Dostali ste menzes viac ako rok po pôrode?
Žienky zaujíma ma či ste tu také, ktoré ste dostali mesiačky po vyše roku a viac od pôrodu. Ak áno, po akom čase 😇
Ja som dostala po prvom porode po 16 tich mesiacoch, po druhom porode po 2 rokoch
@lelinka611 14 m dost som este kojila akonahle som obmedzila kojenie hned som dostala
ja som dostala po roku,a le poznam babu, co mala 2 deti s rozdielom 3r a medzitym vobec nemala ms. prveho syna aj do 3r kojila.
dojcila som do dcerkinych 2 rokov a po odstaveni do 2 tyzdnov som dostala menzes. takze cele 2 roky + tehotenstvo som si uzivala pohodu-leharo :D
Po roku a pol... Zacala som brat vitex a do 3 tyzdnov dosla... Plus som sa snazila obmedzit dojcenie aj ked moc sa mi to nepodarilo... Tak neviem ci to bolo vitexom alebo len zhoda okolnosti...
Zaujímavá téma. Ja som ešte len 7 m po pôrode a už čakám kedy príde, som celkom hormonálne nevyrovná. Si neviem predstaviť ešte rok bez menzesu.
Ja 14 mesiacov po (takú riadnu), inak 11 a 13 mesiacov po som mala také špinenieco kojila som dosť intenzívne. Bolo to prvé bábätko, po sekcii. Ale pri druhom som dostala už pol roka po a mam ju ako hodinky
S dcerou po 14m a syn ked mal 11m presne na vianoce dosla ms ako darcek 🤣a potom April Maj vynechala jeden cyklus. Tak nabuduce uz neviem kedy pride bude to prekvapko 🙄
Ďakujem Vám všetkým dievčatá 😇 môj synček ma presne rok a stále nič, ale nekojim od 9m takže u mňa to nebude mať súvis s kojením 😀
Po vašich správach som v klude, vôbec mi nechýbajú 😀

@lelinka611 ja mám po pôrode 18 mesiacov, menzes stále nemám 🙂