icon

Gél na znecitlivenie vagíny

9. aug 2023

Ahojte existuje niečo také? Nič som nenašla. Len na zvýšenie citlivosti alebo pre mužov na oddialenie ejakulácie. Ide o to že mi treba vkuse cikať počas sexu a bráni mi to v "užívaní si". Rada by som sa zbavila toho pocitu keďže ma to odrádza až natoľko že sa sexu vyhýbam. Rada by som našla dačo čo ma znecitliví alebo "umŕtvi" tam dole a nebudem pociťovať to nutkanie. Už tak mám problémy s mechúrom a s jeho kapacitou reálne hrozí že sa pocikám a nechcem sa strápniť. Nemám ani 30 rada by som ešte mala vzťah ale toto je pre mňa prekážkou. V každej polohe príde ten pocit a ja to ukončím alebo sa vyhováram že to bolí a prestaneme. :(

pralinka25
9. aug 2023

a co ti na to povedal lekar? je to nejaky funkcny problem mas problemy s mocovym mechurom? neda sa to riesit s urologom? alebo gynekologom? lebo aj keby taky gel existoval tak co potom vlastne z toho sexu budes mat? a je to realny problem alebo o mas len v hlave (ako napriklad ja ked viem ze cestujem nemozem ist na wc tak zrovna vtedy sa mi chce vzdy najviac - ale to je len v hlave)

nafka0483
9. aug 2023

Znecitlivenie vaginy ti ako ovplyvni mocovy mechur? Ved tlacit to bude aj tak.
Navyse ako si chces uzit sex ked nebudes nic citit? 🤷‍♀️

januska12323
9. aug 2023

Reálne hrozí, že sa pocikáš a ty sa chceš znecitliviť? Nejak to nedáva logiku, to by si sa akurát necítila keď to vyjde. Nechceš radšej riešiť problém s lekárom?

anjelicek26
9. aug 2023

Gel ti mechur neznecitlivie, jedine,co sa stane,ze Si Sex neuzijes vobec.. porozpravaj sa s lekarom - gynekolog/urolog... Alebo Si najdi partnera,co by nejaku dramu nerobil,keby sa realne pocikas, je takych dost... aj ked si to neviem predstavit, ked sa pred sexom vycikas,v mechuri prakticky nic nie je...

jaskolka
9. aug 2023

Ale vieš o tom, že pošva a močový mechúr sú oddelené? Inak povedané, keď si aj znecitlivis posvu, to ti nijako neovplyvní nutkanie na močenie. A opačne, nebudeš mať zo sexu tirz nič, keďže sa znecitlivis práve tam, kde to je "potrebné"... Lebo gél na vonkajšie použitie ti nijako neovplyvní mechúr, ktorý je vnútri

dorothee
9. aug 2023

S vacsou pravdepodobnostou pojde o psychicky problem skor ako o fyzicky..Mas problem s cikanim a tak sa bojis ze sa ti to stane aj pocas sexu,preto sa na to sustredis a nedokazes si potom sex uzit.Ziadny gel ti nepomoze,musis trenovat svoje drziaky,vycikaj sa pred sexom,a taky priemerne dlhy sex urcite vydrzis,neboj sa 👍

simsalabim
9. aug 2023

Podla mna to je drazdenie bodu G, nie realny pocit na cikanie… mozno skus inu polohu 🤷‍♀️ A kazdy gel vo vagine predsa prejde aj partnerovi na penis 🤔

terry658
9. aug 2023

Mala som presne toto isté. Ono to časom prejde samo. Normálne som partnerovi povedala, že musím ísť cikať hoci aj 5x počas sexu. Nikdy s tým nebol problém.
Mne to doslova prišlo akoby telo nevedelo spracovať tie nervové vzruchy tak zo pripísalo prvému pocitu, ktorý k tomu bol najbližšie a to je cikanie. Teraz už tieto problémy nemám. Neviem, či je to pôrodmi alebo len tým, že som si uvedomila čo sa ki páči v sexe a priradila tomu vzruchu nejakú inú nálepku ako cikanie. Každopádne ono to časom prejde.

nicoli02
9. aug 2023

podľa mňa cikanie ozaj nemá nič spoločné s tým, že ti to tam dole znecitlivie. prvýkrát počujem o niečom takom a prečo by to fakt človek vôbec chcel, to mi hlava neberie 😀 ak nechceš pri tom nič cítiť, tak potom sex ako taký nemá vôbec zmysel, či?
a jediné, čo týmto dosiahneš je aj tak len to, že sa pocikáš a ani o tom nebudeš vedieť 😀

gelifil
9. aug 2023

troll

autor
9. aug 2023

@pralinka25 mám malý mechúr nedá sa to liečiť proste je menšej kapacity ako má klasický dospelý človek. Dokáže sa zaplniť veľmi skoro a keď už musím ísť cítim kŕče. Pocit na močenie mám stále počas dňa. Zo sexu aj tak nič nemám takže by mi nevadilo ak by som necítila nič. Orgazmus viem dosiahnuť len cez klitoris. Proste dole nefungujem vnútri.

autor
9. aug 2023

@nafka0483 iba o ten pocit kde že to nebudem cítiť. Keď bude partner narážať na vaginálne steny v tej oblasti nebudem cítiť ten tlak

autor
9. aug 2023

@anjelicek26 veď ten sex aj tak pre mňa nič neznamená (penetrácia) nič dnu necítim len ten tlak. Problém sa riešiť nedá keď raz mechúr nie je takej veľkosti akej má byť. Je o dosť menší než má mať dospelý človek

autor
9. aug 2023

@terry658 ale máš mechúr v poriadku alebo s ním niečo máš?

mirola
9. aug 2023

a nemyslis si nahodou pocity? Vies u mna je to tak, ze ked idem vaginalne vystreknut pri sexe tak predtym ten pocit je velmi podobny tomu co opisujes ty.. ako keby som sa mala pocikat, ale ked to necham tak a uvolnim sa nepocikam sa, pride slast a tak zvany “zensky squirting” mokry orgazmus. Ked som bola mladsia v tvojom veku mala som s tym tiez problem, teda problem v hlave.. nikdy som sa so ziadnym muzom o tom otvorene nerozpravala, kedze nemam problem dosiahnut klitorialny orgazmus vzdy som to stopla a zmenila polohu. Potom som stretla muza, ktory s tym mal skusenosti a poprosil ma nech to neriesim a necham len na nom. Odvtedy mavam mokry orgazmus vzdy ked chcem a poznam svoje pocity a rozumiem im.

pralinka25
9. aug 2023

tak ja neviem ako velmi vela pijes ale aj ked je mechur mensi snad nechodis curat kazdych 20 minut. ved aj 3 rocne dieta s malym mechurom vydrzi 2 hodiny necikat. podla mna tam bude viac problemov ako len velkost mechura

janulka1802
9. aug 2023

A není to náhodou "mokrý" ženský orgazmus, resp. tesne pred vyvrcholením to stopneš kvôli tomu, že máš pocit na cikanie?

autor
9. aug 2023

@pralinka25 pijem málo ale chodím často. Ani lekárka mi nevedela pomôcť nijak

autor
9. aug 2023

@janulka1802 vadí mi to počas celého sexu ten pocit

terry658
9. aug 2023

Netuším,nikdy som to neriešila. Ja celkovo chodím cikať pomaly každú pol hodinu. Niekedy aj častejšie. Skôr mi to vždy prišlo tak, že mám malý mechúr. Okrem toho reaguje aj na stres. Vždy keď som v strese chodím častejšie.