Extrasystoly počas menštruácie: Kedy vyhľadať lekára?
Ahojte, je tu niekto kto má tak isto takéto problémy? Pociťujem extrasystoly hlavne cca piaty deň cyklu. Na aké vyšetrenie by som sa mala objednať?
nemas anemiu? ked je to takto na menzes viazane, mozno to moze byt kvoli zelezu.. dala by som si skontrolovat KO a isto ku kardiologovi, aby vylucil ine ochorenia.
@anonymnasnazilk anémiu mám, beriem pravidelne železo, plus raz za 3 mesiace chodím na infúzie železa. Na kardio som sledovaná, vraj extrasystoly nemám riešiť.. no je to fest nepríjemné 🙄
Aj ja to mavam. Je to vykyvmi hormonov. Je to bezne, netreba lietat po lekaroch. Extrasystoly maju bezne zdravi ludia. Daj si magnezko, pi vela tekutin.
ja viem, ze je to neprijemne, mam ich aj ja.. :/ teraz v tehotenstve to prislo. podla mna to bude tou anemiou, kedze pocas/po menstruacii sa to krvacanim moze zhorsit. ak si sledovana a nemas arytmiu, tak to naozaj skus neriesit, "zabudnut" na to. ja viem, tazko, ked to clovek citi, ale skus si povedat, ze je to v poriadku a nic sa ti nemoze stat a tak sa upokojit. pripadne skus pocas toho obdobia zvysit prijem zeleza cez stravu - mne to pomaha.

Ja som to mala tiež ale odkedy som začala pravidelne cvičiť u fyzioterpeuta stáva sa mi to už malo kedy. Teraz mam plodne dni co som mala stále a mam tak 2 za deň dakedy ani toľko ne a minule počas MS som to nemala vôbec.