icon

Gynex a vaše skúsenosti

bobinka87
30. máj 2012

ahojte babenky chcem sa vás spýtať ktorá z vás má skúsenosť so gynexom je to dobre pomáha to alebo je to lem klam poradte ďakujem

jankakalmanova
21. mar 2016

@leren1 7/2017 kus 15 eur

jankakalmanova
21. mar 2016

@leren1 7/2017 kus 15 eur
@vladka0612 7/2017 kus 15 eur

vanesanova
24. mar 2016

koceny ja uzivam gynex tyzden a som nadmieru spokojnaaaaa! 😉 citim sa psychicky ovela lepsie vyrovnanejsie a som taka stastnejsia alebo co...a jednoznacny ucinok to ma na bolestivu mensturaciu....to ja som mavala ine zachvaty a krce nemohla som nikdy prve dve noci vobec spat a dopovala som sa tymi najsilnejsimi analgetykmi iba na predpis!a teraz vobec nic!!!!!akoze vaaaaaazne vazne nic!ziadne bolesti nic a nezjedla som ani jednu tabletku!milujem gynex!!!!!!a budem ho vsetkym odporucat urcite aj kamoske som ho dala ta ma tiez velmi bolestivu mensturaciu a ked sa este aj babo postasti tak to bude uplna bomba!dam vediet urcite ale aj keby ze nie urcite ho budem uzivat na ten menzes to je uplny zazrak!normalne neveriiiim!milujem gynex! 😀

vieraspacka
24. mar 2016

@vanesanova Len nezabudni robit po 3 tyzdnoch vzdy tyzden pauzu, to je dolezite 😉

vanesanova
25. mar 2016

@vieraspacka jasne ja viem 😉

sandria33
25. mar 2016

Ahojte, zacala som uzivat gynex. Uz sa tesim na ucinok ;) dufam ze sa zadari

sandria33
25. mar 2016

Uz som vselico nacitala a uzivam 5 kvapiek dva krat denne. Ma niekto ine info, kolko treba davkovat, ak planujeme tehu?

leren1
25. mar 2016

@sandria33 mozes kludne zvysit na 7 kvapiek ked mas len 2 x denne ked chces otehu

nikusa2
26. mar 2016

Dievcata gynex som vypila uz celu flasticku a dieta nechodi a nechodi 😤

leren1
26. mar 2016

@nikusa2 vraj jedna je malo...treba aspon tri

nikusa2
27. mar 2016

Oki kupujem dalsie .. 😩 Len mi uz dochsdza trpezlivost ..

pingusik
27. mar 2016

ja uz pijem tretiu fľašku a stale nič ☹

sandria33
27. mar 2016

Baby, ale nieco na tom gynexe bude. Uzivam ho sice iba kratko, ale uz teraz 11 dc citim ze ide ovu. Tak dufam ze ako citim ovu, budem o chvilku citit tehu ;) verim mu ;)

vanesanova
28. mar 2016

@pingusik a ake davkovanie mas?kolko kvapiek denne?

vanesanova
28. mar 2016

@simonka581 ahoj a ake hormonalne vykyvy si mala?ja mam trochu zvysenu stitnu zlazu a gynex uzivam zatial tyz.

pingusik
28. mar 2016

@vanesanova
uživam 2x9 kvapiek denne

atka1989
29. mar 2016

Su nejake vysledky stoho gynexu???

nikusa2
30. mar 2016

Atka1988 asi ako u koho ja uz 2mesiac pijem a nic kramy mam bolestive ako vzdy ziadna zmena, tehotna niesom.. A ziadne zmeny neregistrujem.. Mozem povedat ze u mna gunex nezabral ani nezabera .. Dam mu este sancu a dopijem flaticku aby som mala 3mesiace.. Potom pojdem rovno na oddelenie neplodnosti ..

anjelik01
31. mar 2016

Atka1988 ja uzivam gynex uz 10 mesiacov a svoje dni mam stale take iste aj bolestive. Jedine v com mi velmi pomohol mi rozpustil cysty co som mala na vajecnikoch tak uz ziadne. A aj psychika je lepsia. Ale zatial som neotehotnela. Ked som brala gynex prvy krat tak po 5 mesiacoch som po nom aj otehotnela ale v 7tt som potratila.

atka1989
31. mar 2016

@anjelik01 lebo ja som brala uz davno to bolo 3mesiace ale nic a teraz rozmyslam ci mam zase zacat.

vanesanova
31. mar 2016

podla mna pomaha ale kazdemu inac, podla toho ake ma kto problemy a zdravotny stav, podla toho ako mate zaneseny organizmus odpadom, ak ste fit tak nejaky rozdiel asi na pohlad nebadat ale ak mate problemy s pecenou travenim atd...tak sa telo cisti viacej a tym padom su aj tie ucinky badatelnejsie, mne pomaha velmi od bolestivej menstruacie a to som ja umierala prve dva tri dni vzdy, bez liekov som sa nikdy nezaobisla a teraz som uplne bez liekov a travi mi neskutocne, spim jak dudek a urcite som psychicky vyrovnanejsia gynex nemoze uskodit len pomoct ale kazdemu organizmu asi inym sposobom chuti mi teraz viacej sladke ale to mi je jedno som spokojna aj imunitu mam lepsiu.

nikusa2
31. mar 2016

ja orgazmus s priatelom nemala ani nepamatam.. dost blbe .. neeee :( :( :(

anjelik01
1. apr 2016

@atka1989 skus zo znova brat za to nic nedas ked ho znovu zacnec brat uvidis ako ti zaberie...
@vanesanova mas aj pravdu kazdej inak zaberie 🙂

editka11
1. apr 2016

Ahojte dievcata... keby ste niektora chceli mam na predaj GYNEX 10€ +posta len otvoreny nestihla som ho brat 😊 babätka prišlo skôr ☺

vanesanova
1. apr 2016

@editka11 gynex nie je dobry len na otehotnenie....kludne si ho nechaj na neskor je dobry na imunitu proti bolesti je to vseliek...

leticia22
7. apr 2016

@vilma75 ahoj, a kde by som našla tú vešticu?

kubkovamama
11. apr 2016

Ahojte, mne po 2 MA a kyrete pomohol upraviť cyklus presne na 28 dni, zlepšiť pleť, zrovnať hormóny, celkovo som sa cítila lepšie. Brala som 3 x 7kv 2 týždne, týždeň pauza a ešte 2 týždne. Len si treba dať pozor a dať si aspoň 20min odstup pred a po jedle, vylúčiť kávu,atd. a piť viac vody.

magdushhh
17. apr 2016

ahojte dievcata. cyklus mavam 33-39dnovy, ovulacia pekne chodi cca ten 15.16,17den. o dietatko sa intenzivne snazime 5 mesiacov a zatial nic. uzivala som infolic, kyselinu listovu a povedala som si tento mesiac, ze sa na to vykaslem a nebudem brat vobec nic a pokusim sa na to tak intenzivne nemysliet. ale docitala som sa o tomto gynexe, tak si hovorim, ze by nebolo na skodu ho vyskusat co myslite? pijem iba alchimelkovy caj, nic ine a po gyn. prehliadke vsetko vzorove aj u mna aj u manzela.

vanesanova
17. apr 2016

@magdushhh urcite skus nic tym nepokazis drzim palce! 🙂 ja som tiez skusila vselico ale moj manzel ma zly spermiogram tak my sa za tri dni chystame na inseminaciu do centra tesim sa dufam ze to vyjde treba neustale pozitivne mysliet aj ked niektore pokusy zlyhaju

magdushhh
17. apr 2016

@vanesanova ahoj dakujem za povzbudenie 🙂 presne tak, treba mysliet pozitivne, navyse mi gynekologicka povedala, ze sme mladi a ze je uplne normalna doba otehotnenia 1 rok a ze sa vobec nemam stresovat. mozno mi ten gynex pomoze aspon na upravu menstruacie.

zaroven vam drzim palce nech vsetky vysetrenia dobre dopadnu 🙂

BTW baby je tu niektora z vas z BA, ktora predava gynex kvapky? zbehla by som po ne hned zajtra napriklad po praci. dikes