icon

Hladovka ako liek pri neplodnosti

valentina.west
6. feb 2013

Ahojte dievcata, podobnu temu som nenasla a zaujimal by ma vas nazor ,pripadne skusenosti. Moze podla vas 2 tyzdnova hladovka pod lekarskym dozorom nastartovat ludsky organizmus a vyliecit tak napriklad muzsku neplodnost ? Zaujimali by ma vsetky za a proti , klady aj rizika, pripadne,ci to niekto absolvoval a aky bol vysledok? Dakujem.

vaska333
6. feb 2013

@valentina.west ahoj no ja som zas niekde čítala že hladovkou sa zvyšuje prolaktin v krvy a tym aj neplodnost 🙂) tak neviem

xlucia
6. feb 2013

@valentina.west dvojtyzdnova je malo. ano da sa to, ale len v pripade ze SUCASNE odkyselis organizmus. rozhodne nie hladovka ze nejest vobec nic.ako sa ti detoxikuje telo, potom aj schudnes alebo priberies podla realnej potreby tela.

valentina.west
autor
6. feb 2013

@vaska333 nam povedal lekar toxikolog, ze pri 2 tyzdnovej hladovke pod dohladom sa precisti organimus, napravia sa poskodene tkaniva, telo sa zbavi hlienu a telo zacne pracovat uplne od zaciatku,ako by sa clovek prave narodil. aj tak sa trochu obavam vedlajsich ucinkov, ci si nemoze ublizit. 😒 😒 😒 😒

valentina.west
autor
6. feb 2013

@xlucia prave taku hladovku mam na mysli, ze sa neje vobec nic, len prijmas vodu. V tele sa deju zmeny, clovek moze aj odpanut, preto doma by som to urcite neskusala. Po hladovke sa vsak vraj vyliecia rozne choroby, alergie a aj plodnst. 😉

xlucia
6. feb 2013

@valentina.west pri dvojtyzdnovej sa naprava ZACNE.

valentina.west
autor
6. feb 2013

@xlucia takze je vhodne opakovat?

xlucia
6. feb 2013

@valentina.west nie. vhodne je aj nieco jest, aby to pre telo nebol metabolicky sok, prejst na spravnu stravu ktora telo odkyseli ale dlhodobo a postupne

valentina.west
autor
6. feb 2013

@xlucia takuto upravu stravy uz mame davno nasadenu, ja s pytam na HLADOVKU 😉

vaska333
6. feb 2013

@valentina.west no to je riziko🙂 ja by som to osobne asi neabsolvovala🙂))

valentina.west
autor
6. feb 2013

@vaska333 moj drahy je odhodlany nastupit, chce urobit vsetko pre babo, aspon to skusit 🙂 len ja sa trochu bojim, vraj potom maju muzi az priiiiiliz energie a nahanaju dalsie zeny 🙂 😖 🙂 🙂 😀 😀 😀 😀 mojej kolegyne manzel sa takto po hladovke zblaznil 😀 😀 😀 😲

vaska333
6. feb 2013

@valentina.west no vau klobúk dole keď sa chlap dal na niečo take 🙂) no mi ženy podstupime hocco ale chlapy🙂

mellany76
7. feb 2013

Ahoj, vlani som spravila trojtýždňový pôst , pomohlo mi to s mnohými zdravotnými problémami, ale otehotnieť mi to bohužial nepomohlo ☹ . Pôst je naozaj liekom na veľa chorôb, ale chcem ťa varovať , je aj veľmi nebezpečný pre neznalého , ak spravíš chybu, môžeš skončiť v nemocnici. Treba sa naň pripraviť fyzicky aj psychicky, čo chvíľku trvá. Ja som sa chystala intenzívne ,takmer denne tri mesiace, treba sa najskôr detoxikovať a vyskúšať si zopár krátkych pôstov. Ak ťa to naozaj zaujíma , odporúčam ti prečítať si knihy od pani doktorky Partykovej a Gennadija Malachova , pozri si stránky www.zdraví-az.cz. Na stránke www.pust.cz sú popísané aj bludy , tú by som si pozrela len orientačne.