icon

Gynekológ žiada fotku zospodu

derna
10. júl 2025

Ahojte ženy, prosím Vas chcem vedieť váš názor, alebo skôr skúsenosť. Bola som dnes na prvom vyšetrení.
Som, 6+4 podľa sona, keďže mám MS nepravidelnu. A moja ms nepasovala podľa veľkosti plodu. Čiže o 2 TT bolo väčšie.
No, vyšetrenie bolo ako u každej tehu, vyter zo spodku, Sono zo spodku, krv, moč.
Predpísal lieky vytamini, a kyselinu listovú.
Ale? Napísal, mi email teda ci sa mi objavilo po vyšetrení, krvácanie, opuch pyskov, špinenie.
Len bolo mi divne, ze chcel ci sa odfotim co spodku lebo sa mu niečo nezdalo, a chce vedieť či to prestalo po vyteri opuch. Aby sme predišli zbytočným komplikáciám.

Prosím Vás, môj muž povedal ze to ako keby písala umelá inteligencia, nakoľko ma namiesto Pani. K oslovil dobrý deň Martina, píšeme Vám ohľadom dnešného vyšetrenia a hento hore.
Je možné, a môže si gynekológ pýtať fotku takto ? Ešte som sa s tým nestretla 🙄
Ďakujem.

Strana
z4
nikaeli
10. júl 2025

@derna neexistuje

anonym_8345bf
10. júl 2025

@derna urcite nic neposielaj ked tak skoc za nim sa opytat co to malo znamenat,ci to vie ze v jeho mene pisane

robo1990
10. júl 2025

@derna email sedí?? určite by som neposielala fotku svojej vagíny cez internet.. ak sa mu niečo nezdá nech ťa zavolá aby si prišla a riadne vyšetrí

derna
autor
10. júl 2025
@robo1990

@derna email sedí?? určite by som neposielala fotku svojej vagíny cez internet.. ak sa mu niečo nezdá nech ťa zavolá aby si prišla a riadne vyšetrí

@robo1990 áno sedí, aj čo mi predpisoval lieky tam je meno priezvisko, aj na stránke...

226lenka
10. júl 2025

To vážne chcel od teba fotku intímnych partií? Uvažovala by som nad zmenou gynekológa. A určite mu nič neposielaj

patka06
10. júl 2025
@derna

@robo1990 áno sedí, aj čo mi predpisoval lieky tam je meno priezvisko, aj na stránke...

@derna 1. Dávala si lekárovi svoju e-mailovú adresu?
Zajtra mu hneď volaj čo to má znamenať.
Určite neposielaj žiadne foto

derna
autor
10. júl 2025
@robo1990

@robo1990 meno ukazovať nebudem, ale aj to gynekologicke centrum sedí

derna
autor
10. júl 2025
@patka06

@derna 1. Dávala si lekárovi svoju e-mailovú adresu?
Zajtra mu hneď volaj čo to má znamenať.
Určite neposielaj žiadne foto

@patka06 ďakujem, áno dávala sestričke, ktora ako papiere novej pacientky dala jemu.

derna
autor
10. júl 2025
@226lenka

To vážne chcel od teba fotku intímnych partií? Uvažovala by som nad zmenou gynekológa. A určite mu nič neposielaj

mamina7070
10. júl 2025

pozri ake ma na nete referencie MUDr. Peter Uharček, PhD.

fotku by som mu neposielala

mariba77
10. júl 2025
@derna

@derna nemá email náhodou preklep? Je tam centum a nie centrum…. ;)
Zda da mi to ako podvodný email, ktorý sa ma veľmi podobať na original… plus tie gramatické chyby …

derna
autor
10. júl 2025
@mariba77

@derna nemá email náhodou preklep? Je tam centum a nie centrum…. ;)
Zda da mi to ako podvodný email, ktorý sa ma veľmi podobať na original… plus tie gramatické chyby …

@mariba77 toto mi napísal teraz... Pýtala som sa ho, či mi vie predpísať lieky na tlak

patka06
10. júl 2025
@derna

@derna Určite ich kontaktuj, povedala by som, že sa im niekto nabúral do systému
Myslíš, že by si Mudr. dopisoval s pacientkou po 21,30 ?

domkakvet
10. júl 2025

@derna toto snad nepisal doktor, nic mu neposielaj.

nikaeli
10. júl 2025

Neexistuje, aby mal lekár alebo zdravotná sestra takú otrasnú gramatiku. A určite by s pacientom nepísali večer/ v noci cez chat 🤦🏻‍♀️

derna
autor
10. júl 2025

https://www.e-vuc.sk/zsk/zdravotnictvo/ambulant...

Toto je ich ambulancia. Isto budem zajtra volať Gynekologičke

derna
autor
10. júl 2025
@nikaeli

Neexistuje, aby mal lekár alebo zdravotná sestra takú otrasnú gramatiku. A určite by s pacientom nepísali večer/ v noci cez chat 🤦🏻‍♀️

@nikaeli ďakujem ❤️

mamina7070
10. júl 2025
@derna

@nikaeli ďakujem ❤️

@derna to bude nejaky podvod

derna
autor
10. júl 2025
@patka06

@derna Určite ich kontaktuj, povedala by som, že sa im niekto nabúral do systému
Myslíš, že by si Mudr. dopisoval s pacientkou po 21,30 ?

@patka06 ved to, preto sa pýtam lebo aj ta gramatika a aj to oslovenie...

ivik4
10. júl 2025

To bude kravina nereaguj

robo1990
10. júl 2025
@derna

@derna je zaujímavé že tu je spomenutý úplne iný mail ako si ty poslala... Nehovoriac o tom že je tam centum a nie centrum .. určite by som to skúsila viac rozkliknut.. ďalšia vec je že žiaden lekár si nebude s tebou písať vo večerných hodinách mimo ordinačných hodín .. a ešte cez mail ..keby sa mu niečo nezdalo tak radšej zavolá .. a úplne najdôležitejšie že nemá ani základy gramatiky takže to mi tiež nesedí...

patka06
10. júl 2025
@derna

@derna V linku čo si pridala,majú úplne iný email.

nikaeli
10. júl 2025
@derna

@derna okrem toho, pokiaľ viem, Valetol je na bolesť a nie na tlak 🤦🏻‍♀️

derna
autor
10. júl 2025

Ďakujem baby, som kľudná 🙏🙏🙏🙏

patka06
10. júl 2025
@derna

@derna Daj potom, prosím ťa, vedieť, čo si s nimi vyriešila.

lucia13022023
10. júl 2025

Nič neposielaj, nereaguj, zajtra by som im zavolala, že sa im asi niekto nabúral do systému. Na 99% to tak je. Takátu gramatiku jeden doktor nemôže mať. A ak by sa jednalo skutočne o doktorka (o tom veeelmi silno pochybujem), určite by som zmenila gynekológa. Ale skôr sa im nabúrali do systému

nikaeli
10. júl 2025

Mňa by ale zaujímalo, ako je možné, že tá osoba vie, že si dnes bola na vyšetrení.....

robo1990
10. júl 2025
@derna

@derna ďalšia vec ..našla som si ich stránku a tam majú mail ..dokonca 2 a ani jeden nesedí .. tiež čo sa týka tlaku tak by ťa mal gynekológ odoslať napríklad na interné a nie že ti predpíše čo sa mu zachce a kedy sa mu zachce ...

derna
autor
10. júl 2025
@nikaeli

Mňa by ale zaujímalo, ako je možné, že tá osoba vie, že si dnes bola na vyšetrení.....

@nikaeli ved toto mi tiež hlava neberie

patka06
10. júl 2025
@nikaeli

@nikaeli Do zdravotníckeho systému sa dostane každý podpriemerný hacker

Strana
z4