icon

Gynex a vaše skúsenosti

bobinka87
30. máj 2012

ahojte babenky chcem sa vás spýtať ktorá z vás má skúsenosť so gynexom je to dobre pomáha to alebo je to lem klam poradte ďakujem

zalubena
20. júl 2014

Ahojky žienky...🙂 chcela by som si nechať poradiť ...od oktobra po vysadení HAK sa snažíme o bábo...lenže pernamentne každá tri mesiace problém prv menzes každých 12 dní a potom zase meškajúci. PRešla som si HP....dostala som prednison inofolik kalcium a zinok, nepomohlo 4 mesiace užívania a nič. dva cykly a tretí vyvolavačka. tak doporučil nosifol tak aj to pijem menzes po vyvolavačke došiel 16.6 a od vtedy nič... :( zvažujem kúpu gynexu upravil niekomu cyklus ??? Lebo ja si už fakt neviem dať rady....:( v septembri mám ísť na opakový HP a potom laparoskopia.....ďakujem za každú radu.

mamazem
15. aug 2014

Osobné skúsenosti síce nemám, ale ohlasy na Gynex máme výborné 🙂

wolfinka88
1. sep 2014

Dievcata potrebovala by som poradit,kde objednat gynex?nasla som viacero stranok,niekde je lacnejsi aj za 15 eur niekde cez 20..ked kupim lacnejsi bude to ten isty?ci radsej objednat priamo na energy?a tam mi poradia aj ako ho uzivat?chcem ho vyskusat lebo uz mam jedno neuspesne KET za sebou,brala som hrrrbu liekov,tak chcem skusit aj nieco prirodne...

jeffreestar
6. sep 2014

@wolfinka88 ..Ahoj, ja tiež uvažujem o kúpe Gynexu a aj čaju Gynastan. Neviem či ti veľmi poradím ale ja osobne ak už mám niečo kupovať cez net tak vždy sledujem cenu daného výrobku cez heureku. Tento Gynex tam tiež najdeš a ako si sama písala za rozne ceny. Ja ked som to pozerala tak je to to iste aj za viac € len to má inu flaštičku. Len ak si chceš objednať ten za "najnižšiu cenu" musíš si dobre pozreť aj tu cenu dopravy lebo každý ju má inu..poprípadne sa informovať na konkrétnej stránke kde predavaju ten produkt ako to maju s dopravou. Ja osobne neviem či ho predávajú aj v lekarni takto dostupné alebo je to na lekársky predpis od gynekologa, alebo je ho len možné dostať cez internetove predajne. No určite by som privítala radšej keby sa dá kupiť normalne v lekárni, ako to objednávať z netu. 🙂 Ak chceš môžeš mi kludne napísať spravu a možeme podrobnejšie pokecať 🙂

pepiska2812
16. okt 2014

Prosim vas baby,napisete mi niektora spravu,ktora ma osobne skusenosti s gynexom a ze jej priaznivo pomohol?Ja skusam tiez,ale neviem co to spravi,dakujem

mimasimi
16. okt 2014

@pepiska2812 Ahoj, ak by si ten gynex chcela skúsiť, mám ho doma, dávala som ho synovi, aby sa rozrozprával, ale len 3 týždne po dve kvapky, takže je ho dosť. Jemu celkom dobre zabral, sú to všetko bylinky. Za 10 evrí aj s poštou ... 🙂

marsic
16. okt 2014

Ahoj, ja som užívala Gynex a otehotnela som.Neviem, či pomocou neho, ale podarilo sa 🙂

pepiska2812
17. okt 2014

@mimasimi
@marsic Kvapky som si objednavala,uz ich uzivam druhy tyzden,ale zatial nebadam nejake zmeny.My sa snazime o babo uz vyse 2 roky,ale nechcem ist este do centra AR.

marsic
17. okt 2014

@pepiska2812 myslím, že prvé výsledky po 3 mesiacoch.Ešte som si objednala Cytovital alebo tak nejak sa to volalo a tým som si natierala podbruško.Tiež je to od Energy. Tancovala som brušné tance. Tiež sa nám nedarilo. U mňa zohrávala veľkú rolu psychika. Keď som sa skľudnila a prestala merať, počítať, skúmať, študovať tak to prišlo🙂 Držím palce.

littledesire
17. okt 2014

Ahojte, ja sice este nemam skusenosti Gynex - tehotenstvo. Ale mne to pomohlo na cysty a endometriozu. Asi pred cca troma rokmi mi laparoskopicky vyberali cystu na vajecniku a diagnostikovali endometriozu, potom som klasicky pol roka brala hormonalne injekcie a samozrejme som bola aj na vysetrenie stitnej zlazy. Tam mi endokrinilog dal do ruky rovno tabletky euthyrox, ze to uz mate chronicke a nic sa s tym neda robit, Nedozvedela som sa nic viac.. Kedze nechcela som a nechcem brat hormony cely zivot, rozhodla som sa ist alternativnou liecbou. Gynex a Cytovital som brala asi pol roka. Cysty sa neobjavili, euthyrox som ziaden nebrala, a po roku som mala vsetky vysledky vratane stitnej zlazy v poriadku. Potom som na nejaky cas gynex prestala uzivat, bolo fajn asi rok, ale potom sa mi opat objavila cysta na vajecniku 8cm. To bolo zaciatkom decembra minuleho roka. Opat - aj po porade s panom s regeneracneho centra Ezofit - som zacala uzivat Gynex a pridala som k tomu Cytosan. Cytosan je sice drahsi, obsahuje ale humat draslika a ine latky. kludne si precitaje o tom aj na stranke energy aj napr na stranke ezofitu: http://www.ezoshop.sk/149-cytosan-single-pack-k...
Doktorka ma samozrejme medzitym uz poslala aj na gynekologiu na onkologii nech ma sleduju atd. Lebo predtymi mi vyberali 4,5 cm a tato mala 8cm. Po dvoch tyzdnoch brania gynexu, cytosanu a zmene prezivania vsetkych veci a trochu zmene myslenia mala cysta 4cm. Po Vianocach tam uz nebola.
Aj predtym ked som brala iba samostatne Gynex s cytovitalom, tak okrem toho ze som mala pravidelnu menstruaciu, tak som sa aj fyzicky citila v pohode, lepsie. Stitnu zlazu mam stale v poriadku.
Takze ja Gynex mozem len odporucit. Ja ho kupujem priamo v Regeneracnom centre v Kosiciach aj cez email som sa radila s panom, ktory tam pracuje ohladom svojich problemov. Mne osobne gynex pomohol, som si ista ze to bolo tym. mam aj ine pripravky energy doma, okrem gynexu aj vironal, ktory pouzivam ked som chora a manzel na preliecenie kasla.
🙂 Tolko teda moje skusenosti 🙂

potvorka77
6. nov 2014

Baby prosim vas a mali ste nejake neziaduce ucinky od gynexu? potenie, bolesti hlavy, vyrazky...? kedy vam to preslo?

luci0106
13. nov 2014

Ahojte... je tu toho tak vela, ze sa radsej rovno opytam ako tu odpoved hladat..
Prosim Vas.. chcela by som otehotnieť.. nejako to par mesiacov nejde a ked ze je to par mesiacov, tak nechcem este hladat ine moznosti a pod.
Kazdopadne odporucala mi kamoska Gynex, ze po nom otehotnela, a pise to tu vela z Vas..

A konecne otazka: Radili ste sa s lekarom ci gynex uzivat? alebo ste si ho proste objednali na zaklade aj tohto fora a uzivali??

littledesire
13. nov 2014

@luci0106
ja som sa poradila s panom Petrom Tothom s Regeneracneho centra v Kosiciach. pisala som mu mail a podiskutovali sme. Predtyym som vsak bola na takom vysetreni u nich takym pristrojom - to bolo davnejsie. Ale nie je to podstatne pre uzivanie Gynexu.
S lekarom som nic nekonzultovala, resp. gynekologicke som po tom co mi zmizla cyste len povedala co som robila a ona povedala, ze tak mohlo to vsetko dokopy zaposobit... neviem ci sa lekari stavaju pozitivne k takymto rastlinnym bioinformacnym pripravkom 🙂

littledesire
13. nov 2014

@potvorka77 Ahoj, co sa tyka neziaducich ucinkov. Ak uzivas Gynex asi mas aj precitane, ze najskor to moze sposobit taku reverznu reakciu a zhorsenie stavu, tym sa telo cisti. ja som mala bolesti hlavy - treba zvysit tekutiny. Mala som dokonca aj herpes asi do dvoch tyzdnov co som zacala uzivat - vtedy som znizila davky. Akekolvek naznaky pocitujes, treba znizit davku a ked prejdu, vratit sa spat. Ide o ten reverzny proces

helulik
25. nov 2014

Baby 🙂 môže sa užívať gynex s inofolicom? 🙂

ivuska44
25. nov 2014

Baby, mate niektore aj pco a uzivali ste gynex a pomohol Vam s upravou cyklov??

littledesire
1. dec 2014

@ivuska44 Ahoj, no ja som mavala dost casto cysty na vajecnikoch.. a teraz aj nepravidelny cyklus.. spravidelnil sa, a cysty vymizli .. tolko moja skusenost... minimalne 3 cykly som ho vzdy pouzivala ale kombinovala s cytosanom.. POtom som mala dlhsie pauzu a ked som citila, ze zase nedobre, tak som si nasadila.

@helulik na inofolic som sa konkretne nepytala.. ale pytala som sa na GS mimistar, ak dodrzis minimalne 15 minut odstup medzi nimi, tak mi bolo povedane, ze je to v pohode. takze si myslim, ze aj s inofolicom je to tak..

littledesire
28. dec 2014

Baby. Musim sa "pochvalit" ;) po kontrole po 4 mesiacoch od cysty uz tentoraz ziadna 🙂 uz len aby aj cytologia bola ok ;) brala som gynex od septembra zas..

veronikax
28. dec 2014

@littledesire citala som si posledne spravy o Gynexe ;) a urcite nim nemozem nic pokazit ;) ak mi aj teraz dojde ms....tak si ho objednam ;) hlavne tvoje pozitivne skusenosti ma potesili ;) mamca moja ma sclerosis multiplex...asi aj jej odporucim Gynex ;) podla toho...co som citala v pribalovom letaku 🙂 takze objednat sa to da len na nete? V lekarni to nie je? ;) a gratulujem k pozitivnym vysledkom !!! 🙂

littledesire
28. dec 2014

@veronikax urcite odporuc. Ja som davala aj mojmu mm ked mal zdravotne problemy, teraz berie vironal kvoli problemom s kaslom dlhodobejsim.
Ja som kupovala priamo v regeneracnom centre ezofit v kosiciach. Neviem ci je aj niekde inde.
Aaa dakujem tesim sa aj ja z pozitivnych vysledkov. Uz len aby to buduci rok niekedy v maji pomohlo aj k otehotneniu ;)
V lekarni som to este nevidela ale je pravda ze som ani nehladala...ale myslim ze skor to tam nie je..

atka1989
28. dec 2014

aj ja som si objednala tak som zvedavá ci pomôže mam nepravidelnú menštruáciu lebo inofolic mi nezabral ... 😒

littledesire
28. dec 2014

@atka1989 myslim si ze ano, treba tomu verit... skus precitat na tejto stranke nizsie duchovne priciny chorob: http://www.ezoshop.sk/index.php?route=product/s...
Netvrdim ze vsetko je pravda, ale u mna, ked som sa spatne nad tym zamyslela to platilo. Ked som mala cystu, vzdy to bolo preto lebo som sa s mm hadala a davala mu za vinu. Ked som mala tu 8cm cystu - mesiac predtym sme si zariadovali novy holobyt a to teda boli hadky pri zariadovani a praci... ;)

veronikax
29. dec 2014

@littledesire skusim sa popytat v lekarni...a ked tak...objednam asi najskor z netu ;) Dakujem ;)

littledesire
29. dec 2014

@veronikax no skus, mozno nejaka lekaren ktora ma aj homeopatika lebo nie vsetky maju, mozno taka bude mat ;)

veronikax
29. dec 2014

@littledesire uz mi napisala jedna mamicka str. Z kadial to objednam ...ak dojde ms ;) po porode mavam casto mykozu...a mozno sa aj preto spermijam nedari ;) tak ak to nevijde...tak si to objednam ;) ze sa dam doporiadku ;)

littledesire
29. dec 2014

@veronikax no super ;) tak uvidis ze co 🙂 buedem drzat palce, podel sa potom o skusenost ci pomohlo 🙂

veronikax
29. dec 2014

@littledesire urcite dam potom vediet ;)

butterfly333
3. jan 2015

Babenky poradte už druhy tyžden uživam gynex dnes som 18DC ovu dnes potvrdena ovu testom. Boleli aj vas vaječniky viac ako minuly cyklus?Lebo mna nikdy nebolia ovu som nikdy necitila až dnes od kedy uživam gynex citim vaječniky poriadne.

littledesire
4. jan 2015

@butterfly333 ahoj, moze byt. Ja tiez citim viac vajecniky s gynexom. Ak je to velmi neprijemne, zniz davkovanie, kym to neprejde a potom sa vrat k povodnemu davkovaniu. Telom prebieha reverzna reakcia, co moze sposobit docasne zhorsenie stavu. Treba vydrzat, telo sa cisti. Pi vela vody, pri gynexe treba vela vody.

butterfly333
4. jan 2015

@littledesire už to prešlo trvalo to len včera v čase ovu a pijem dost vody dakujem 😊