Fungicidin pomáha pri mykóze z bazéna?
Dávali ste niekto ?
@doriiis a prečo? Chcem vedieť či sa môže dávať a ci pripadne zabralo
Pre boha🤦🏻♀️
Ja osobne nie, ale keď som čítala o fungicidíne pri kútikoch na perách, tak ma prekvapilo práve toto, že ženy to používajú aj pri spomínanej mykóze ..
@nikoleta999 to aj mňa..
Mne to predpisala gynekologicka na mykozu napriklad,takze asi je to bezne, neviem...
Masť možno použiť aj intravulvárne a intravaginálne.
@zena666 to kde si čítala ja som nenašla
pred 2r som mala problem z bazena a davala som si Fungicidin mast
Ja som akurát tento týždeň chcela kúpiť Fungicidin mame na nohy sa jej urobilo niečo ako mykoza na prste a v lekarni mi ho na to nedala, že to je na vaginálne mykozy
@lakebabe cozee? Že čisto na vaginálne ? 🤣🤣 ja som práve váhala či to dať teda na vaginalnu lebo mi to prišlo skôr na kozu a kútiky
Existuje taka stranka ze adc.sk kde najdes vsetky existujuce lieky a pribalove letaky a SPC k nim. Tam sa docitas vsetko, hlavne to na co su konkretne lieky urcene a kam sa mozu aplikovat. A teda lieky zvyknu mat pribalovy letak aj v krabickach a nie len ako tlmic narazov. 🙂
https://www.adc.sk/databazy/produkty/spc/fungic...
@anavixy ahaa oki diky.. ale mňa niekedy zaujímajú aj názory ľudí a niekedy je to pri liekoch nezmyselne napísané ..
ak sa v tom vyznáš ty si čo myslíš o fungicidine na vaginalnu mykozu ?
Tiež som na ňu kukala ja som to zas vygooglilq ze to je na kožu a v dr max vraví ze to radia na vagíny
Ja osobne by som si dala canesten gyn kombinaciu tbl a kremu 🙂 resp. ten som si davala dvakrat ked som mala mykozu, ale mozes pokojne pouzit aj fungicidin, je urceny aj na to, ak nepomoze tak vyskusat nieco s obsahom klotrimazolu (napr ten canesten) alebo navstivit gyn 🍀
Mne minule lekárnička poradila Lomexin tbl a Fungicid a bola som fakt prekvapená, ako rýchlo toto kombo zabralo. 🤔 Používala som predtým clotrimazol, canesten, ale zostanem pri tomto. Inak ja som netušila, ze sa Fungicid používa aj pri kutikoch 😂
Nic cudne, obsahuje nystatin, antimykotikum, takze ano, pouziva sa. Ale vacsinou sa zle nanasa, je tuhy, je to mast, nie krem. Su aj cipky na toto urcene a vyhoda je, ze posobi lokalne a moze sa aj v tehotenstve. Uplne bezna vec.
Mne uz clotrimazol ani nezabera. Ale je pravda, ze ja vacsinou mavam bakterie premnozene, nie kvasinky.
@rude_baby pokial su kutiky sposobene alebo infikované kvasinkami (co byvaju), tak samozrejme ano 🙃 tam nejde o to co ale cim je to sposobene a prave fungicidin sa da dat vsade a vsetkym od novorodencov cez tehotne zeny az po dospelych, takze ano, je to vlastne vsestranna masticka na problemy sposobene kvasinkami
Ano fungicidin je ok na mykozu,ja som zasa nevedela ze je na kutiky 🤣 ale je to tuha mast a zle sa to aplikuje.

Dnesne témy píšu sami neandertálci? 🤦🏻♀️