Endometrióza 2
Tak dievcata pokracujeme v dvojke.Vitam vsetky nove zienky ktorym zistili endometriozu a chcem ich zaroven povzbudit,aby sa nepoddali smutku a strachu ci niekedy budu mat babetko a co ich caka s touto chorobou.Vela zien ktore boli v endo 1 su uz tehotne,alebo maju uz deticky ci uz prirodzenou cestou alebo im dopomohli lekari.Hlavne sa nevzdavat.Sme tu jedna pre druhu,aby sme si poradili a podrzali sa v tazkych chvilach.Nebojte sa pytat na to co vas zaujima alebo este neviete o tejto chorobe a boji s nou 😉
dievcata nepripustajte si to tak,tiez mam za sebou laparoskopiu, liecbu injekciami,kupelnu liecbu-prezijete a verim ze sa dockate aj vytuzeneho babatka,ja uz mam od prvej liecby dve deti,to mi lekar hovoril ze mam malu sancu ak vobec nejaku mat deti-aj lekar je len clovek...len trpezlivost a najlepsi liek na endometriozu je tehotenstvo-ziadne bolesti,takze vam ich prajem conajviac... 🙂))))
katrin21. no ja to mám zas naopak ja sa už dlho liečim na zvýšenú funkciu štítnej žlazy a teraz mi k tomu prišla aj tá pliaga endometrioza. no na porazenie.
no ja nechápem jednu vec všetky tu píšete že liečba začína hned po laparke no ja musím stále na niečo čakať že asi ešte dva týždne a to už som týžden po laparke (vraj že v akom rozsahu to bolo ved to museli vidieť pri laparke) už ma to všetko štve.
no ja nechápem jednu vec všetky tu píšete že liečba začína hned po laparke no ja musím stále na niečo čakať že asi ešte dva týždne a to už som týžden po laparke (vraj že v akom rozsahu to bolo ved to museli vidieť pri laparke) už ma to všetko štve.
ivizna...aj ja mam problem so stitkou .....aj ked ja mam hypo a v decembri mi zistili aj endosku...co som si citala ohladne endosky...tak nevedia presnu pricinu...ale jeden z dovodov je aj hormonalna nerovnovaha...co v pripade problemov so stitnou zlazou evidentne je
no.. baby, s tynmi injekciami je to tak....
zalezi, co pichate.... mne pichli diphereline asi 7dnialebo kolko po operacii, teda nejaky 21den cyklu..alebo tak... povedal doktor, ze je to tak lepsie... ze aby uz ani dalisa MS nedosla....to bol primar a vraj o endometroze pisal nejaku pracu., ci co...
zalezi, co pichate.... mne pichli diphereline asi 7dnialebo kolko po operacii, teda nejaky 21den cyklu..alebo tak... povedal doktor, ze je to tak lepsie... ze aby uz ani dalisa MS nedosla....to bol primar a vraj o endometroze pisal nejaku pracu., ci co...
pici. nie my ešte zatial neplánujeme bábätko. Mne zistil endosku ked som bola na preventívke ked mi robil sono. No ja som o nej vôbec nevedela nemala som žiadne príznaky ako tu opisujete nemala som bolesti ani špinenie no vôbec nič. Len mi povedal že to tam mám a že to musí isť von tak som išla na laparku a na laparke mi zistili ešte že tam boli aj nejaké zrasty tak odstránili cystu aj zrasty. No a teraz sa uvidí čo mi dalej naordinuje.
Začni písať odpoveď...

Odošli
pamata si ma este niekto??
baby, tak mna ma PabBožko vazne rad 😃 😃
nestacila Endoska, ale teraz najnovsie mi zistili hypertyreozu - zvysenu cinnost stitnej zlazy.. atkze moje vyhliadky na tehu su zase mensie... drzte palce!