icon

Gynex a vaše skúsenosti

bobinka87
30. máj 2012

ahojte babenky chcem sa vás spýtať ktorá z vás má skúsenosť so gynexom je to dobre pomáha to alebo je to lem klam poradte ďakujem

voskovka
12. okt 2012

Ahojte a mate skusenost s gynexom pri cystach?minuly cyklus som mala krvavu cystu na pravom vajecniku teraz dalsi cyklus na lavom.a velkosti prva 5cm a 5,5cm.doktor mi nakazal kupit gynex...mam otazku ci niekomu cysta zmizla hned ci ako?

mistrall
13. nov 2012

@2lil a ako ti zaucinkoval ten gynex , brala si ho napokon?? alebo soju?? ja ho tiez chcem brat, teda gynex..

mistrall
13. nov 2012

@voskovka ahoj, tieto cysty, ktore su zavisle na hormonal. cykle sa zvyknu vstrebat ( napr. folikularne cysty vo folikul. faze cyklu) a zrejme gynex ma tomu dopomoct

voskovka
13. nov 2012

@mistrall pre zmenu tento cyklus anovulacny...tak nasadeny duphaston co ja viem sa v tom uz nevyznam 😀

mistrall
13. nov 2012

@voskovka no pre zmenu mam aj ja taky 🙂 hoci tazko povedat ci nebol stale anovulak, to som sa len pred 3 mesiacmi dala na sledovanie cyklov atd. A teraz mi dr povedal ze nema ovu, ze mam brat od bud. cyklu clostibegyt, tak zhanam kadetade po nete ze ci gynex, femigard alebo femi kvapky a dom z toho jelen 🙂

voskovka
13. nov 2012

@mistrall aj ja som zhanala a dokonca aj fytosoju som zohnala zevraj to je setrnejsia nahrada toho clostylu...

mistrall
13. nov 2012

@voskovka aj ja 🙂 ale uvidim ako zaberie clostil, ach no co uz

voskovka
13. nov 2012

@mistrall tak my uz mame dvoch ale este jedno chcem...a ako vidim budem tazko urobene...

mistrall
14. nov 2012

@voskovka podla mna nam to vyjde, aj ked tazsie 🙂 ja by som len prve chcela 🙂 resp. druhe lebo uz som jedno potratila zial :(

2lil
15. nov 2012

@mistrall ahoj,...brala som gynex 2 mesiace... bola som aj na IUI ale neklaplo to :( ... no pri braní gynexu mi aspoň folikuly rástli ...tento mesiac som bez gynexu a práve som prišla z CAR a folikuly sú tak malinké že tento mesiac IUI pravdepodobne nebude :(

michaelahomolova85
16. nov 2012

@maminka142
co znamena, ze si merias teplotu na fertility ??? uz som to citala niekde, ale neviem, o co ide...to je nejaka stranka? 😅

michaelahomolova85
16. nov 2012

inak, ja som prave vcera zacala brat gynex...bola som na hormony u gynekologicky a vraj su v normalnych hodnotach, az na jeden, ktory je hranicne..ale neviem nic blizsie...len mi povedala, ze ak mam zaujem to riesit, tak mi odporuca gynex, co je lepsi ako nejaky hormonalny liek, lebo je na prir. baze...my sa snazime uz od augusta, a ako zistujem a citam, tak to nie je take jednoduche... ☹ dufam, ze mi Gynex pomoze, lebo uz by som rada bola tehu...mam brat 2x denne 7 kvapiek 3 tyzdne a tyzden pauza...pocula som na neho vela pozitivneho a aj od mojej doktorky, ktora ho vraj uz 19 rokov pozna...neviem, ci je to pravda a od kedy ho vyrabaju, no dufam, ze pomoze... snad to za tych 25 eur stoji...

maminka142
17. nov 2012

@michaelahomolova85 Ano je to dobra stranka 😉 Fertilityfriend tam sa značí teplotka 😉

miminkova
30. jan 2013

@michaelahomolova85 Ahoj ,vidim ze si sa dala na gynex, ja tiez rozmylsam ci ho kupit, mali ho v lekarni ,ci len cez internet sa da objednat ?

lusla28
Odpoveď bola odstránená
mamazem
20. apr 2013

@miminkova Gynex si môžete objednať cez internet, cena cca. 21,5 E alebo aj osobne v ktoromkoľvek centre Energy. Prípadne na stránke spoločnosti Energy nájdete zoznam predajní. Jedno je napr. aj v Žiline.

mamazem
Odpoveď bola odstránená
mercinkax
23. máj 2013

Ja som gynex kupila pre manžela. Užíva prvú fľaštičku, takže sa to nedá ešte zhodnotiť či pomohol. Nemáte skúsenosti s tým, že gynex užíval chlap? Keď teda pomohol ženám, chcela by som vedieť, či aj mužom. Dajte vedieť.

javorinka2
3. jún 2013

@lusla28 srdečne blahoželám 🙂 prosím ťa ja som po pol ročnej liečbe hormonmi, mala som endometriozu 1. stupňa - ľahku ale aj to stacilo k tomu, že sa nam nedarí už vyše roka ☹ teraz cakám na mrchu, kym mi príde po tej liečbe..mysliš že už teraz si to možem nasadit alebo až ked budem mať znova cyklus 🙂

mamazem
11. jún 2013

Ahojte, pridali sme na koníka článok o liečbe neplodnosti a zvýšenia šance na otehotnenie pomocou Gynexu a ďalších prípravkov značky Energy (Fytominerál, Renol,...). Môžete si prečítať tu: https://www.modrykonik.sk/katalog/firma/mamazem...

mama83
17. jún 2013

neviete náhodou či sa môže Gynex pri zvýšenej funkcii štítnej žľazy - hyperthyreóze ?

ninica
8. júl 2013

S manželom nemáme žiadne problémy a predsa sa nám už skoro 2 roky nedarí otehotnieť. Mám pravidelný cyklus, folikuly sa tvoria priam ukážkovo a manžel má super spermiogram. Asi o týždeň začnem brať clostilbegyt a cez ovu nám naplánujú pohl. styk. Ak to nevyjde, na ďalší cyklus pôjdeme na IUI. Chcela by som sa opýtať, či by ste mi odporúčali brať Gynex súčasne s clostilom, kyselinou listovu a vit. E? Nebude to trochu moc? Chcela by som, aby bola šanca na otehotnenie čo najväčšia.

javorinka2
20. júl 2013

ahojte baby 🙂 som po laparke aj po liečebe endometriozy..16.5. som dobrala poslednú injekcie, menzes ešte nemám, ale od 8.6. berie gynex, v posledenj dobe ma pri námahe popolieva v podbrušku, co to može byť, dakujerm ak niekto odpovie 🙂

aflou
20. júl 2013

@voskovka ahoj síce po dlhom čase ale odpoviem.
Aj ja som mala cystu objavil mi ju gynekológ pri preventívnej prehliadke a odporučil mi gynex. Po využívaní som prišla na kontrolu a cysta tam už nebola.

meca
21. júl 2013

@ninica ak by si mala zaujem predam Ti za par eur gynex, ktory som otvorila asi pred 2 tyzdnami, ale kvoli celiakii to nemozem brat.

ninica
22. júl 2013

@meca
Ďakujem, meca. Práve minulý týždeň som si ho kúpila 🙂.

ninica
22. júl 2013

@lusla28
Ako dlho ti trvalo, kým si vybrala tie dve fľaštičky?

foofee
22. júl 2013

brala som aj gynex, nevravim, ze nepomohol - pomohol, ale ovela lepsie vysledky mal estrozin (je to na podobnej baze, len asi ucinejsia zmes bylin). Dve balenia a moj sialeny hormonalny stav to dalo do poriadku. Moja dobra kamoska rok a pol nevedela otehotniet a po baleni do 3 mesiacov bola v tom. A pred niekolkymi dnami mi pisala jedna baba co som jej na fore odporucila, ze uz cakaju tiez. A mojim dvom kolegyniam to pomohlo na cyklus - zmizli migreny, krce a nepravidelna MS. Takze jednoznacne odporucam estrozin, aj ked gynex neublizi🙂

lusla28
24. júl 2013

@ninica Ou to presne nepamätam ale tuším že som začala min.roku v januari a v septembri som už bola tehotna .
Možno to bolo aj neskor ozaj si presne nespomínam ... Veľa šťastia prajem .. 😎 😵

mami.sk
30. júl 2013

ja mám s Gynexom výbornú skúsenosť 😉 začala som ho užívať v januári a v apríli som otehotnela 😉 okrem Gynexu som pila alchemilkový čaj 2xdenne 😉 mala som problémy s ovuláciou, MS som mala len po Agolutine 😔