Existujú vložky, ktoré nedráždia?
Existujú vložky ktoré nedráždia?
Uz roky jedine anionove vlozky - gentle day
@anonym_2a9d35 ďakujem. Majú "hladký" povrch? Mám podráždenie z povrchu vložky, akoby zošúchané
@anonym_2a9d35 ďakujem. Majú "hladký" povrch? Mám podráždenie z povrchu vložky, akoby zošúchané
@anonym_autor mam lichen sclerosus na genitaliach.. a pri tomto ochorení jedine co môžem používať sú poporodne samu vlozky
Nad ksliskom si neuvažovala?
Skús menštruačné nihavičky
Poporodne - ak je to veľmi zlé. Inak asi čokoľvek bez parfémov a bez tej gumy na povrchu. Ja používam Jessa, ak treba. Inak mám nohavičky.
Skús menštruačné nihavičky
@anonym_025050
@anonym_340b0e
Neviem sa s tým stále nejako stotožniť
ja použivam jessa klasicke z dm a za mna super 🙂 mne sadli od nich aj tampony..
Tiež používam Jessa, také tie klasické, čo používali ešte naše mamy pred 100 rokmi. Nejaká citlivá som ostala, no.
Nie vyskúšala som m noho vložiek pred tehotenstvom som stim taký problém nemala ale po pôrode keď som dostal menštruáciu tak brutál niektoré som nezniesla proste mi vadilo a ako by som mala na je alergiu a nech som skúsila aké kolvek prešla som preto na mestraucne nohavičky a už ich používam 5 rokov .
@anonym_autor odporúčam v dm Ginger Organic, prírodné, organické, 100% bavlna, žiadne bielenie, chemikálie apod. Teraz je na ne dokonca v dmke aj kupón.

Uz roky jedine anionove vlozky - gentle day