icon

Gynekológ verzus gynekologička

17. dec 2020

Ahojte ak máte skúsenost s aj aj , koho ako gynekológa uprednostňujete muža alebo ženu ? Ak sú obaja vyborny lekári tak všeobecne čo je lepšie mat muža či ženu gynekologicku?

Strana
z2
guiseppinka
18. dec 2020

Ja som az teraz zistila na poradniach v nemocke, ze preco su chlapi citlivejsi - maju vacsie ruky, takze ich nemusia strkat tak hlboko, aby nahmatali krcok. Vysetrovalo ma teraz x ludi - chlapi, zeny a teda zeny ked strcili do mna ruky, tak hroza, az 1 dr chlap mi pri jednom vysetreni strcil ruku az do krku a teda to bol masaker chvilu... Ale inak tiez uprednostnim chlapa ako zenu... Aj ked aj zenu som mala skvelu odbornicku, ale chodila som k nej vtedy len na preventivky...

nelca84
18. dec 2020

za mňa určite muž

zuzanka.zuzu
19. dec 2020

autorka - eeeej ja som ťa musela niekedy dať dole v nejakej inej diskusii (očividne áno ak si bola rovnako sprostá a drzá ako v tejto), tak sa tu teraz na mne odbavuješ ako anonym 😎 ty hrdinka, počúvaj, ja chodím do gyn centra, kde ma vyšetrí "kto príde" - a podobne to funguje aj na poradniach v nemocniciach, takže nie, nie si najmúdrejšia a ani najvtipnejšia 😉 nie ja som tá, ktorej nedoplo 😉

beatinka
20. dec 2020

Za mňa žena. Viac sa dokážem povypytovať ženy, ako muža. A stále mám názor, že žena sa skrátka vie viac vcítiť, pochopiť. Môže byť chlap akýkoľvek odborník, napr. Pôrodné bolesti jednoducho nemá ako pochopiť... 🤪

sejbipi
20. dec 2020

Hľadala by som ženu, kvôli väčšiemu pochopeniu, ale musela by to byť naozaj obrovská odborníčka. Momentálne mám muža, ale nemenila by som

nelca84
20. dec 2020

@beatinka ved ani gynekologicka este nemusela rodit. A podla tohto vzorca je to lepsi onkolog, psychiater, zubar...?

chrumka333
20. dec 2020

@fokuska súhlasím 🙂

autor
20. dec 2020

@zuzanka.zuzu sprostá a drzá ? 😆 tak ok sprostý koment sprostá odpoved vsetcia pochopili otázku diskusie okrem teba 😆 a fantáziu máš fajn ale nie veru že diskusie bezne nezakladam aj tvoj profil vidím prvý krát takze v tomto sa mýliš . A je jedno či v tebe sa špára zakaždým niekto iný , nie je to podstata diskusie , otázka znela koho ženy preferujú viac 😉

beatinka
20. dec 2020

@nelca84 nie, ale jednoducho v gynekologických veciach mám za to, že mi je ľudsky bližšie žena. Napr. Čo sa týka onkológov, máme v rodine čerstvú skúsenosť, že onkológ chlap mal viac pochopenia a lepší prístup ako žena. Zubár takisto chlap. Psychiatra našťastie ešte nepotrebujem. Autorka sa pýtala na názor, za mňa teda žena.

nelca84
20. dec 2020

@beatinka ja akceptujem tvoj nazor, len to vysvetlenie mi pride skor nelogicke 😉

Strana
z2