icon

Gynekológ vykazuje v poisťovni vyšetrenia, ktoré mi neboli robené

12. júl 2023

Ahojte, v appke poisťovne som zistila že si gynekológ fakturuje veľa návštev na ktorých som tam ani nebola...dá sa to niekde nahlásiť? Aký je postup? Zistí že som to nahlásila?

tykat
12. júl 2023

Ako vykazuje? Co je tam pri nich napisane?

trgypadl
12. júl 2023

Mozes to reklamovat v aplikacii

anjelicek26
12. júl 2023

Nahlasit to treba... ked nabuduce budes tieto vysetrenia realne potrebovat, tak to nepojde, lebo uz v tom kvartali boli "urobene"... moznost b. je ze niekto tam chodi na tvoje meno, nie len, ze gynekolog fakturuje od buka do buka... idealne je ale konfrontovat prave jeho - priamo a s vypisom s poistovne...

diaalex
12. júl 2023

Dôvera na to má v appke možnosť a teda čím skôr nahlásiť, lebo to môžeš potrebovať a nákor už vypršal.

autor
12. júl 2023

@tykat napríklad vyšetrenie na mastodyniu čo som tam určite nebola, zapal mechúra čo som tiež neriešila, tri kontroly po šestonedelí kvôli ťažkostiam a pritom bola len jedna

trgypadl
12. júl 2023

Treba sa ozvať

deti95060810
12. júl 2023

nahlásiť poisťovni.... nie si prvá ani posledná čo sa s tým stretla....

liz_lemon
12. júl 2023

moj partner takto nahlasil lekara, a este poistovna to ani nechcela presetrovat, ale nakoniec to teda presetrili a lekar ho vyradil z evidencie, kvoli tomu

domiklik
12. júl 2023

@liz_lemon tak to tiež nie je ok

vela02
12. júl 2023

Možno máte rovnaké priezvisko, možno ste dve s rovnakým aj menom a priezviskom… alebo len jedno písmenko zachádza… skús ísť k nemu a spýtať sa ho, či si vás nepomýlil

stanulienkat
12. júl 2023

@vela02 nie, urcite sa lekar nepomylil. Robia to bezne.
Autorka, treba to reklamovat poistovni. Co si niektori lekari dovoluju, to nie je normalne.

maranco
12. júl 2023

Pozri si aj zdravotnú knižku na stránke https://www.npz.sk aké máš tam záznamy k vyšetreniam a lekárske správy, tie sa zobrazujú ešte predtým ako má údaje poisťovňa.

liz_lemon
12. júl 2023

@domiklik no, nie je, ale aj tak bol otrasny, ina diagnoza ako Covid pre neho neexistovala, tak aj dobre sa stalo

bylinka25
13. júl 2023

Mojej sestre sa stalo, že keď bola u zubára, ona jej povedala, že bola 2x očkovaná, ale ona na žiadnom očkovaní nebola, to hnus, velebnosti, du blejt.