Helikobakter a masticha
Dobry den. Prosim vas chcela by som vediet ci ma niekto skusenosti s liecenim helikobaktera pomocou masticha. Citala som vela diskusii a skusenosti, ale viel ako sa niektore pisy tak by som chcela vediet ci sa niekto najde a poradi. Ďakujem
@saska2208 Ahoj, ja mám problémy s HP. Začalo to hnačkami, žravosťou a skončilo bolesťami po jedle vystreľujúcimi do chrbta. Urobili mi sono brucha, krvné testy, všetko ok. Test zo stolice ukázal HP rýchlo a silno. Dr mi poslala testy do labáku aj na okultné krvácanie. Čakám na výsledky Bude ma chcieť liečiť ATB, ale ja som si objednala mastichu. Nechcem ATB, vždy mi je po nich zle a plesne mám všade. 11.4. idem na gastro. Dovtedy budem užívať mastichu, piť repíkový čaj, lepšie sa stravovať a uvidíme, čo povie dr. Myslím, že HP je bežne v žalúdku, ale sa z času na čas takto premnoží. Test zo stolice má vysokú spoľahlivosť. Je na tom istom princípe ako antigen na covid. Ked sme boli chori a infekcni, hned nam vybehla ta druha ciarka. Neskor bola uz len jemnunka.
@duratlicka na HP skus zmeniť stravu viacej bielkovín napr na raňajky ovsene vlocky a začni piť kefir ten pomáha na HP
@mey_drobna za aký čas mu masticha zabrala?po akom čase prešli nevolnosti a bolesti žalúdka?mala som antibiotika 2 kombináciu a stále mi je zle takže asi nezabralo a chcela by som skúsiť mastichu...ďakujem
@duratlicka ahoj pomohla ti masticha?za aký čas prešli bolesti zaludka?
@kika1572 Nepomohla. Musela som 2t antibiotiká.
@nikasik ten test na foto ti ukazuje ze helicobaktera nemas.!!!!!!! Ta ciarka na pismene C je kontrolna. Pozitivny test su 2 ciarky na oboch pismenach. Treba si precitat navod

Ahoj, trpí tu este niekto helikobakterom?