Gynpor Sliač - laparoskopia
Ahojte, chcela by som sa opýtať, či bol niekto teraz niekedy na laparoskopii v Gynpore na Sliači. Chcela by som Vás poprosiť o Váš názor na operáciu a tiež na personál. Celkovo o starostlivosť u nich. Ja tam idem 14.8. na laparoskopiu a nie že sa bojím, ale mám z toho panický strach. Ďakujem Vám za Vaše odpovede.
@wikusa297 operoval ma Mudr Vladovic.Fungovat sa neda hned,take 3 dni si polezis,potom to bude lepsie,ale nie 100%.Na stichy som uz isla uplne v pohode,uz ma nic nebolelo.Aj ja som sa bala,lebo som nevedela co ma caka,bola to moja prva operacia.Ale naozaj sa nemas coho bat 😉.A bola si aj na sone,ze preco ta ten zlcnik boli?Lebo ja som ho mala uplne plny kamenov.Ja som ale nemala vobec ziadne problemy.Zistili mi to nahodou,ked som bola na sone s niecim inym.Pred operaciou uz nemozes od polnoci jest a pit.Ale to ti sestricka povie podla toho na kolku ti operaciu naplanuju.A po operacii nemozes jest a ani ten dalsi den nic,len pit.Potom mozes zacat piskotami a vyvar iba vodu.Na dalsi den mozes piskoty,vyvar so zeleninou a rezancami a aj jogurt.Ziadne ovocie s kostkami ani jahody,maliny.Ziadne sytene napoje.Mozes jest cestoviny,ryzu aj zemiaky.Kysle mlieko,vlocky,maslo tiez mozes.Chude maso mozes.Je toho vela aj na nete,ked si das zlcnikova dieta,ale aj sestricka a doktor ti povedia 😉.
@sonja226 ano na CT brucha mi zistili 2 cm kameň...snažím sa ho rozpúšťať takymi "prirodnymi vecami" ale niekedy mi je dost zle a to si na stravu davam pozor (no priznam sa dalo by sa este viac)... a teraz aj ten kovid tak mam strach ako co...u neho si bola aj na konzultacii? Teraz s odstupom casu Ti je ako? Stale si obmedzovana v strave? Bolieva ta nieco?
@wikusa297 ano na konzultacii som bola u neho,velmi prijemny doktor.Uz po vybrati stichov mi bolo dobre.Teraz ani neviem,ze ma operovali.Po tom mesiaci mi povedali,ze mozem skusit normalne jest.Tak som pomaly skusila,po malych mnozstvach a uplne v pohode.Mozem jest vsetko.A nic ma neboli.A ano to mas pravdu,ze ktovie ako to bude kvoli covidu,ale vsak by ti povedali co a ako 😉.Naozaj sa neboj,da sa to zvladnut.
@wikusa297 Na konzultácii som bola u primára Galada a cítim sa ovela lepšie po operácii,150 eur bolo za všetko,to som platila v deň odchodu.Ja sa teda vyhýbam zákrokom aj lekárom vôbec,musí byť moc zle,aby som vyhladala lekársku pomoc a môžem sa spýtať,aký máš problém,keď skúšaš kadečo?
Ahojte, prosím Vás bola ste niektorá teraz v Gynpore operovana, mám ísť na operáciu laparoskopicky vaječníkov, strašne sa bojím, moja prvá operácia, neviem co ma čaká, už o týždeň idem..Dr.vravela,ze pôjdem laparoskopicky, ale cysta 5cm a nádor 5cm,nevedia ci to pôjde ešte laparoskopicky.. 😢😢😢A platí sa??
@soffia711 ano, ja som platila 120 eur a bola som spokojna. Co mala byt povodne cysta 4cm na vajickovode, tak nakoniec to bol zrast - to zistili az vo vnutri, vycistili, opravili a na druhy den som sla domov. Bola som laparoskopicky.
@soffia711 bola som v juni.
@michaela329 mne Dr nasla nález na pravej strane vaječníkov, na ľavej cysta a poslala ma na magnetickú rezonanciu a tam sa potvrdilo, že na pravej strane mam tumor 5cm, musi ísť von, na ľavej strane mam cystu 5cm.. Mam ísť laparoskopicky.. Tak uvidím ako to všetko dopadne, ale mam strach... 😢😢
@soffia711 neboj sa, ono az keď budu vo vnútri, tak zistia, co tam naozaj je, mna tiez strasili cystou sactosalpinxom a vlastne kazdy utvar sa nazyva tumor. Samotneho zákroku sa neboj, su tam vsetci velmi prijemni. Pani, co so mnou bola na izbe, bola na veľkej operácii - vsetko jej vybrali, a starali sa o nu ako o babatko. Bola tiez spokojna. Utečie Ti to ako voda.
@michaela329 ďakujem za povzbudenie 😁snáď to zvládnem..
@soffia711 urcite ano, nie je dôvod sa bat. Drzim palce, aby boli vysledky v poriadku (tie boli do tyzdna)🤞
@michaela329 fakt do týždňa??? Tak to si ma potešila, lebo som si myslela, že budem musieť čakať až po sviatkoch.. A ďakujem.. Snáď to bude ok
@soffia711 ja ked som isla so stehmi, moj gynekolog ich uz mal 🙂 Ako to o plyvnia sviatky a cela situacia okolo korony, to ale netusim. Vtedy bol pokoj.
@partizancanka dobrý večer, môžem sa opýtať kde ste boli na konzultácii u p. Galada na Sliači alebo vo Zvolene ďakujem.
@bianka07 ja som bola v Sliači. Objednana som bola na 10tu, ale nedodrziavali zo, dnu som sa dostala asi po 2 hodinách - pocitaj s tym
@bianka07 Dobrý večer,na konzultácii som bola v Sliači
Ahojte, ak ste boli po operácii žlčníka dali Vám tam aj domov nejaké tabletky na tlmenie bolesti? Ja idem na operáciu 14.1 a bojím sa tej bolesti doma, dá sa to zvládnuť?
@sofik Ahoj.. Nebola som síce na žlčník, ale bola som 3.12.,po operácii sú strašne bolesti, ale večer mi prišla sama sestrička pichnúť injekciu od bolesti, prespala som celú noc.. Najhoršie bolo to prebudenie po narkóze, strašne ma bolelo hrdlo, od kašľať sa mi nedalo.. Ale po pár hodinách to prešlo, keď som sa už mohla napiť vody bolo lepšie..
A to fakt ste si brali len pyžamo a papuče, všetko vám tam dali?
Neviete mi poradiť, či stačí pred zákrokom mať výsledok antigenoveho testu na COVID alebo treba PCR?
Ahojte, 17.3. idem aj ja na operáciu, idú mi vyberať žlčník v Gynpore, strašne sa bojím. Naozaj púšťajú hneď na druhý deň, niekde som čítala že sa tam ostáva až dve noci? Z toho stresu som sa aj zabudla opýtať. 😢😢😢
@66simonka66 ahoj,neboj sa.Nie je to take hrozne.A domov ides naozaj na 2.den.Ja som tam bola presne 24 hodin 🙂.

@sonja226 dakujem za odpoveď. U ktoreho lekara si bola? Doma si to ako zvládla? Vedela si hned fungovat ci az neskor? Boze ja mam taky strach. 🙈 Ta prisna dieta co znamena? 😱