icon

Extrémne bolestivá menštruácia

engie22
12. mar 2021

Ahojte ,chcem sa spýtať.Prišla mi veľmi bolestivá ms.Vychádzali zo mňa akoby kúsky ,,kože" a dosť veľké zrazeniny krve.Niektoré ste písali ,že to z vás ,,vyšlo" po pôrode, len ja nie som po pôrode.Neviete čím to mohlo byť? Mám dlhé 38-40 dňové cykly po prekonaní covidu prišla ms po 2 mesiacoch ,ale nikdy to zo mňa nešlo ešte.Za každú radu vám ďakujem.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
chrobacik41
12. mar 2021

@engie22 tak to ti nezávidím, ja mám momentálne skoro podobný problém. V auguste som prekonala covid , 9.8 mi skoncil normálny menzes a 14.8 som začala krvácať znovu. 15.8 som bola pozitívne testovaná na covid a celé dva týždne co som bola v karantene som veľmi krvacala potom mi to skončilo a akoby utal do decembra presne na hodinu po 35 dňoch mi prišiel menzes normálne 6-7 dní. A teraz od januára znovu problémy. Mala som dostal 8.1 dostala som 21.1 a odvtedy stále krvácam. Lekarka mi dala norethisteron na zastavenie ale nezaberal ani pi zvýšených dávkach. Dnes som 17 deň po kyrete, včera som bola odniesť výsledok z histologie ktorý bol v poriadku. Včera ma aj skontrolovala ale krvacam stále dnes dokonca ide zo mňa taka tmavocervena až čierna krv. Som už na nervy z toho. Lebo na Sone mam všetko v poriadku. Tak mi nasadila norethisteron do nedele mam brat 4 krát 1 tbl a v pondelok mam prísť na kontrolu. Ale neviem prečo ale mam taký pocit ze to bude následok toho covidu ale zatiaľ som sa nikde nedopatrala ci mal ešte niekto takéto problémy po prekonaní covidu. Pretože všetky krvne vysetrenia mam v poriadku a ako som písala aj na Sone žiadna cysta sliznica maternice pi kyrete všetko ok a ja krvacam od toho januára prakticky bez prestávky a jedine co mi vychádza je následok po covide 🤔 držím ti palce a určite chod k lekárovi treba to riešiť

kiki68
12. mar 2021

Juj toto je na sono a odbery na gynde. To tu neporiesime veru

majla87
12. mar 2021

@engie22 ja ta pre zmenu upokojim.. ja som mavala pred tehotenstvom tiez 40dnove cykly a tiez velmi bolestive menstruacie s “kuskami” zrazenim a tkaniv (prve dva dni menzesu som bola uplne praceneschopna v posteli s analgetikami). Moze to suvisiet aj s covidom, ale aj nemusi. Najlepsie sa vypytat k dr na sono a krv, aby sa vylucilo hocico patologicke.

silvian27
14. mar 2021

@engie22 urcite skuste bylinne vlozky Tiande, tie vam pomozu. Napiste mi kludne spravu

zuzizu2
14. mar 2021

Najlepsie bude, ak si zajdes na gyndu. Tiez som s tym mavala problemy a mala som cysty a myomy, preto som aj mavala taku tazsiu mesntruaciu. AKo nechcem ta strasit ale nechala by som si to vysetrit

chrobacik41
14. mar 2021

@silvian27 mam tie vlozky a nepomohli budúci týždeň bude už pomali 2 mesiace co krvacam a som aj po kyrete a užívam tbl pastiersku kapsicku som si varila 10 dní , aj alchemilku ale tu som prestala a už neviem co je so mnou 😶

luccija
14. mar 2021

@engie22 ja mám často taký menzes s kúskami zrazenín mne povedal gyn, že sa čistí sliznica a nie je to nič zvláštne.Treba aspoň sono či nemás myom ,endometriozu
Dávaj si veľa c vitamínu, vodu s citronom

amarilka26
14. mar 2021

Treba ist na vysetrenia, ja som mavala silnu, bolestivu menstruaciu a mohol zato myom. Samozrejme to nemusi nic byt, ale radsej sa nechaj vysetrit, istota je gulomet.