icon

Máte súsenosti s kvapkami Gynex a ich vplyvom na Infolic?

kessica87
29. máj 2026

Ahojte baby, mám otázku. Už tretí cyklus beriem Infolic combi premium. Pekne mi to upravilo cyklus aj ovulaciu. Namiesto na 19DC mi príde cca na 16DC.
Dnes som 10DC a kamarátka mi doniesla Gynex kvapky. Môžem ich začať brať tých 21 dní už teraz? Nepokazí to, čo mi Infolic napravil. Nezablokuje to ovuláciu? Máte s tým niektorá skúsenosť, že ste to nasadili pri užívaní Infolicu?
PCOS nemám aj ovulácia prebieha.
Ďakujem za odpovede 🫡

ludmilka2407
29. máj 2026

Brala som.naraz inofolic a gynex....urcite to ovulaciu neovplyvni...gynex su dobre na detox organizmu, davku som si zvysovala postupne...skoncila som pri 3x5 kvapiek denne

kessica87
autor
29. máj 2026
@ludmilka2407

Brala som.naraz inofolic a gynex....urcite to ovulaciu neovplyvni...gynex su dobre na detox organizmu, davku som si zvysovala postupne...skoncila som pri 3x5 kvapiek denne

@ludmilka2407 ale ja beriem infolic 3 mesiace bez Gynex kvapiek a chcem ich nasadiť teraz v kolobehu, že či je to ok?

ludmilka2407
29. máj 2026
@kessica87

@ludmilka2407 ale ja beriem infolic 3 mesiace bez Gynex kvapiek a chcem ich nasadiť teraz v kolobehu, že či je to ok?

@kessica87 brala som to rovnako, nic sa nestane

paulikk
30. máj 2026

@kessica87 ja som brala naraz inofolic a gynex
Gynex vždy od 1DC, berie sa 3 týždne a pauza, teda vysadíš na 21DC a uvidíš či príde menzes.. potom keď prišiel som začala brať znovu od 1DC

kessica87
autor
30. máj 2026
@paulikk

@kessica87 ja som brala naraz inofolic a gynex
Gynex vždy od 1DC, berie sa 3 týždne a pauza, teda vysadíš na 21DC a uvidíš či príde menzes.. potom keď prišiel som začala brať znovu od 1DC

@paulikk a ako dlho to takto berieš? Aj vidíš zlepšenie v niečom? 🙂

paulikk
30. máj 2026
@kessica87

@paulikk a ako dlho to takto berieš? Aj vidíš zlepšenie v niečom? 🙂

Inofolic s gynexom som brala len 1 cyklus a hneď som otehotnela
Teraz som znovu tehotná, brala som iba gynex bez inofolicu, cca 2-3 mesiace

kessica87
autor
30. máj 2026
@paulikk

Inofolic s gynexom som brala len 1 cyklus a hneď som otehotnela
Teraz som znovu tehotná, brala som iba gynex bez inofolicu, cca 2-3 mesiace

@paulikk ja to teda spravím tak, že tento cyklus nechám len infolic a keď náhodou príde MS nasadím k tomu teda Gynex🙂

ludmilka2407
30. máj 2026

Ja som tiez brala inofolic par mesiacov, po nasadeni gynexu som hned v ten mesiac ostala tehotna 🙂

anonym_6fa6f0
4. jún 2026

@kessica87 Ja skúsenosť nemam ale ma ju moja sestra neviem či to bolo prave tým ale snažila sa o babo dosť dlho keď brala kvapky Gynex asi po 3 mesiacoch uživania ostala tehotna jej mala ma už 4 mesiace ❤️ .