Endometrióza a krátka menštruácia
Zvyčajne ženy s endometriózou krvácajú aj viac ako 7 dní a intenzívnejšie. Chcem sa opýtať, či sú tu nejaké z vás, ktoré majú endometriózu a majú veľmi krátku menštruáciu? Moja trvá len 1 a pol dňa. Lekár na moju otázku povedal, že mám šťastie a viac sa k tomu nevyjadroval. Ale mne nepríde normálne krvácať tak krátko. Pritom cyklus mám pravidelný 28dňový.
@anonym_autor mala som cca 3 -4 dni. Uz som po 3 laparoskopii, kvoli cystam a loziskam. Uz som brala aj injekcie a bola pol roka na menopauze. Brala som antikoncepciu. Aj nic. Teraz beriem Endovelle. Menstruaciu nemam. Ale ani navaly.
@anonym_7dbe33 3-4 dni mi príde ešte také normálne a ok, ja s MS samotnou problém nemám. Len ma zaujíma prečo je až taká krátka.
@anonym_7dbe33 3-4 dni mi príde ešte také normálne a ok, ja s MS samotnou problém nemám. Len ma zaujíma prečo je až taká krátka.
@anonym_autor antikoncepciu nepoužívate ?
@anonym_autor ja to mam presne takto. Menzes jeden den a potom mi staci intinka. Len spinenie. A to som extremne rada ze mam ten prvy den cervenu krv! Rok som mala ciernu.
@katka329 nie neuzivam
@anonym_autor ja to mam presne takto. Menzes jeden den a potom mi staci intinka. Len spinenie. A to som extremne rada ze mam ten prvy den cervenu krv! Rok som mala ciernu.
@lindayaaa čiernu lebo neskoro odchádzala z tela? A doktor povedal, že taká krátka MS je ok?

@anonym_autor mala som cca 3 -4 dni. Uz som po 3 laparoskopii, kvoli cystam a loziskam. Uz som brala aj injekcie a bola pol roka na menopauze. Brala som antikoncepciu. Aj nic. Teraz beriem Endovelle. Menstruaciu nemam. Ale ani navaly.