Gynekológ žiada fotku zospodu
Ahojte ženy, prosím Vas chcem vedieť váš názor, alebo skôr skúsenosť. Bola som dnes na prvom vyšetrení.
Som, 6+4 podľa sona, keďže mám MS nepravidelnu. A moja ms nepasovala podľa veľkosti plodu. Čiže o 2 TT bolo väčšie.
No, vyšetrenie bolo ako u každej tehu, vyter zo spodku, Sono zo spodku, krv, moč.
Predpísal lieky vytamini, a kyselinu listovú.
Ale? Napísal, mi email teda ci sa mi objavilo po vyšetrení, krvácanie, opuch pyskov, špinenie.
Len bolo mi divne, ze chcel ci sa odfotim co spodku lebo sa mu niečo nezdalo, a chce vedieť či to prestalo po vyteri opuch. Aby sme predišli zbytočným komplikáciám.
Prosím Vás, môj muž povedal ze to ako keby písala umelá inteligencia, nakoľko ma namiesto Pani. K oslovil dobrý deň Martina, píšeme Vám ohľadom dnešného vyšetrenia a hento hore.
Je možné, a môže si gynekológ pýtať fotku takto ? Ešte som sa s tým nestretla 🙄
Ďakujem.
@derna ziadny lekar nebude pisat s tak primitivnymi gramatickymi chybami. Ok, preklep sa stane, ale nie take mega hrubky, ktore do oci biju. Ziadny lekar si nebude pytat fotku gundze svojej pacientky ani mailom, ani inak elektronicky. Ak by sa mu nieco nezdalo, zavolali by ju na vystrenie, aby prisla osobne.
A za dalsie - valetol ako lieky na tlak??? Ved to su bobule od bolesti, ktore si kupis v lekarni bez predpisu.
Cize totalny o.eb to je, a nie lekar.
NIekto sa mu ocividne nabural do systemu.
@elanor ďakujem
asi by som oznámila aj polícii , však to je hnus
Podla mna niekto z tvojho okolia kto vie kde si bola tak si nachytro zalozil mailovu schranku na gmaily a skusa od teba taketo fotky. Porozmyslaj kto z tvojho okolia neovlada gramatiku a mohol by vediet, ci uz od teba alebo od ineho, ze si bola na gynde v gynykologickom centre. Apropo, to zariadenie sa ani nevola gynekologicke centrum ale ma to uplne ine meno, nie?
neverim, ze toto pisal doktor s takymi gramatickymi chybami a takou poziadavkou, nejaky tupy uchyl, nic neposielaj, to bude podvod, plus emailova adresa ma napisane centum nie centrum, je to uchyl s vymyslenou adresou, ved rozmyslaj
https://zdravie.pravda.sk/zdravie-a-prevencia/c... Je to zial pomerne rozsireny podvod
Jedna zena tu ma vo svojom profile, na nick si nespomeniem, ako takto naletela. Ona aj posielala fotky nohaviciek takemuto "doktorovi". Gundzu uz si nepamatam ci mu odfotila a poslala. Ale mne to uz vtedy hlava nebrala, aka je blba a naletela. Takze ano naletia zeny a aj odfotia a poslu.
Toto je jasný podvod,mail je "centum"už tam je chyba..a tá gramatika,čo píše,to by určite seriózny doktor neurobil, duplom by nepýtal fotky intímnych partií 🙈🙈
Tu je jej nick. Dlho si pisala s tym "doktorom" mykaellle
To máš čo za dr? Keď si si myslela že to píše on s toľkými chybami? 🤔
Zavolala by som tam.
Ja som svojej gyn po porode posielala fotky, aby som sa nemusela trepat do ambulanacie kazdy druhy den, ale bolo to po vzajomnej ustnej dohode.
Bude to podvod. A dnes by som na tvojom mieste išla za lekárom a opýtala prečo ti píše. Toto nie je normálne. Treba ísť za ním nech vie doktor že niekto v jeho mene píše ženám. Snáď si tie fotky neposlala.
Ja by som nahlásila aj na políciu, moc asi nezmôžu ale tak skúsiť.. vieme, že to je podvod
Presne na toto upozorňovali v správach ..Centum namiesto centrum a je to podvod, ktorý vyzerá naozaj ako ambulancia Dr.
Presne na toto upozorňovali v správach ..Centum namiesto centrum a je to podvod, ktorý vyzerá naozaj ako ambulancia Dr.
@j.sarika1710 Ako to môže vyzerať autenticky? To keď mi niekto z Gmailu napíše, že si mám odfotiť pinďura, tak o tom môžem uvažovať inak ako o podvode? A som si istý, že mnoho tých žien tie fotky tých chachár poslalo. Si teraz po večeroch môžete s mužmi zahrať takú hru, že pozri PH a uhádni, ktorá je moja 😁😁😁
Moj lekar mi odpovie aj mailom, ale normalne, cez pracovnu dobu, ma tam svoj mail a toto je este aj uplne nieco ine, ina adresa, ako si mozes mysliet, ze to je od nich?
Bola som na speci vysetreni raz u doktora Wallenfelsa a je to uplne seriozny lekar, toho druheho nepoznam, ale urcite je to odborna ambulancia cela, takze mozno sa im niekto nabural do systemu alebo ani nemusel, lebo ani adresa mailova nesedi, takze absolutne na to nereaguj.
Moj muz mi vcera ukazoval, co mu zacalo chodit na mail. A to hladal nieco k TV, chcel pozerat formulu a nesiel mu povodny balicek, co mal predplatene programy, tak poklikal, ze si bol vedomy, ze na nejakej takej pofidernej stranke je, ale ze skusal hladat riesenie (a to je dost zbehly v IT) a odvtedy mu do spamu chodia reklamy na tinder a dalsie hovadiny, nadava jak cert, ze sa toho zas nezbavi tak lahko, blokuje to, ako vie, ale chodi to furt a mazat to musi. A to teda ja mam v mailoch bordel a chodi mi kadeco, ale toto sa mi este nestalo. On si dava na toto pozor. Takze ktovie, clovek poklika kadeco a potom si Ta najdu.
Mna otravuju telefonicky s investiciami, ze si mam vybrat zhodnotene peniaze, uz ani nedviham niektore cisla, blokujem a aj tak. A tiez mi dake podvodne maily prisli, slo to rovno do kosa, nadobro vymazat, nereagovat. Naco sa tym zapodievas?
Ale ak je ciel poskodit "krestansku" ambulanciu, tak velmi nevyslo.
@derna ziadny lekar nebude pisat s tak primitivnymi gramatickymi chybami. Ok, preklep sa stane, ale nie take mega hrubky, ktore do oci biju. Ziadny lekar si nebude pytat fotku gundze svojej pacientky ani mailom, ani inak elektronicky. Ak by sa mu nieco nezdalo, zavolali by ju na vystrenie, aby prisla osobne.
A za dalsie - valetol ako lieky na tlak??? Ved to su bobule od bolesti, ktore si kupis v lekarni bez predpisu.
@elanor ale nenabural sa, to ani mailova adresa, ani ziadne gynekologicke centrum ona nenavstevuje, to moze kludne byt len zhoda nahod, ze dnes bola na vysetreni.
@j.sarika1710 Ako to môže vyzerať autenticky? To keď mi niekto z Gmailu napíše, že si mám odfotiť pinďura, tak o tom môžem uvažovať inak ako o podvode? A som si istý, že mnoho tých žien tie fotky tých chachár poslalo. Si teraz po večeroch môžete s mužmi zahrať takú hru, že pozri PH a uhádni, ktorá je moja 😁😁😁
@yosi tiez nechapem, ved adresa nesedi, ja by som to vobec ani neriesila, ved vobec nie je zneuzita ani adresa tej ambulancie, len nejaky mail, co si dakto zalozil...ako tomu autorka moze verit, ze je to od jej lekara? 🙈
@yosi tiez nechapem, ved adresa nesedi, ja by som to vobec ani neriesila, ved vobec nie je zneuzita ani adresa tej ambulancie, len nejaky mail, co si dakto zalozil...ako tomu autorka moze verit, ze je to od jej lekara? 🙈
@anonym_4f71ff Bohuzial, niekomu nebolo nadelene do vienka bohvieake IQ. Som tu aj nick dala jednej co este pod svojou fotkou sa sem aj priznala na mk, ze na takehoto doktora reagovala a posielala mu aj fotky svojich vloziek. Takze vela zien tomu naleti a posle aj fotku mindze a mozno aj cecky atd.

Ďakujem baby, som kľudná 🙏🙏🙏🙏