icon

Doktor mi predpísal Duphaston. Je vôbec dobrý?

deima
10. júl 2012

pocula som ze sa od neho pribera a sposobuje kozne ochorenia v podobe vyrazok po tvari.

szzuzka
10. júl 2012

ahoj, ja nemam ziadne neziadajuce ucinky 🙂

klemente
10. júl 2012

Neboj sa. Brala som ho do cca 13-14 týždňa. Žiadne vedľajšie účinky, o ktorých píšeš mi nespôsobil.

maslenka47
10. júl 2012

@deima ak ti doktor predpisal duphaston, zrejme mal na to nejaky dovod. Urcite nie preto, aby si priberala alebo mala vyrazky. Ak su pre teba vyrazky vacsi problem ako mozne nasledky nebratia duphastonu, tak to jest nemusis.

lauricka
10. júl 2012

na lieky mozu ludia reagovat individualne, takze si to vyskusaj a uvidis sama. Ja som to brala a nic take som nespozorovala. Ale ani ine ucinky to na mna nemalo, bohuzial. Ale mnohym zenam pomohol.

klemente
10. júl 2012

@lauricka prečo bohužiaľ?

ematko29
10. júl 2012

ja beriem duphaston na úpravu menštruačného cyklu,neviem kôli čomu ho berieš ty.ja som pribrala cca3kg amam trocha vyrážky ale naozaj ako písala
@maslenka47 nie je to premna take podstatne ako to,že chcem vyriešiť svoj zdravotny problém 🙂

p3tra11
10. júl 2012

@deima ak ti ho predpisal doktor, tak ho ber... asi ma na to nejake dovody... vedlajsie ucinky si kludne precitaj na letaku 🙂 mne dufik pomohol, vdaka nemu som tu s takym peknym bruskom...

hradnapani
10. júl 2012

@deima som sa trochu pousmiala, ze ci je dobry 🙂 Mne sposoboval hrozne migreny,... ale vdaka nemu mam babatko... tak neviem teda 🙂

lauricka
10. júl 2012

@klemente no lebo mi to malo upravit cyklus a nic

iwiny85
10. júl 2012

ja som ho brala do 18tt a nemala som žiadne nežiadúce účinky a na tvári ani jednu vyrážku.

althejka
10. júl 2012

Duphaston som brala do 12tt a nemala som ziadne vedlajsie ucinky 🙂

lucijag
10. júl 2012

ja som brala duphaston pri oboch tehu a ziadne vedlajsie aj ked mi to bolo jedno hlavne ze pomohol udrzat tehu a mozno vdaka nemu mam dve uzasne deticky 🙂 🙂 🙂

ematko29
10. júl 2012

@lauricka aj mne by to malo upraviť cyklus,skušam aj bylinky ale zabudam na ne nejako.najbližší pol rok by som ho mala ešťe brať tak uvidime

danu
10. júl 2012

@deima opytaj sa v temach, na ktore ti dala linky katren