Gynpor Sliač - laparoskopia
Ahojte, chcela by som sa opýtať, či bol niekto teraz niekedy na laparoskopii v Gynpore na Sliači. Chcela by som Vás poprosiť o Váš názor na operáciu a tiež na personál. Celkovo o starostlivosť u nich. Ja tam idem 14.8. na laparoskopiu a nie že sa bojím, ale mám z toho panický strach. Ďakujem Vám za Vaše odpovede.
Ahojte chcela by som sa informovat idem 15.4.na konzultaciu do sliacu gynpor plati sa nieco za konzultaciu?potom ma caka operacia laparoskopicky pravy vajecnik a moj lekar mi povedal ze tam budem min. 3 dn.chcela by som vediet ci budem aj za zazkrok alebo hospitalizaciu platit?vopred dakujem 😊
@veronika1571993 Dobrý deň,za konzultáciu neplatíte nič,ja som tiež bola 8.3 na operácii (laparoskopický mi odstránili myomy),na tretí deň má pustili domov, platila som spolu za zákrok a hospitalizáciu 120 eur.
@veronika1571993 ja som bola na operácii 3.12.2020 a operácia vaječníka, platila som 120eur a na druhy deň domov som išla..
Ahoj prosim idem na operáciu na sliač a dosť sa bojím idem na prefuk vajecnikou a neviem čo ma čaká
@benlub Ahoj treba tam zavolať a oni ti povedia aby si sa prišla ukázať a potom ti dajú termín ja som platila 130€
@renatahomolova dakujem
@partizancanka ahoj prosím ta prečo si bola až 4 dní? Čaká ma operácia žlčníka a teda rátala som s tým ze na druhý deň idem domov..
Dobry vecer,chcela by som sa dat operovat na sliaci - zlcnik,zauji ma ako dlho ste cakali od konzultacie na termin operacie.Dakujem
@zlatusik22 to záleží od situácie v akej sú. Ja som bola na konzultáciu v júni 2020. Vo stvrtok konzultácia a dalsiu stredu operacia. Gynekologia.
@zlatusik22 mne dali termin na zlcnik o dva tyzdne
november 2021
@zlatusik22
@kikusik23 ano aj mne tak zatial naplanovali…a mala si aj bolesti?Lebo mna chytaju hlavne vecer a to je des
@zlatusik22 nie ja som nemala žiadne bolesti ani žiadny záchvat nikdy. Našli mi polyp zato musel žlčník von
@kikusik23 zajtra idem na konzultuciu a budem dufam ze ma ma zoperuju skor🥺 kolko si tam bola po operacii?
Prišla som doobeda o 2 hodiny som mala operáciu a na druhy deň na obed domov
@kikusik23 dakujem velmi pekne🙂
@zlatusik22
@kikusik23 bol pre teba niekto po operacii?Rozmyslam ci budem schopna odsoferovat si to sama domov mam to cca 70km
@zlatusik22 určite musi niekto prísť, ja som mala problém vôbec odsedieť v aute cestu domov.
@michaela329 dakujem
@zlatusik22 urcite by som nebola schopna soferovat ledva som presla do auta a cestu domov som prespala tiez som to mala tak cca 70km
@partizancanka ahoj môžem sa spýtať prečo až 4 dni? Vedela si popredu že to bude toľko alebo ti povedali až po tom?
Ahojte, je tu niekto, kto práve absolvoval v Gynpore hysterektómiu laparoskopicky - ponechaný krčok maternice a vaječníky, hospitalizácia 3 dni a vedel by mi napísať poplatok za tento zákrok, prosím? A takisto aj celkový čas trvania PN? Ďakujem.

Ahoj, ja som bola operovana 25.2 okolo 13tej a púšťali ma domov na druhý den po 15tej, báť sa nemusíš, sestričky sú milé...