ahojte babenky chcem sa vás spýtať ktorá z vás má skúsenosť so gynexom je to dobre pomáha to alebo je to lem klam poradte ďakujem
Ahoj , treti tyzden beriem gynex kvapky a oo tyzdni uz som bola uplne pazrava, stale stale by som jedla pred tym som to mala len pred kramami, je to normalne? Teraz budem mat pauzu a uvidim ci ho zas budem brat :(
@andrea_prestastna ahoj mne sa zda,ze tiez mam vacsiu chut jest, alebo skor, ze si to jedlo tak viac vychutnavam, uzivam🙂 celkovo som viac v pohode.V akych davkach uzivas gynex?
@majkydee brala som 3x denne po 6kvp
@andrea_prestastna teraz po pauze som si dala iba kazdy vecer 6kvp a v pohode uvidim ci mi zas posunie cyklus alebo co lebo od ovulky mam divne pocity kazdy vecer (vajecniky)
@andrea_prestastna viem co myslis, aj mne sa dako aktivovali vajecniky a to si davam uz len 3 kvapky rano, 3 na obed a 2 vecer. Myslim, ze je to dost silne,ale tym padom aj ucinne.Ja chcem vydrzat aspon tuodporucanu 3 mesacnu kuru🙂
@kendra dobrý večer prosím Vás za predávate gynex kvapky Ďakujem za skorú odpoveď
Ahojte, užívam gynex od začiatku cyklu. Bola som aj na folykulometrii na 13 a 15 DC všetko bolo ok. Ovulacia prebehla. Ale teraz na 19 a 20 DC mi je veľmi ťažko od žalúdka, zvláštny pocit, aj mierne pálenie záhy. Myslite že to môže byt tým gynexom?
Ahojte babenky, chcela by som sa spýtať či nemá niektorá podobný prípad 😀 pred 2rokmy som mala mimomaternicove tehotenstvo a od vtedy sa nám nedarí mať bábo, brala som inofolic a nič mi nepomohol , A teraz beriem kvapky gynex 3×7 kvapiek pomohol vám gynex?
@evicka9294 ahoj, je vela zien,ktore by ruku do ohna dali za to, ze prave gynex im pomohol k otehotneniu. Mne naopak zda sa uskodil, mam endometriozu a po jeho uzivani sa mi stav zhorsil. Moja znama tiez tvrdi ze 2 roky sa snazili a az po uzivani gynex 3 mesacnej kure sa im podarilo.. treba vyskusat, inak nezistis 🙂 drzim palce👍
@claudi2011 gratulujem ...gynex je voľno predajný liek?
@trinity246 dobrý deň áno
@vilma75 a co to za osobu?
Tu začni písať odpoveď...
Odošli
Chcem sa spýtať som po samovlnom potrate stale sa este cistim (bez kyret) mozem gynex začať uzivat uz teraz a myslite ze ma pripravi na snazenie sa a nasledne rychlejsie otehotnenie ... Snazili sme sa rok a ked sme sa dočkali tak v 8tt bolo potom .... Chcem vim skor telo dat do poriadku a hlavne aby bolo pripravené