icon

Dôvody a riešenia bledohnedého výtoku pred menzesom

25. jún 2024

Ahojte, posledne tri mesiace mám už nejakych cca 12 dni pred začiatkom MS taky bledo hnedy vytok, potom tyzden pred zosilnie na tmavo hnedy a potom az po tych 12 dnoch realne dostanem a spusti sa mi MS … bola som aj na gynde, kde mi gynekolog povedal akurat ze mam nizke endometrium, ale nedal mi nic, lebo som v minulosti mala onko diagnozu … ze ked mi to bude robit problemy, mam prist a niečo vymyslime … mali ste niekto takyto problem, celkovo mam dost dlhy cyklus dokopy 32 dni …. Len teda polku je spinenie a ms, ako ste to riesili? Prirodna cesta ktora by vam pomohla? Ďakujem

najna08
25. jún 2024

Ja som mala prvý rok po začatí menštruovania, ale to som mala tak 13/14 a potom som to mala asi 3 mesiace po nasadení antikoncepcie, ale potom to prešlo

autor
25. jún 2024

@najna08 a čo ti na to pomohlo??? Či samo prešlo?

selenka7
25. jún 2024

Ja som toto mavala, v druhej polke cyklu. Kolko mas rokov? Nemoze to byt uz bliziaca sa menopauza? Mne na toto pomohol Gynex (kvapky). Brala som ho uz viackrat, aj kvoli tomuto spineniu, aj kvoli cyste, bolestiam prsnikov... vzdy pomohol. Daj si trojmesacnu kuru, nic tym nepokazis. Ja som brala 7 kvapiek 1x denne, vzdy 3 tyzdne sa berie, tyzden pauza. Ale idealne davkovanie pokonzulovat s niekym z Energy.

selenka7
25. jún 2024

https://www.energy.sk/sk/menu_x1077x/ (no nekupovala som priamo z ich stranky, da sa inde kupit aj lacnejsie).

najna08
25. jún 2024

Ono to prešlo samo postupom času

autor
25. jún 2024

@selenka7 ja mam 31 rokov ale teda je pravda, ze mam iba jeden vajecnik, tak neviem ci by to mohlo byt tym

selenka7
25. jún 2024

To by chcelo dat si spravit hormonalny profil. Ale ak je ten druhy vajecnik v poriadku, mal by to kompenzovat za oba. Vyskusaj ten gynex, nic tym urcite nepokazis.

autor
26. jún 2024

@selenka7 no ved to mi aj hovorili, ze ten by to mal kompenzovat … cize skusim asi ten gynex