icon

Femi kvapky verzus Gynex kvapky

tatranka4
19. jan 2021

ahojte, sanzime sa o babo a chem skusit kvapky len neviem ktore su lepsie, brala som aj inofolic combi ale skor mi cyklus rozhadzal

uriva
•
19. jan 2021

Ahoj, mne dala doktorka gynex kvapky, že vraj mám stresované vaječníky, lebo som mala slabý menzes, úplne minimum. Fúúúha, po mesiaci som ich vysadila(majú sa brať 3 mes.), lebo to bol des. Akože, vrátila som sa "do mladosti" - také kŕče a silný menzes som fakt nemala asi 10 rokov(každé dve hoďky na záchode najneskôr), ovuláciu takú, že mi skoro rozdrapilo vaječník celých 24 hodín, aj trocha krvi mi šlo - to som nemala v živote. Menzes prišiel normálne, len bol taký tmavý ako sú tie kvapky vlastne. AAAAle - o dva mesiace som bola tehotná ;), nič iné som nebrala. Takže neviem, niečo na tom bude :D. Akože, prvé bábo sme sa pokúšali rok a pol, toto sme dali hneď po dvoch mesiacoch od snaženia a cez stresované vaječníky :D, v podstate ani poriadne "nepreliečené". Takže na gynexe niečo bude, ale akože, tá reakcia tela bola strašne intenzívna. Druhé spomínané kvapky nepoznám.

tatranka4
autor
•
19. jan 2021

@uriva ale pomohli vám ano