Gynekológ zanedbal vážny problém
Zdravim baby..Chcem sa spytat ci aj Vam sa stalo niečo podobne a ako ste to riesili..Problem sa tyka mojej mamy..Je pravdou ze podcenila svoje zdravie ale nie je prva ani pisledna a to neznamena ze hned ju musia totalne zanedbat..Mala dlhodobejsie krvacanie aj mimo menstruacie tak sa odhodlala ist na vysetrenie svojej "gynekologicke"v Trnave(zeny z Trnavy vedia ze najst dobreho gynekologa v Tt je zazrak). Nevedela zistit preco krvaca ,na sone videla vsetko "v poriadku" a ze ma cakat..Krvacanie pokracovalo tak isla druhemu lekarovi a ten zhrozene zistil ze ma tumor na krku maternice vo velkosti pol jabka,cudoval sa ze si to dotycna "gynrkologicka "nevsimla a hned zacal komplexne vysetrenia,vzorky,odbery a 3 tyzdne cakala na posudok z Ba ci je to zhubne alebo nezhubne a podotykam 3 tyzdne v krcoch a bolestiach s krvacanim,dal nejake tabletky plus predpisal tablety na ukludnenie.Cakanie je hrone ktora zena to zazila urcite dobre vie ze na psychiku je to velka zataz...Vysledky stale nikde a min.piatok ju chytili 40° horucky,zvracanie,skolabovanie isla na pohotovost brali odbery krvi,skontrolovali,dali infuzie a lekar zistil ze ma zahnisanu maternicu a velky zapal ,v pondelok magneticka rezonancia zas cakanie...mama je slaba,vycerpana,nevie co bude dalej am"doktori" povedali len cakat a cakat..za tie tri tyzdne mohli nieco urobit nemyslite?som zufala za aj za nu ,a nahnevana zas a znova na trnavskych lekarov ako toto mozu robit s pacientami...pre kazdu zenu je velmi tazke toto zazivat...nechcem mysliet na zle veci ale myslienky su vselijake..dufam ze uz s nou nieco spravia a pomozu konecne...ma niekto podobnu skusenost,budem vdacna za kazdu radu dakujem🙂
Čauteee..akurat cestujem z De konecne do rodneho mesta..Zatial ok s mamou okrem toho ze vcera mala zaliate pluca s vodou z infuzii takze odvodnovali a teraz davaju bacha a kontroluju aj prijem tekutin a vsetko..dufam ze uz ziadne komplikacky nenastanu..Prajem vam krasny horuci dnik 🙂
Baby po dlhsej dobe znova pisem🙂 Takze v Trnavskej nemocnici si odlezala mama vyse2 tyzdnov brusnu stenu maternicu ocistili od hnisu v poslednej chvili..a uz len cakanie hojenie,az ju prepustili domov s papierom ze vysledky su dobre a s tym ze nech sa zotavi aby mohli pokracovat co dalej s maternicou,no bolesti neustavali predsa sme jej nasli odbornika v Ba na hajdukovej nemocnica sv.Alzbety onkologia...Pristup,vybavenie nadstandart a necakali s nicim hned vysetrenia magneticka,ct,sono atd odznova..Doktor zhrozeny kde bola doteraz???!!!!!! Ze naco v tej trnave cakali ,nador zvacseny ,narovinu povedal "je to zle"...hodnota rakoviny krcka G3 (nerozumiem sa tomu ale to uz nie je dobre fakt podla toho co som si goooglila),takze teraz sa rozhodne ci hned operacia vybrat to alebo chemoterapie a ozarovanie aby sa trosku zmensil.ale najradsej by sme boli keby to uz dali von a liecili len keby to bolo take jednoduche..ale sme optimisti musi to vsetko dopadnut dobre ,je to na psychiku velmi narocne ale bojujeme..Dr.sa stara stale telefonuje co a ako riesi vec,no zas prislo na moje slova ze v Trnave najlepsich lekarov prepustili a nechali si "lekarov"co beru pacientov "jeden hore dole"nechcela som ale preco by som si ich mala zastavat,mne tam takisto dokaslali a nevsimli problem..a mnoho inym ludom...mne v Bratislave zachranili zivot a mamu tam tiez vypiplu verim tomu,40km od Tt a uplne o inom su ti lekari...takze cakame a verime dufame...bojujeme...
Zdravím vás mám otázku aký poplatok ste platili u svojho gynekológa za odber vzorky na histologiu?Ďakujem
@klip0 ahoj prepáč,malo sem chodim teraz az som našla spravu. Ďakujem krasne za opytanie 😊🌷
No roky ubehli a nador zostal po operacii dalsej kusok zostal v tele. Odvtedy sleduju a klop klop drzi sa... Nerastie ani sa nezmensuje takze taka normada sa povedat ze nador "spí" ... A dufam bude dlhooooooo . Ma kontroly kazde tri mesiace. 😊 Z najhorsieho je vonku alebolo to vtedy velmi velmi vazne ako sa hovori "utiekla hrobarovi z lopaty "

No sestricky z Ara nas odbili ze ziadne informacie po telefone neposkytnu,ze rano osobne,jedine ze prebera sa ma infuziu hnis vycistili a maternica pojde von,a je monitorovana a nic uz..takze tak..uz aby som bola pri nej,dakujem vam vsetkym ,potrebovala som taketo babske rady a pekne slova...:-*