Endometrióza v jazve
Ahojte, chcem sa opýtať, mal niekto z vás endometriozu v jazve? Mala som ísť na operáciu schloferovho tumoru, ale chirurg ma poslať ku gynekologovi, lebo si myslím, že mám endometriozu v jazve....ma niekto s tým skúsenosť...ako mi to gynekológ zisti a čo ma čaká, aj zistí, že to je endometrioza v jazve? Dakujem
Robili vám to laparaschopicki
Robili vám to laparaschopicki
@luciapetko1 klasická operácia, fuuu to si nepamätám...o 14tej, neviem presne...ale to kym vas nachystaju, plus zalezi ci to budete mat v takom stave sko ja....mozno to budete mat skor za sebou....myslim ze 16.30 som bola uz na izbe....ale neni som si istá...
Kedi vás zobrali na operaciju
Chapem
Vi ste kde mali endrometriozu
Vi ste kde mali endrometriozu
@luciapetko1 v jazve...urobila sa mi hrčka, ale ja kym som si vybavila operaciu...to trvalo rok
To prečo rok
Ja si to cítim ten hruč viete cítili či ?
Viete citili
Aj to mám v jazve
Po cisárskom reze
Po cisárskom reze
@luciapetko1
@luciapetko1ano, po cisarskom rezer....ja som si hrčku nahmata v lete....a tie bolesti co som mávala pred MS som myslela, ze to sa mi hojí rána....tak som stále čakala....lenže hrčka sa zväčšova, na jar som išla k lekárovi....ten ma poslal k chirurgovi....atď...a teraz rozmýšľam, ze dlhsie som to mala....aj 2 roky....lebo najskôr my chceli dat hormonálnu liebu, len mne tie tabletky nerobili dobre....tak som mala operaciu naplánovanú na december, potom sa to nejak skomplikovalo....preložilo na apríl....zase odklad...a až v júli ma operovali
Ja som tak bola raz mi povedali že mám zrasti že to není nič vážne potom som nešla Nikde teraz mi narástlo 15 x 15 mm útvar 2cm
Ja som tak bola raz mi povedali že mám zrasti že to není nič vážne potom som nešla Nikde teraz mi narástlo 15 x 15 mm útvar 2cm
@luciapetko1 nebojte, vyberú a bude dobre...
Ja sa od toho bojím že výberu madernicu a vaječníki 🥺
Ale keď povedali že mám v jazve tak uvidíme chceme mať bábätko kvôli tomu sa nám nedarilo 4 roki
Ma mali
Smiem sa spitat koľko máte rokov
Ja mám 27 rokov
Ja sa od toho bojím že výberu madernicu a vaječníki 🥺
@luciapetko1 a niekto vam take niečo spomínal, ze by vam mali vybrať? Mam 40, mne nikto nikdy nepovedal, ze by som nemala mat deti.
Mne je tak dobre že mi poradíte 🤗🤗♥️
Ostala som tehotná čo bude neviem mám endrometriozu či to nebude vazne
Musela ísť natu operaciju Neska som si spravila tehotenski test
@zuzana271 Ahoj, prepáč, že až teraz... poslali ma z chirurgie na CT, čakalo sa na výsledky, po mesačnom čakaní a potom ďalšom čakaní na výsledky som sa dostala na gynekológiu do nemocnice KONEČNE, tam ma primár schladil, že bude treba magnetická rezonancia a je si ešte niekoľko mesiacov potrpím... potvrdil mi, že endometriózu som získala cisárskym rezom, takže sa dohodne s primárom na chirurgii a budú ma operovať spolu. Chcú mi kompletne vyčistiť ranu po sekcii, a vraj by to už potom malo byť ok, tak uvidíme. Tiež si zvykám na bolesti, dávam si stále Ibalgin, menzes pretrpím s krvácaním zdola aj s prasknutím jazvy, ale snažím sa myslieť pozitívne, že snáď druhá operácia všetko vyrieši. Áno, všetko, čo z teba vyrežú, ide na histológiu, mne to ale operatér nepovedal, len ma prepustil so slovami, že mi vybrali 2x Schloffera a snáď sa už ďalší nevytvorí 🤦♀️ 16.8. mám magnetickú, tak uvidím, čo bude... Držím ti palce v ďalšom riešení, aby si mala po prvej operácii už pokoj 😉
@elbibi kolko po cisárskom vám zistili endimetriozu
@ Zuzana 271 vám kus svalu odstránili nemôžem ochrunut pritom

Na operaciju kedi vás zobrali okolkej