Gynex a vaše skúsenosti
ahojte babenky chcem sa vás spýtať ktorá z vás má skúsenosť so gynexom je to dobre pomáha to alebo je to lem klam poradte ďakujem
@voskovka no pre zmenu mam aj ja taky 🙂 hoci tazko povedat ci nebol stale anovulak, to som sa len pred 3 mesiacmi dala na sledovanie cyklov atd. A teraz mi dr povedal ze nema ovu, ze mam brat od bud. cyklu clostibegyt, tak zhanam kadetade po nete ze ci gynex, femigard alebo femi kvapky a dom z toho jelen 🙂
@maminka142
co znamena, ze si merias teplotu na fertility ??? uz som to citala niekde, ale neviem, o co ide...to je nejaka stranka? 😅
inak, ja som prave vcera zacala brat gynex...bola som na hormony u gynekologicky a vraj su v normalnych hodnotach, az na jeden, ktory je hranicne..ale neviem nic blizsie...len mi povedala, ze ak mam zaujem to riesit, tak mi odporuca gynex, co je lepsi ako nejaky hormonalny liek, lebo je na prir. baze...my sa snazime uz od augusta, a ako zistujem a citam, tak to nie je take jednoduche... ☹ dufam, ze mi Gynex pomoze, lebo uz by som rada bola tehu...mam brat 2x denne 7 kvapiek 3 tyzdne a tyzden pauza...pocula som na neho vela pozitivneho a aj od mojej doktorky, ktora ho vraj uz 19 rokov pozna...neviem, ci je to pravda a od kedy ho vyrabaju, no dufam, ze pomoze... snad to za tych 25 eur stoji...
@michaelahomolova85 Ano je to dobra stranka 😉 Fertilityfriend tam sa značí teplotka 😉
@michaelahomolova85 Ahoj ,vidim ze si sa dala na gynex, ja tiez rozmylsam ci ho kupit, mali ho v lekarni ,ci len cez internet sa da objednat ?
Ja som gynex kupila pre manžela. Užíva prvú fľaštičku, takže sa to nedá ešte zhodnotiť či pomohol. Nemáte skúsenosti s tým, že gynex užíval chlap? Keď teda pomohol ženám, chcela by som vedieť, či aj mužom. Dajte vedieť.
@lusla28 srdečne blahoželám 🙂 prosím ťa ja som po pol ročnej liečbe hormonmi, mala som endometriozu 1. stupňa - ľahku ale aj to stacilo k tomu, že sa nam nedarí už vyše roka ☹ teraz cakám na mrchu, kym mi príde po tej liečbe..mysliš že už teraz si to možem nasadit alebo až ked budem mať znova cyklus 🙂
Ahojte, pridali sme na koníka článok o liečbe neplodnosti a zvýšenia šance na otehotnenie pomocou Gynexu a ďalších prípravkov značky Energy (Fytominerál, Renol,...). Môžete si prečítať tu: https://www.modrykonik.sk/katalog/firma/mamazem...
neviete náhodou či sa môže Gynex pri zvýšenej funkcii štítnej žľazy - hyperthyreóze ?
S manželom nemáme žiadne problémy a predsa sa nám už skoro 2 roky nedarí otehotnieť. Mám pravidelný cyklus, folikuly sa tvoria priam ukážkovo a manžel má super spermiogram. Asi o týždeň začnem brať clostilbegyt a cez ovu nám naplánujú pohl. styk. Ak to nevyjde, na ďalší cyklus pôjdeme na IUI. Chcela by som sa opýtať, či by ste mi odporúčali brať Gynex súčasne s clostilom, kyselinou listovu a vit. E? Nebude to trochu moc? Chcela by som, aby bola šanca na otehotnenie čo najväčšia.
ahojte baby 🙂 som po laparke aj po liečebe endometriozy..16.5. som dobrala poslednú injekcie, menzes ešte nemám, ale od 8.6. berie gynex, v posledenj dobe ma pri námahe popolieva v podbrušku, co to može byť, dakujerm ak niekto odpovie 🙂
brala som aj gynex, nevravim, ze nepomohol - pomohol, ale ovela lepsie vysledky mal estrozin (je to na podobnej baze, len asi ucinejsia zmes bylin). Dve balenia a moj sialeny hormonalny stav to dalo do poriadku. Moja dobra kamoska rok a pol nevedela otehotniet a po baleni do 3 mesiacov bola v tom. A pred niekolkymi dnami mi pisala jedna baba co som jej na fore odporucila, ze uz cakaju tiez. A mojim dvom kolegyniam to pomohlo na cyklus - zmizli migreny, krce a nepravidelna MS. Takze jednoznacne odporucam estrozin, aj ked gynex neublizi🙂
ja mám s Gynexom výbornú skúsenosť 😉 začala som ho užívať v januári a v apríli som otehotnela 😉 okrem Gynexu som pila alchemilkový čaj 2xdenne 😉 mala som problémy s ovuláciou, MS som mala len po Agolutine 😔

Ahojte a mate skusenost s gynexom pri cystach?minuly cyklus som mala krvavu cystu na pravom vajecniku teraz dalsi cyklus na lavom.a velkosti prva 5cm a 5,5cm.doktor mi nakazal kupit gynex...mam otazku ci niekomu cysta zmizla hned ci ako?