Doxycyklín a 3 mesiace žiadmy sex
Ahojte☺ Gynekologicka mi zistila zapal v maternici a prepisala antiotika Doxycyklin pre mna a pre manzela po dobu 3 mesiacov ziadny sex 😕 a potom dalsie 3 mesiace mozeme mat sex ale z kondomom.Prosim ma niekto taketo skusenosti?Chceli by sme druhe babetko.Musim dalsie 3 mesiace cakat a sexovat z kondomom?preco by som uz nemohla otehotiet.Dakujem ☺
Su to chlamidie.potiaze som nemala ziadne. Ja by som chcela vediet ze ci po liecbe este musim cakat 3 mesiace nie je to nejako dlho?
@miruskac skúsenosť nemám, ale na takéto otázky je predsa ta doktorka, ktorá to predpísala. Ak nakazala tu ochranu po liečbe koli doxycyclinu tak je to prehnane. Do týždňa je doxycycline z tela úplne eliminovaný, takze je možné otehotnieť už po týždni po dobrati a nie je potrebné čakať 3 mesiace, ak mala na to iné dôvody to vie len ona a možno niekto s vešteckou guľou....
Dakujem dievcata urcite to poriadne preliecim lebo som bola aj na operacii mala rupnutu maternicu po cisarskom a teraz zapal tak zase cakat a liecit dufam ze vsetko dobre dopadne a budeme mat druhe babo. ☺ prajem pekny den dievcata 😉

Nikto 😢 tak nic