky a na tvári ani jednu vyrážku.
Duphaston som brala do 12tt a nemala som ziadne vedlajsie ucinky 🙂
ja som brala duphaston pri oboch tehu a ziadne vedlajsie aj ked mi to bolo jedno hlavne ze pomohol udrzat tehu a mozno vdaka nemu mam dve uzasne deticky 🙂 🙂 🙂

ahoj, ja nemam ziadne neziadajuce ucinky 🙂