icon

Fistula a absces v slabinách

27. nov 2025

Dlhšiu dobu sa toho neviem zbaviť..jedno sa horkoťažko zahojí a už je druhé..
Je to veľmi bolestivé, nejde vytlačiť hnis. Natieram si ichylovou masťou,ale hojí sa to ťažko.
Viete mo poradiť s čoho sa to robí?
Nie nebila som s tým nikdy u lekára,vždy som to nejako vytlačila.Nikdy to úplne neprešlo a už zase na druhej strane pri pošve.
Ďakujem za každú radu.

janinah
28. nov 2025

Tak k dr.chod,nechapem aku inu radu cakaš.Toto ozaj nie je na samoliečbu.

anonym_db8bbc
28. nov 2025

Ja som mala na striedačku ichtoxyl, višnovského balzam a antibiotickú masť, Toto som si dávala 3x denne, asi 7-10 dní a prešlo to.

dadis
28. nov 2025

Ide asi o bartolinitidu, celkom beznu zalezitost. Ja som to mala asi 2x - treba natriet ichtiolovou mastou a nebabrat do toho, ono to zvycajne do par dni prejde. Ja som to mala raz z dlheho bicyklovania a raz z dlheho sexovania. Ak sa to to opakuje, je mozne, ze nieco robis zle. Urcite to chce navstevu gynekologa.

autor
28. nov 2025
@dadis

Ide asi o bartolinitidu, celkom beznu zalezitost. Ja som to mala asi 2x - treba natriet ichtiolovou mastou a nebabrat do toho, ono to zvycajne do par dni prejde. Ja som to mala raz z dlheho bicyklovania a raz z dlheho sexovania. Ak sa to to opakuje, je mozne, ze nieco robis zle. Urcite to chce navstevu gynekologa.

@dadis No ja som to nemávala,ale už nejaký pol rok sa to opakuje v kuse. Niekedy menšie inokedy veľké a strašne bolestivé. Raz na jednej strane niekedy aj na druhej. No musím zájsť. Uz to je akoby vo mne.Dik

autor
28. nov 2025
@anonym_db8bbc

Ja som mala na striedačku ichtoxyl, višnovského balzam a antibiotickú masť, Toto som si dávala 3x denne, asi 7-10 dní a prešlo to.

@anonym_db8bbc Vďaka za radu.

anonym_253869
28. nov 2025

@anonym_autor mne to rezal chirurg s výmenným lístkom od gynekológie