icon

Gynex a vaše skúsenosti

bobinka87
30. máj 2012

ahojte babenky chcem sa vás spýtať ktorá z vás má skúsenosť so gynexom je to dobre pomáha to alebo je to lem klam poradte ďakujem

tatianat86
31. mar 2014

ďakujem žienky za odpovede, predsa len na tú laparku pôjdem nech sa kuknú čo je v akom stave , nech sa vie a potom začnem užívať ten gynex a uvidíme 🙂 si myslím, že je to zlatá stredná cesta, a pre bábo urobím hocičo 🙂 a všetkým držím prstíky, všetky ktoré mi narástli, aby sa vám podarilo 🙂 papa

17gabrielle17
16. apr 2014

Ahojte ja som si teraz kupila gynex a beriem ho asi týždeň. Jediné čo zatiaľ cítim je zmena v naladach, som oveľa kľudnejšia 🙂. Môžem brať gynex aj počas tehotenstva?

sprituska
20. apr 2014

@17gabrielle17 na letaku je pisane ze v tehotenstve sa pit nema.

17gabrielle17
20. apr 2014

Ďakujem. Moc.ja som ten letak citala len vela ľudí malo rozne názory . myslím tych co to predavaju. Teraz idem budúci týždeň na kontrolu ci to co tam lekár videl je mimco alebo niečo co tam nemá byť:'(

zalubena
22. apr 2014

Ahojky kocky ......beriem momentalne prednison inofolic a kalcium......rozmyslam aby som sikupila tiekvapky...alebude to dobry napad ??? 5,5 roka som brala antikoncepciu.....a po vysadeni zacal problem s cyklom..........neviete mi poradiť....

humancare
23. apr 2014

Nedari sa Vam otehotniet? Mate cysty, alebo myomy, ktore sa Vam nedaju vyliecit? Prave pre Vas je tu cvicenie AVIVA, ktore je jedine na Slovensku. Uz sme pomohli viacerym zenam, ktorym sa nedarilo pocat babatko a nepomahali im ani umele oplodnenia. V maji robime prve 4hodinove cvicenie. Tento krat v Samorine. Nevahajte a prihlaste sa. Skuste prirodzenou formou pomocou jednoduchych cvikov otehotniet,alebo sa zbavit cyst a myomov.

leontinka27
29. apr 2014

@humancare a pomaha toto cvicenie aj na nepriechodne vajcovody?dakujem

humancare
1. máj 2014

@leontinka27 Dobry den prajem. Ano cvicenie je vhodne aj pre zeny,ktore maju nepriechodne vajecniky. S pozdravom Humancare

leontinka27
2. máj 2014

@humancare dakujem a budete aj v Nitre?alebo kde sa da cvicit

zuzana172
2. máj 2014

@zalubena skus vyskusat Femigard, teraz ho bezne predavaju aj niektore lekarne na slovensku http://www.naturlekaren.sk/zbozi/doplnky-vyzivy... mne pomohol k 2 babatkam a mojim kamaratkam tiez, skus si o nom nieco vygooglit alebo tu ti priamo poradi lekar, ktory ich "vytvoril" http://www.hemann.cz/cz/11/femigard-i.html , prajem vela stastia

humancare
2. máj 2014

@leontinka27 teraz budeme v Samorine. A neskor v BA

itucha
4. máj 2014

ja po dvoch mesiacoch uzívania to s gynexom vzdávam. Úplne rozhádzaný cyklus a špinenie pomimo cyklu, ´dalšie zbytočne vyhodené peniaze, ale zase pomohol na psychiku, akosi mi je to už všetko jedno

gizel
4. máj 2014

@zuzana172 ako dlho si uzivala Femigard??? zaujal ma tvoj prispevok lebo je to cisto prirodne, ja mam nepravidelny cyklus a chcela by som babo.

zuzana172
4. máj 2014

Ano je to aj na upravu cyklu. Uzivala som ho 3 mesiace, obidvaja spolu s manzelom, lebo muzom to upravuje spermiogram. Manzel mal zly spermiogram a na kontrole po 8 tyzdnoch sa ho lekar opytal, ze co uzival, lebo vraj takto sa mu to bez nicoho nemohlo zlepsit, ked mu povedal o femigarde, tak mu lekar odporucal uzivat ho nadalej, lebo o nom uz pocul a mal dobru skusenost. Ja som vzdy mala pravidelny 28-dnovy cyklus. Zacala som ho uzivat a nasledujuca mestruacia prisla o tyzden skor co sa mi nidky nestalo, ale kedze som bola na to upozornena, tak som nepanikarila. Druha menstruacia prisla o 3 dni skor a tretia sa uz nedostavila 🙂 lebo uz som bola tehotna. Ale uzivala som ich nadalej, pretoze ich odporucaju uzivat az do konca tretia mesiaca, pomahaju udrzat plod. A o viac ako rok sme si to zopakovali a mame druhe dievcatko. Odporucaju ich uzivat 3-6 mesiace, pretoze je to prirodne a zmeny sa nedeju tak rychlo ako pri umelych hormonoch. tak ako mi bolo povedane, prve zmeny by sa mali diat po 3 mesiacoch ale kazda sme ina... najlepsie urobis ak si nastudujes vsetko na stranke hemann.cz a je tam aj poradna a radi priamo ten lekar, za 2-3 dni mas odpoved... ale vela sa dozvies uz v prispevkoch z poradne, ktoru tam ma. Mam vsak jednu znamu, ktora to musela prestat uzivat, pretoze jej to robilo problem, bolo jej zle ale vraj v takom pripade len staci upravit davkovanie...ale to uz je tiez otazka na toho lekara. Este musim dodat, ze sme sa o babatko pokusali 2 roky, pocitala som si plodne dni, ktore mali byt uplne jednoznacne pri takom ukazkovom 28-dnovom cykle a potom som zacala uzivat femigard a prestala som pocitat plodne a neplodne dni, a viem s istotou, ze prvy krat som otehotnela na 4-ty den po menstruacii (trva mi 4 dni) a druhy krat som otehotnela 5 dni pred menstruaciou. Z vlasnej skusenosti radim, neviazat sa len na plodne dni

labajka
11. máj 2014

neviem, či je ešte táto téma aktuálna, ale ja nedám na tie kvapky dopustiť, brala som ich od 15tich kvôli štítnej žľaze. Lieky som vysadila a brala som toto, aspoň raz ročne. S priateľom sme sa pred dvomi rokmi začali snažiť o bábo. Rok a pol nič, brala som jedno balenie Gynexu, ale nasadil si ich aj priateľ a buuum, už som na konci 6mesiaca tehu. Určite len odporúčam, a to nielen kvôli účinkom ako je otehotnenie, ale zlepšuje sa po ňom pleť, váha, psychika, menzes, nechty a radosť zo života .........paráda 🙂

tana85
20. máj 2014

zacinam treti cyklus uzivania (som po druhej tyzdnovej pauze) a nic pozitivne nebadam. menzes je silnejsi, dva dni predtym spinenie, dokonca minuly mesiac spinenie asi este 3-4 dni po ms, cyklus vyzeral byt anovulacny, takze doberiem tu flasku, ale dalsiu kupovat nebudem. pre mna uplne sklamanie.

ivanya
27. máj 2014

Ahojte, zacala som s uzivanim gynexu, uz mam za sebou prve 3-tyzdnove uzivanie. Momentalne mam tyzdnovu pauzu, ale menzes nikde. Stalo sa vam niektorej, ze po uzivani gynexu vam meskala menzes? Momentalne som 36 DC. Test som si robila v nedelu, bol negativny. Mavam rozne cykly od 28-35, ale skor sa hybem okolo tych 30 dni, 36 som uz dlho nemala.

sono2
27. máj 2014

@labajka ahoj. Takže kúpiť ten gynex či femigrad? My sa tiež snažíme rok a pol. Veľmi si ma týmto potešila. Ešte keď napíšeš prosím, kde kúpiť. Ďakujem moc pekne. Soňa

sono2
27. máj 2014

@ninica ahoj. Čo nakoniec pomohlo? Gratulujem k tehotenstvu

labajka
27. máj 2014

ahoj sono2. my tu máme priamo v LM konzultačné aj predajné centrum. vždy som ho kupovala tu, ale našla som toto.........http://www.mamazem.sk/vyhodny-balik-na-zenske-p...
určite sa dá aj samostatne len gynex, držím palce, potom sa ozvi čo a ako 🙂

ninica
27. máj 2014

@sono2
Nakoniec Gynex a presne naplánovaný styk 🙂.

sono2
27. máj 2014

@ninica ďakujem

sono2
27. máj 2014

@labajka ďakujem určite kúpim.

devilgirl821
3. jún 2014

Ahojte, mam otazku..🙂 Ak beriem Femibion 400, tak mozem zaroven s nim zacat brat aj tieto kvapky ? Alebo radsej Femibion vysadit a brat len Gynex ? ..nebude toho (tych hormonov) prilis vela ak by som to brala naraz ? Vdaka za odpoved..🙂...a este otazocka ? Kde ste kupili Gynex a aj femigrad...lebo v lekarni ich nemaju..a ani o tom nepoculi..

miriama11
3. jún 2014

@devilgirl821 ahoj gynex sa da aj objednat z netu cez stranku energi.a neobsahuju ziadne hormony.je to prirodne a fembion nie je vitaminovy doplnok??

miriama11
3. jún 2014

@ivanya ahoj neviem ci ti pomozem ja som brala gynex na caste zapaly ale ked som ho dobrala zrazu som nemala vobec menstruaciu aj mesiac.normalne som mala hormony skoro na nule.netusim ci to suviselo z kvapkami ale na zapal zabrali ale oni maju aj upravovat ciklus .tak neviem

ivanya
5. jún 2014

Tak mozem zhodnotit, ze ms prisiel na 38 DC, bol extra silny a trva uz vlastne 8. den, aj ked uz 2 dni len formou spinenia. Nepamatam sa, kedy naposledy som mala takto silny a dlhy, takze gynex evidentne nieco ovplyvnuje 🙂

nike8
16. jún 2014

ahojte, chcela by som sa vas, co mate skusenosti s Gynexom spytat, ci pomaha aj v pripade, ked telo tvori protilatky proti uhniezdeniu vajicka.

anik025
19. jún 2014

Zienky co ste dlhsie uzivali Gynex nemali ste nejake vedlajsie ucinky,ako priberanie alebo nejake bolesti? dakujem

17gabrielle17
20. jún 2014

Ahojte, ja som tu uz pisala pred pár mesiacmi kde som sa pytala na používanie gynexu. Takže som si ho teda kupila a po týždňovom užívaní mi lekár ešte predpísal Duphaston. Neuveríte do mesiaca som otehotnela. 11 dní po do užívaní Duphastonu mi lekár oznamil, že som tehotná a teraz sme v 10tt.myslim si že, gynex ma pripravil na tehotenstvo a pomohol otehotnieť pretože my sme sa snažili o bábätko skoro tri štvrte roka😉.držím palčeky snažilkam.babulky hlavu hore a hlavne myslite pozitívne.