Holíte sa pred návštevou gynekológa?
Baby holíte sa ku gynekológovi? Ja idem prvý krát 😔
@gerrwie_girl a ty tu nepíš bludy,že keď si niekto neoholi chlpy ,že sa o seba nestará a je to cudne
Ja si vlasy necesem a ani nerobím vrkoč a nerobila som to ani keď sim mala dlhé vlasy
@minenkaa no neviem kto pise bludy lebo nic take som nenapísala 😀. Vidím ze čítaš len co chceš. Je mi jedno kto sa holi a kto sa cese alebo pouziva deodorant ci čokoľvek ine ohladom starostlivosti o seba. Ja píšem za seba. Ze ja by som sa prepadla od hanby nebyť oholena. Ty sa kludne neces ani si nerob vrkoc, je mi to naozaj jedno 😀
@minenkaa no neviem kto pise bludy lebo nic take som nenapísala 😀. Vidím ze čítaš len co chceš. Je mi jedno kto sa holi a kto sa cese alebo pouziva deodorant ci čokoľvek ine ohladom starostlivosti o seba. Ja píšem za seba. Ze ja by som sa prepadla od hanby nebyť oholena. Ty sa kludne neces ani si nerob vrkoc, je mi to naozaj jedno 😀
@gerrwie_girl tak potompardon tak sa ten človek neupravuje
@gerrwie_girl tak potompardon tak sa ten človek neupravuje
@minenkaa a to, ze je to dost čudné som napisala na tvoju reakciu, precitaj si to opäť 😉.
Jasné, aj sukňa je samozrejmosť. Ak je zima, tak si sukňu pribalím do kabelky a prezlečiem sa v kabínke. Aj môj gynekológ má v kabínke oznam, aby si ženy nosili na vyšetrenie sukňu. Pripadne tam má takú jednorazovú na požičanie. Nechápem, ako niekto môže vstúpiť do ambulancie celkom nahý, to už ženy nemajú trochu súdnosti a potrebujú sa pretŕčať?
@anonym_e960d2 pred gynekológom sa pretrcam? A ambulanciu ma 50x50m keď sa tam akoze pretrcas kým prejdeš z kabínky ku koze? A tu sukňu si dávaš dole, ci v nej ideš aj na kozu?
Jasné, aj sukňa je samozrejmosť. Ak je zima, tak si sukňu pribalím do kabelky a prezlečiem sa v kabínke. Aj môj gynekológ má v kabínke oznam, aby si ženy nosili na vyšetrenie sukňu. Pripadne tam má takú jednorazovú na požičanie. Nechápem, ako niekto môže vstúpiť do ambulancie celkom nahý, to už ženy nemajú trochu súdnosti a potrebujú sa pretŕčať?
@anonym_e960d2 😀 ze pretrcat. ver, ze keby sa da spravit sono a odobrat vzorky bez vyzlecenia sa, tak sa nikto nikde "nepretrca". ty sa pred lekarom/lekarkou hanbis, ze potrebujes suknu? to ze ti vidi "az do kucyne" ti nevadi? aleto ze ides od kabinky ku koze naha a vidi ti zadok 😱 je problem? predstav si, ze ti vidi aj ri**y otvor pri tom vysetreni. hlavne ze mas suknu 🤦♀️
@anonym_e960d2 pred gynekológom sa pretrcam? A ambulanciu ma 50x50m keď sa tam akoze pretrcas kým prejdeš z kabínky ku koze? A tu sukňu si dávaš dole, ci v nej ideš aj na kozu?
@anonym_4951bc jasné, že v nej idem na kozu. Načo by som si ju potom dávala? Veď sukňa sa ti logicky vyhrnie, keď si ľahneš. Asi nemám na to len ja taký názor, keď samotní gynekológovia na to upozorňujú v kabínkach. V nemocnici na to slúži plášť. Hádam si nebudem sadať na stoličku potom pri rozhovore s holým zadkom. V ambulancii je aj sestrička. Nepotrebujem tam byť za hviezdu.
@anonym_4951bc jasné, že v nej idem na kozu. Načo by som si ju potom dávala? Veď sukňa sa ti logicky vyhrnie, keď si ľahneš. Asi nemám na to len ja taký názor, keď samotní gynekológovia na to upozorňujú v kabínkach. V nemocnici na to slúži plášť. Hádam si nebudem sadať na stoličku potom pri rozhovore s holým zadkom. V ambulancii je aj sestrička. Nepotrebujem tam byť za hviezdu.
@anonym_e960d2 a kto ti kázal sedieť na stoličke s holou ritou? Vsak vyšetrí ma, idem sa obliecť a dôjdem naspäť. Zatiaľ si zápise co on potrebuje a potom ma čas venovať sa mi, odpovie na otázky a pod. V živote som v nemocnici nemala žiadny plast a to mam za sebou 3 pôrody. Aj v nemocnici som sa normálne vyzliekla a nesaskovala tam v žiadnej sukni a pod. A plast? Ten kde prosím ta dávajú? To sa vyzliekas komplet nahá ci naco chceš plast?
@anonym_e960d2 😀 ze pretrcat. ver, ze keby sa da spravit sono a odobrat vzorky bez vyzlecenia sa, tak sa nikto nikde "nepretrca". ty sa pred lekarom/lekarkou hanbis, ze potrebujes suknu? to ze ti vidi "az do kucyne" ti nevadi? aleto ze ides od kabinky ku koze naha a vidi ti zadok 😱 je problem? predstav si, ze ti vidi aj ri**y otvor pri tom vysetreni. hlavne ze mas suknu 🤦♀️
@anonym_fa664e ked je to teda take normalne preco potom aj clovek co ide na operaciu je prikryty/ma plast? Vsak rovno tam moze napochodovat holy pre doktorov sestricky instrumentarov sanitarov ne? Co myslis preco asi dostane tu jednorazovu koselu?
@anonym_e960d2 a kto ti kázal sedieť na stoličke s holou ritou? Vsak vyšetrí ma, idem sa obliecť a dôjdem naspäť. Zatiaľ si zápise co on potrebuje a potom ma čas venovať sa mi, odpovie na otázky a pod. V živote som v nemocnici nemala žiadny plast a to mam za sebou 3 pôrody. Aj v nemocnici som sa normálne vyzliekla a nesaskovala tam v žiadnej sukni a pod. A plast? Ten kde prosím ta dávajú? To sa vyzliekas komplet nahá ci naco chceš plast?
@anonym_4951bc ten plášť je tam miesto tej sukne, ak by si niekto zabudol. Napríklad v TN na príjme, na pohotovosti. Kto píše o pôrode? A tam to tiež funguje tak, že sa najskôr rozprávaš a hneď ideš na kozu. Oni nemajú čas čakať, kým sa pôjdeš zatiaľ vyzliekať. Prezliekaš sa pred vstupom do ambulancie.
@anonym_4951bc no napríklad ja idem k lekárovi a ako prvé si pacientka vzdy sadne k jeho stolu na stolicku a debatuje s lekárom. Úplne vzdy. Cize najskôr sa pacientka ide prezliecť do sukne do kabínky u sestričky, ak nema sukňu, dáva si plast ktory tam visí pre tieto prípady. Potom k lekárovi do ordinácie. Krátka debata pri stole a potom vyšetrenie. Po vyšetrení opäť ku stolu sadnúť a kym vypisuje všetko co treba tak tam pacientka sedi a čaká. Takze je logické ze potrebuje byť oblečená.
@anonym_fa664e ked je to teda take normalne preco potom aj clovek co ide na operaciu je prikryty/ma plast? Vsak rovno tam moze napochodovat holy pre doktorov sestricky instrumentarov sanitarov ne? Co myslis preco asi dostane tu jednorazovu koselu?
@really8 jaj ano, porovnavajme xy obsluzneho presonalu a neznamych doktorov s tvojim 1 gynekologom a 1 sestrickou, ktori ta videli uz xy krat a pred aj po tebe vidia v ten den xy prirodzeni.
@really8 jaj ano, porovnavajme xy obsluzneho presonalu a neznamych doktorov s tvojim 1 gynekologom a 1 sestrickou, ktori ta videli uz xy krat a pred aj po tebe vidia v ten den xy prirodzeni.
@anonym_fa664e moja sestricka ma nevidela. A je to rovnako zdravotnicky personal.
@eeffka u gynekológa,je ako čo presne nedôstojne ,že prejdem na kozu s holou riťou a tam si aj tak ľahnem a roztiahnem nohy
@minenkaa napríklad môj gynekológ ma kabinku v miestnosti kde je sestrička a zatiaľ čo ja čakám už vyzlečená tam, on má vnútri pacientku. Tá vyjde a idem ja dnu, takže sa stretávam aj s cudzou ženou. Takže áno, vždy si dám buď sukňu, šaty, dlhé tričko...
@anonym_fa664e moja sestricka ma nevidela. A je to rovnako zdravotnicky personal.
@really8 tak kazdy to ma asi inak. moja podava lekarke a berie od lekarky nastroje na odber.
cize porovnas komplet cudzi personal pri operacii s 1 gynekologm ktory ta pozna...
@really8 tak kazdy to ma asi inak. moja podava lekarke a berie od lekarky nastroje na odber.
cize porovnas komplet cudzi personal pri operacii s 1 gynekologm ktory ta pozna...
@anonym_fa664e tvojho gynekologa tvoj rozkrok zaujima presne tak ako personal pri operacii. Tu nejde o to co kto kolkokrat videl.
Idem tak ako aj k inému lekárovi ,načo sukňu ,zbytocne zavadzia
@minenkaa áno, ty sa podľa iných diskusií rada pretrcas aj fotka tomu nasvedcuje. Nechutne dať si takú fotku za profilovú
@minenkaa napríklad môj gynekológ ma kabinku v miestnosti kde je sestrička a zatiaľ čo ja čakám už vyzlečená tam, on má vnútri pacientku. Tá vyjde a idem ja dnu, takže sa stretávam aj s cudzou ženou. Takže áno, vždy si dám buď sukňu, šaty, dlhé tričko...
@foxie95 nikdy som netušila,že u nejakého gynekológa to fungujebtak,že sa zena vyzlecie a potom sa ešte musí presunúť do inej mniestnosti alebo sa stretáva s iným človekom ako s doktorom
@minenkaa a to, ze je to dost čudné som napisala na tvoju reakciu, precitaj si to opäť 😉.
@gerrwie_girl ano a potvrdila si tým to čo som ja neskôr napisala
Holim se v pravidelnych odstupech, ale pred gyn vysetrenim i „mimo rytmus“, aby to oholeni bylo cerstve.
Stejne jako se tesne pred odchodem na kontrolu osprchuju, prevleknu spodni pradlo i ponožky, protoze fakt nechci, aby gyn citil moje nohy, ktere ma pri vysetreni na urovni sve hlavy 🤣
Na sebe si beru volne saty, svléknu silonky/ leginy a saty vyhrnu, je mi to tak osobne příjemnější.
Jako gynekolog muzu ale konstatovat, ze je mi to fakt uplne jedno, jestli jsou zeny oholené nebo ne, to je kazdeho vec. Zanedbana hygiena - nalepeny toaletni papir mezi pulkami, zbytky stolice, stare tampony- to je neco jineho- to je fakt neprijemne- u starych pacientek, ktere se samy o sebe nedokážou postarat, nebo u pacientek, ktere nam akutne ve stavu bezvladnosti doveze sanitka- to se da pochopit- ale jinak se vnitrne stydim za ty zeny samotne…ale tak jsem profesional, prechazim to taktním mlčením a doufam, ze dalsi vysetreni uz nebudu muset delat.
@gerrwie_girl ano a potvrdila si tým to čo som ja neskôr napisala
@minenkaa ja som potvrdila niečo tym co si napisala ty? Hmm
@minenkaa no sukna/saty je dost prakticka ne gynde, vyhrnies zhrnies nemusim tam behat naholo, ci v nohavickach.je to o dost dostojnejsie, aspon pre vacsinu zien
@eeffka a vy nemáte na gynde kabínky kde sa prezleciete? Veď vezmem sukňu do tašky tam sa v kabínke prezleciem a potom opäť oblečiem do nohavíc a vybavene
@anonym_autor ja som mladá a už sa neholim polroka nikde doslova ...lekári to neriešia ..im je to srdečne jedno , nie je tam nato aby hodnotil či si oholena alebo aký typ máš či si neviem aká dole ..nerieš ...
@eeffka a vy nemáte na gynde kabínky kde sa prezleciete? Veď vezmem sukňu do tašky tam sa v kabínke prezleciem a potom opäť oblečiem do nohavíc a vybavene
@mizoko nejak mi unika tvoj boj proti sukniam akoby to bola burka 🙂, sukne a saty nosim bezne, kabinky mame ale co sa tam vyzleciem, potom sa so mnou doktorka vykecava na stolicke a tak idem na kozu. sak vojdem v satach bez bielizne, normalne sadnem, vykecame sa, smer koza, vytiahnem saty, zleziem zhrniem.
@mizoko nejak mi unika tvoj boj proti sukniam akoby to bola burka 🙂, sukne a saty nosim bezne, kabinky mame ale co sa tam vyzleciem, potom sa so mnou doktorka vykecava na stolicke a tak idem na kozu. sak vojdem v satach bez bielizne, normalne sadnem, vykecame sa, smer koza, vytiahnem saty, zleziem zhrniem.
@eeffka aký boj proti sukniam? To som kde napísala? Len som sa divila že MUSIS ísť v sukni lebo tam snáď nebudeš behať hola či ako to ženy písali. Veď keď sa mi nechce dávať sukňu tak si ju zbalím do tašky a v kabínke sa prezleciem. Ak chcem si dať sukňu tak si ju dám ale zase spodné prádlo si nebudem dávať dole pre lekárkou na to je kabinka. Takže aký boj proti sukniam? Ty z čoho si toto vyčítala? Fakt mimo reakcia. A čo do toho ťahás burku už vôbec nechápem 😌 Mne je jedno kto čo nosí. Ale keď je veľká zima a idem pešo tak si dám radšej nohavice ako sukňu. A niektoré ženy sukne ani šaty vôbec nenosia. Každého vec.
@eeffka ja som sa pýtala či tam nemajú kabínky aby sa mohli prezliecť keď nechcú prísť v sukni. Nejaký imaginárny boj proti sukniam si si domyslela ty 😌 no a tá burka - to už je iný level domyslavosti 🤣🤣🤣
@mizoko ale naco by som to robila? este balit suknu... viac by mi bolo trapne pred gynekologom, ze som prisla v rifliach a idem na kozu v sukni z domu, lebo sa pred nim asi hanbim byt chvilu dole uplne hola. hlavne ze mi pozera do toho najintimnejsieho otvoru...
@mizoko ale naco by som to robila? este balit suknu... viac by mi bolo trapne pred gynekologom, ze som prisla v rifliach a idem na kozu v sukni z domu, lebo sa pred nim asi hanbim byt chvilu dole uplne hola. hlavne ze mi pozera do toho najintimnejsieho otvoru...
@anonym_fa664e Jezisi 😀. Prepáč ale musím sa smiať. Ked ta vysetruje tak je jasné ze musíš byť tam dole nahá. Inak by to asi nešlo, však? Ale zvysok času ked sa bavis s lekárom nemusíš probuh 😀. Ved toto by bolo aj jemu podľa mna nepríjemné. Mna sestrička raz dokonca sprdla ked som si zabudla svoju sukňu doma a prišla len v rifliach. Našťastie prave pre takéto prípady tam maju župany. Takze NIE, lekár neriesi ze je cudne ze prides v rifliach a k nemu v sukni. Lekár doslova vyžaduje aby si priniesla sukňu.