icon

Gynex a vaše skúsenosti

bobinka87
30. máj 2012

ahojte babenky chcem sa vás spýtať ktorá z vás má skúsenosť so gynexom je to dobre pomáha to alebo je to lem klam poradte ďakujem

magdushhh
13. máj 2016

byby ten gynex sa ma uzivat od prveho dna menstruacie po ovulacne dni ci?

sandria33
14. máj 2016

@magdushhh mozes hocikedy, len max 3 tyzdne a potom je tyzden prestAvka

magdushhh
14. máj 2016

baby pocujte myslite si ze kombinovat inofolic s gynexom nie je dobry napad?

kubkovamama
14. máj 2016

@magdushhh užívaj stále.. ako 2 alebo 3 tzždňová kúra, potom máš týždeň pauzu a pokračuješ. Všetko máš napísane aj v príbalovom letáku. A asi radšej s ničím nekombinovať, ono je to koncentrované a silné samo o sebe a má to aj kvazi detoxikovať telo, čím menej toho berieš tým lepšie, aj viac piť a zdravšie jesť. 🙂

misulka55
15. máj 2016

@magdushhh no nam to vyslo na prvy sup ale objednala som si ich lebo som v to nejako neverila vies

misulka55
15. máj 2016

a ano este inak mam tie kvapky 🙂

sandria33
15. máj 2016

Ahojte, stalo sa vam niektorej, ze po vyuzivani druheho cyklu gynexu ms neprisla vtedy kedy mala? Uz mam 30 dc a necitim ani ziadne bolesti, nic ...

veverickav
15. máj 2016

@sandria33 ahoj, mne meskali kramy po prvom pouzivani gynexu cca 3 dni a nemala som take stavy ako obvykle... Ale aj na to sluzi gynex 🙂

petruska1212
15. máj 2016

ja mam s gynexom dobre skusenosti, mala som jeden potrat v 8,tyzdni, hned som objednala gynex a brala max davku, hned po prvej MS som bola tehu. isla som na kontrolu na gyndu a ona na mna ze ci viem o tom ze som tehu, ajj srdiecko uz bilo
nepocitala yom ze meska MS kedze po potrate treba cas aby sa cyklus obnovil
ale zas netvrdim ze to bolo gyexom, snazili sme sa kratko, len po prvom sklamani som sa rozhodla, pozri je to na baze byliniek, urcite ti to neuskodi, posilnia maternicu

lusmi
17. máj 2016

ahoj ja som si ho objednala dnes my došiel a už sme ho začali brat potom napíšem aký bol výsledok 😉

tatianat86
18. máj 2016

ja som už na laparke bola, tak to už mám za sebou, my sa snažíme už tretí rok necelý .....

lusmi
19. máj 2016

a my sa snažíme už šest rokov a v roku 2011 som bola aj na laparoskopii a všetko v poriadku

zuzanka_h
20. máj 2016

baby, mate skusenosti ze pri gynexe sa vam posunula ovulacia? po 2 tyzdnoch uzivania a podla merania BT som mala ovulaciu na 10dc uz

chrobaaacik
1. jún 2016

Kočky, ak mate zaujem o gynex za 17+posta, ozvite sa..mam 2 balenia, nepotrebujem 🙂

michaela_lm
12. jún 2016

@chrobaaacik ešte je voľný a pomohol ti

fiborka
13. jún 2016

Ahojte, predam nove neotvorene balenie gynexu za 12 € plus postovne.

dadafa
25. jún 2016

Ahojte, ja som brala gynex tri týždne, potom som mala pauzu a po týždni som zas začala brať. Beriem ho teraz asi tri dni a na teste mám //. Neviete či ho mám vysadiť?

michaela_lm
25. jún 2016

Ahojte pomôže gynex na nízku sliznicu maternici ďakujem

petruska1212
25. jún 2016

@dadafa mozes este brat podla mna, babetku to neuskodi, ale nemusis vela, len raz denne

dadafa
26. jún 2016

@petruska1212
Ďakujem 🙂

petruska1212
26. jún 2016

@dadafa ja som brala asi do 9 tt, nevedela som o svojom tehu, az neskor a dr povedala ze nech doberiem ak mam , ale pre istotu sa spytaj svojej gyn.

michaela_lm
6. júl 2016

Máte niekto gynex na predaj

zunajda
14. júl 2016

@fiborka Ahoj! Máš ešte na predaj gynex?

denisaa21
14. júl 2016

@michaela_lm ja mam

chrobaaacik
15. júl 2016

Chce niektora gynex ? Ja mam 🙂

barinkova
15. júl 2016

mate skusenost gynexu na krčove žily na maternici?dakujem

zunajda
15. júl 2016

@chrobaaacik za koľko?

chrobaaacik
16. júl 2016

@zunajda 16,60+1,50 pošta..za tolko som kupila..mam 2 ks 🙂

kangaba
16. júl 2016

Ja som pouzivala tak, ze od prvejo dna ms do 14. dna cyklu 2-3 kvapky rano a vecer a potom od 14.dna cyklu do 28. dna Renol kvapky, tak isto 2-3 kvapky. Sa mi podarilo otehotniet hned prvy mesiac. Inac chod na stranku energy.sk tam ked napises scim mas poblem tak ti poradia. Aj ja som to tak robila.

janie7
19. júl 2016

@iliaska Ahoj, chcem ta poprosit o info kolko kvapiek a ako casto si Gynex brala. Ja som po HyFoSy mala nenormalne bolesti pri ovulke a ms, beriem ho iba vyse tyzdna no uz mi stihol skratit ms a bolesti su uz ovela mensie. Pracujeme na babu necely rok, tak dufam, ze sa coskoro podari 😉