icon

Gynekologický problém

veve2211985
6. okt 2017

Dobrý veče,dufam že mi niekto poradíte,dnes som bola u svojho gynekologa,týžden dozadu mi bral výter a mala som zlé výsledky.Tak som tam dnes šla a mam v sebe dva druhy baktérií,aké netuším,dostala som antibiotiká ciprinol a vaginálne tobolky Macmiror complex 500.Moja otázka je ak mám aj ja v sebe takéto baktérie nemal by aj moj muž niečo užívať?čo ak to má aj on v sebe?doktor mi nič také nehovoril ale kamaratka sa ma to pítala,mám ho poslať k urológovi? Dakujem za každú odpoveď.

jeemima
•
6. okt 2017

Myslim, ze gynekolog by ta upozornil ak by bolo potrebne preliecit aj partnera

11mirka22
•
6. okt 2017

Mňa tiež neupozornil doktor, našla som o tom zmienku v pribalovom letáku, tak som sa tam bola opýtať, povedal mi len že by bolo dobré to tiež preliecit aj u partnera. My sme zohnali lieky od kamarátky lekárničky, ale inak asi k urologovi treba ísť. No možno sme mali niečo iné, tých baktérií je veľa, zavolaj si radšej k lekárovi.

veve2211985
autor
•
6. okt 2017

@11mirka22 zavolám,dakujem

karmela
•
7. okt 2017

@veve2211985 vždy treba preliecit aj partnera,lebo ty sa preliecis on nie a budeš zase tam kde si bola..mne moja dr vždy predpísala tabletky aj pre muža keď som mala zle výsledky ale gyndakovia to neradi robia