Gynex a vaše skúsenosti
ahojte babenky chcem sa vás spýtať ktorá z vás má skúsenosť so gynexom je to dobre pomáha to alebo je to lem klam poradte ďakujem
Ahojte, ak máte záujem o Gynex, aktuálne prebieha akcia 1+1 zadarmo za 21,60 EUR. Nájdete u nás na mamazem. Akcia platí len do 19.2.2016.
Ahojte,stalo sa niektorej z vas toto:beriem gynex uz 2mesiac.menzes mi chodil ako hodinky po gynexe kazdych 29dni.naposledy som mala 13.1. Menzes.minuly tyzden som mala v Stredu dostat,ale nic..este tyzden pred menzesom som mala zavrate,pocit na zvracanie,tocenie hlavy,hlavne prsia boleli nenormalne a brusko ,vajecniky no strach a hroza...po 4rokoch snazenia som si myslela juuj nieco zafungovalo...ale menzes meskal uz viac ako tyzden.pridalo sa nechutenstvo,rano teploty,zimnica,zapchaty nos a striedalo sa to vsetko brusko,prsia,odpadavacky...a dnes rano sa zobudim a menzes.vcera este test spravila-negativne.dnes mi je zase zle...co to ma byt??menzes svetly. (krv).??jaaj som zmatena
@kuriatko2710 mala som myóm na maternici, ktorý sa po použití zmenšil na minimum a nebola potrebná operácia.
@gabyvt tak to je fajn. Ja mám pco, aspoň doktor mi povedal.. Dufam, že nám pomôže keď vytúženému bábätku.
@kuriatko2710 musíš to brať pravidelne a dlhodobo, a veriť, určite ti pomôže, držím prsty 🙂
@gabyvt neviem či sa to môže dlhodobo??! Nikde nie je napísané.. Len tie 3týždne a 1týždeň. Verím, že mi pomôže..nechápem odpoveď svojho organizmu tento mesiac..
@kuriatko2710 práveže sa to berie dlhodobo, tri týždne a týždeň pauza a potom opäť, ja som to brala poctivo tri mesiace, jedna kúra nestačí. /Potom som brala aj z tej sady Vironal na vírusy, aj ten bol dobrý, pomohol mi na imunitu. Takže ja týmto prípravkom verím.
@kuriatko2710 práve som si to prečítala.... a zašla si za lekárom, nech ti skúsi zobrať krv???.......ja hovorím z vlastnej skúsenosti, mne to pomohlo, ale každý sme iní, takže koľko ľudí, toľko chutí .
Ahojte, ja som kupila Gynex s kolegynou cize 2flasticky cez net CZ lekaren a stalo nas to 15,50€ /ks.. uzivam ho 2dni a davam to pit aj priatelovi.. tak uvidíme či sa nám pošťastí konečne babo..
Mne dnes not tiez prisiel gynex,ideme na to s muzom treti mesiac.:-P dufam,ze pomoze

@enia74 ja mam za 10