Gynekológ vykazuje v poisťovni vyšetrenia, ktoré mi neboli robené
Ahojte, v appke poisťovne som zistila že si gynekológ fakturuje veľa návštev na ktorých som tam ani nebola...dá sa to niekde nahlásiť? Aký je postup? Zistí že som to nahlásila?
Mozes to reklamovat v aplikacii
Nahlasit to treba... ked nabuduce budes tieto vysetrenia realne potrebovat, tak to nepojde, lebo uz v tom kvartali boli "urobene"... moznost b. je ze niekto tam chodi na tvoje meno, nie len, ze gynekolog fakturuje od buka do buka... idealne je ale konfrontovat prave jeho - priamo a s vypisom s poistovne...
Dôvera na to má v appke možnosť a teda čím skôr nahlásiť, lebo to môžeš potrebovať a nákor už vypršal.
@tykat napríklad vyšetrenie na mastodyniu čo som tam určite nebola, zapal mechúra čo som tiež neriešila, tri kontroly po šestonedelí kvôli ťažkostiam a pritom bola len jedna
Treba sa ozvať
nahlásiť poisťovni.... nie si prvá ani posledná čo sa s tým stretla....
moj partner takto nahlasil lekara, a este poistovna to ani nechcela presetrovat, ale nakoniec to teda presetrili a lekar ho vyradil z evidencie, kvoli tomu
Možno máte rovnaké priezvisko, možno ste dve s rovnakým aj menom a priezviskom… alebo len jedno písmenko zachádza… skús ísť k nemu a spýtať sa ho, či si vás nepomýlil
@vela02 nie, urcite sa lekar nepomylil. Robia to bezne.
Autorka, treba to reklamovat poistovni. Co si niektori lekari dovoluju, to nie je normalne.
Pozri si aj zdravotnú knižku na stránke https://www.npz.sk aké máš tam záznamy k vyšetreniam a lekárske správy, tie sa zobrazujú ešte predtým ako má údaje poisťovňa.
Mojej sestre sa stalo, že keď bola u zubára, ona jej povedala, že bola 2x očkovaná, ale ona na žiadnom očkovaní nebola, to hnus, velebnosti, du blejt.

Ako vykazuje? Co je tam pri nich napisane?