Gynex a vaše skúsenosti
ahojte babenky chcem sa vás spýtať ktorá z vás má skúsenosť so gynexom je to dobre pomáha to alebo je to lem klam poradte ďakujem
@lienka0220 15
@lienka0220 15
@enia74 mne zostal, rada posuniem.
@jankakalmanova ďakujem už som sa dohodla s
@lenkaoravcova
Ahojte, ak máte záujem o Gynex, aktuálne prebieha akcia 1+1 zadarmo za 21,60 EUR. Nájdete u nás na mamazem. Akcia platí len do 19.2.2016.
Nema niekto na predaj kupim🙂
@michaela_lm ahoj ja mám.
@jankakalmanova napisem ti spravu
ponúkam gynex 1 + 1 za 16,Eur plus poštovné. Akcia platná do 19.2.2016
Ahojte,stalo sa niektorej z vas toto:beriem gynex uz 2mesiac.menzes mi chodil ako hodinky po gynexe kazdych 29dni.naposledy som mala 13.1. Menzes.minuly tyzden som mala v Stredu dostat,ale nic..este tyzden pred menzesom som mala zavrate,pocit na zvracanie,tocenie hlavy,hlavne prsia boleli nenormalne a brusko ,vajecniky no strach a hroza...po 4rokoch snazenia som si myslela juuj nieco zafungovalo...ale menzes meskal uz viac ako tyzden.pridalo sa nechutenstvo,rano teploty,zimnica,zapchaty nos a striedalo sa to vsetko brusko,prsia,odpadavacky...a dnes rano sa zobudim a menzes.vcera este test spravila-negativne.dnes mi je zase zle...co to ma byt??menzes svetly. (krv).??jaaj som zmatena
Bojim sa
ja som ho brala tri mesiace, mne veľmi pomohol.
@gabyvt ako??
@kuriatko2710 mala som myóm na maternici, ktorý sa po použití zmenšil na minimum a nebola potrebná operácia.
@gabyvt tak to je fajn. Ja mám pco, aspoň doktor mi povedal.. Dufam, že nám pomôže keď vytúženému bábätku.
@kuriatko2710 musíš to brať pravidelne a dlhodobo, a veriť, určite ti pomôže, držím prsty 🙂
@gabyvt neviem či sa to môže dlhodobo??! Nikde nie je napísané.. Len tie 3týždne a 1týždeň. Verím, že mi pomôže..nechápem odpoveď svojho organizmu tento mesiac..
@kuriatko2710 a ešte som stále smädna a pijem veľmi veľa.. + aj stále WC
@enia74 je teraz akcia na mamazem.sk 1+1 dobrá cena
@kuriatko2710 práveže sa to berie dlhodobo, tri týždne a týždeň pauza a potom opäť, ja som to brala poctivo tri mesiace, jedna kúra nestačí. /Potom som brala aj z tej sady Vironal na vírusy, aj ten bol dobrý, pomohol mi na imunitu. Takže ja týmto prípravkom verím.
No jasné, čítala si čo sa mi stalo tento cyklus? Aj ja verím
@kuriatko2710 práve som si to prečítala.... a zašla si za lekárom, nech ti skúsi zobrať krv???.......ja hovorím z vlastnej skúsenosti, mne to pomohlo, ale každý sme iní, takže koľko ľudí, toľko chutí .
Nie nebola.. Robila som si test negatívne. A od dnes gynex
Ahojte, ja som kupila Gynex s kolegynou cize 2flasticky cez net CZ lekaren a stalo nas to 15,50€ /ks.. uzivam ho 2dni a davam to pit aj priatelovi.. tak uvidíme či sa nám pošťastí konečne babo..
Mne dnes not tiez prisiel gynex,ideme na to s muzom treti mesiac.:-P dufam,ze pomoze
Holky kupim gynex 🙂
@leren1 ahoj ja mám 2 flasticky.
@jankakalmanova ahoj...cena za jednu a datum spotreby ? Dakujem
@jankakalmanova ahojky...aj ja mam zaujem...aka je cena a doba expiracie?

@enia74 ja mam za 10