Dostala som menzes a veľmi krvácam
Poradte baby co mam robit... dostala som menzes a strastne krvacam ako ked som mala potrat pred 3 mesiacmi .... mam ist ku gynekologicke .....
ak je to prva ms po 3 mesiacoch, tak nie je div ze je velmi silna - vystelka maternice bola vysoka..maxi vlozky, a menit hoc i kazdu 1,5h...prejde to, po par dnoch
viem, ze to moze vystrasit, no pokialo nemas nejake hrozive bolesti, tak si myslim, ze to ustupi a uz zajtra to bude lepsie. ja som kedysi mavala hrozny menzes, viac ako 40 min som s jednou vlozkou nedala niekedy som ich menila aj po pol hodine
@lenka58 sú aj gynekologické online poradne, skús sa poradiť, každopádne s lekárom a nie so sestričkou. Telefonická konzultácia so sestričkou nepomôže, lebo mnohé ambulancie teraz robia v režime, že sa vykonávaju len najakutnejsie úkony, preto je treba kontaktovať priamo lekára, niektorí majú email.... Niekedy sa musíme uspokojiť s online poradňami ci ísť na pohotovosť, avšak aktuálne vyzývajú zvážiť návštevu nemocnice, niekedy ľudia dôjdu až v akútnom štádiu....
daj si ascorutin alebo alchemylku caj alebo oboje a pokoj ono je otazka co je velmi krvacam ... niekedy sa potrebuje sliznica zregenerovat a je aj krvacanie silnejsie ... po troch dnoch to lekar nezvykne riesit ani mimo koronu
Máš okrem krvácania aj iné ťažkosti? Nejaké silné bolesti, prípadne máš zavrate, je ti na odpadnutie? Ja mávam veľmi silný každý menzes prvé 4-5 dní, v noci si musím dávať budík každé 2-3 hodiny, cez deň mením maxi tampón po hodine. Nemám na to nijaké zdravotné príčiny, proste to tak mám 😅 je to nepríjemné, ale nie nebezpečné, takže pokiaľ máš len silné krvácanie a nič iné, ešte by som s návštevou pohotovosti čakala.
@loginexistuje ved to ze neviem ci sa regeneruje sliznica po potrate alebo co sa deje .... nikdy som take silne krvacanie nemala preto sa pytam ... je to husta krv a su tam aj zrazeniny ... a viem.ze sa tazko hodnoti co je vela ...clovek sa boji po potrate ze co sa deje ....
@lenka58 veľa je keď si napr vymenis vložku, postavis sa a narazovo z teba vytecie také množstvo krvy že ti v momente pretečie vložka aj oblečenie, behom sekundy a zopakuje sa to viac krát, vtedy treba ísť na pohotovosť. Ak máš len silny ms a vložku menis po cca 2hodinach tak by som nepanikarila

Neviem co to znamena strasne krvacat, bo som to nikdy nemala. No ked je to fakt extremne chod na pohotovost. Ked vydrzis, tak len zajtra zavolaj na gyndu, co s tym.