icon

Holíte sa pred návštevou gynekológa?

28. sep 2025

Baby holíte sa ku gynekológovi? Ja idem prvý krát 😔

mizoko
2. okt 2025
@anonym_fa664e

@mizoko ale naco by som to robila? este balit suknu... viac by mi bolo trapne pred gynekologom, ze som prisla v rifliach a idem na kozu v sukni z domu, lebo sa pred nim asi hanbim byt chvilu dole uplne hola. hlavne ze mi pozera do toho najintimnejsieho otvoru...

@anonym_fa664e ale veď ja píšem len to čo tu písali iné ženy. Nádrže,tu fakt ľudia nedokážu čítať s porozumením. A niektoré ženy to nemajú tak ako ty. Radšej sa prezlecu v kabínke. Že ty sa rada vystavujes je v poriadku ak sa ti to tak páči. Niektoré ženy majú vyslovene problém s tým tam vôbec ísť. A áno, pozerá sa lekár na intímne miesto, to ale neznamená,že musí vidieť ženu behať s holým zadkom. Ty máš veľkú dávku empatie 🤦🏼‍♀️ a nauč sa čítať s porozumením.

anonym_fa664e
2. okt 2025
@gerrwie_girl

@anonym_fa664e Jezisi 😀. Prepáč ale musím sa smiať. Ked ta vysetruje tak je jasné ze musíš byť tam dole nahá. Inak by to asi nešlo, však? Ale zvysok času ked sa bavis s lekárom nemusíš probuh 😀. Ved toto by bolo aj jemu podľa mna nepríjemné. Mna sestrička raz dokonca sprdla ked som si zabudla svoju sukňu doma a prišla len v rifliach. Našťastie prave pre takéto prípady tam maju župany. Takze NIE, lekár neriesi ze je cudne ze prides v rifliach a k nemu v sukni. Lekár doslova vyžaduje aby si priniesla sukňu.

@gerrwie_girl to je dalsia vec, ktoru nechapem. preco sa s vami lekar rozprava az potom, ako vas posle vyzliect??? to sa neda absolvovat predtym alebo potom? ako sa tam potom musi citit zena, co si nahodou rano zabudla obliect suknu?
ja sa s dr. najprv rozpravam, potom ma posle vyzliect, potom prejdem 5 krokov na kozu kde spravi odbery, potom 5 krokov na lehatko kde spravi sono, potom sa utriem, obleciem a este znovu kratky rozhovor s dr. na stolicke.

mizoko
2. okt 2025
@gerrwie_girl

@anonym_fa664e Jezisi 😀. Prepáč ale musím sa smiať. Ked ta vysetruje tak je jasné ze musíš byť tam dole nahá. Inak by to asi nešlo, však? Ale zvysok času ked sa bavis s lekárom nemusíš probuh 😀. Ved toto by bolo aj jemu podľa mna nepríjemné. Mna sestrička raz dokonca sprdla ked som si zabudla svoju sukňu doma a prišla len v rifliach. Našťastie prave pre takéto prípady tam maju župany. Takze NIE, lekár neriesi ze je cudne ze prides v rifliach a k nemu v sukni. Lekár doslova vyžaduje aby si priniesla sukňu.

@gerrwie_girl ona sa zjavne rada pred lekárom prechádza dole hola. Jej vec. Je veľa žien čo majú problém vôbec na gyndu prísť. A nie každá chodí rada v sukni. Vezme do batohu prezlečie sa do sukne a vybavené. Toľko toho. Ja som zase čítala vyjadrenie gynekologickú že jej je nepríjemné keď jej tam pacientky behajú hole bez sukne. Že to že pozerá do intímnej partie na kože je jedna vec ale pozerať ako tam beháte s holou rúrou už je fakt cez čiaru.

gerrwie_girl
2. okt 2025
@anonym_fa664e

@gerrwie_girl to je dalsia vec, ktoru nechapem. preco sa s vami lekar rozprava az potom, ako vas posle vyzliect??? to sa neda absolvovat predtym alebo potom? ako sa tam potom musi citit zena, co si nahodou rano zabudla obliect suknu?
ja sa s dr. najprv rozpravam, potom ma posle vyzliect, potom prejdem 5 krokov na kozu kde spravi odbery, potom 5 krokov na lehatko kde spravi sono, potom sa utriem, obleciem a este znovu kratky rozhovor s dr. na stolicke.

@anonym_fa664e normalne. U sestričky v čakárni sa prezlecies, počkáš u sestričky uz nachystané v sukni, kym vyjde od lekára ina pacientka. Vymenite sa, ona ide u sestričky do kabínky, ty dnu k lekárovi. A ked povie ze ok tak vas vysetrime tak si lahnes a po vyšetrení hned stiahneš sukňu a debatuje dalej.

mizoko
2. okt 2025
@anonym_fa664e

@anonym_fa664e ja prídem,sadnem na stoličku,poviem aký mám problém. Tak ma pošle do kabínky nachystať sa,vtedy si dám sukňu a idem na vyšetrenie. Po vyšetrení idem do kabínky sa obliecť a lekár zatiaľ píše správu. Prídem k nemu,ešte sa bavíme a tak idem preč. Kde je problém?

anonym_fa664e
2. okt 2025
@mizoko

@anonym_fa664e ale veď ja píšem len to čo tu písali iné ženy. Nádrže,tu fakt ľudia nedokážu čítať s porozumením. A niektoré ženy to nemajú tak ako ty. Radšej sa prezlecu v kabínke. Že ty sa rada vystavujes je v poriadku ak sa ti to tak páči. Niektoré ženy majú vyslovene problém s tým tam vôbec ísť. A áno, pozerá sa lekár na intímne miesto, to ale neznamená,že musí vidieť ženu behať s holým zadkom. Ty máš veľkú dávku empatie 🤦🏼‍♀️ a nauč sa čítať s porozumením.

@mizoko sorry, ale z toho zadku vidno len o kusok viac ako zo zadku v plavkach. ak sa niekto hanbi aj pred gynekologom, tak problem je asi inde... a pokial si tu suknu vyhrnie na koze az nad zadok, aby sa jej nezapsinila od gelu, od pripadneho vytoku atd. tak jej ten zadok aj tak vidi.

mizoko
2. okt 2025
@anonym_fa664e

@mizoko sorry, ale z toho zadku vidno len o kusok viac ako zo zadku v plavkach. ak sa niekto hanbi aj pred gynekologom, tak problem je asi inde... a pokial si tu suknu vyhrnie na koze az nad zadok, aby sa jej nezapsinila od gelu, od pripadneho vytoku atd. tak jej ten zadok aj tak vidi.

@anonym_fa664e ešte raz niektoré ženy majú z návštevy gynekológa neskutočný stres a je im lepšie keď lekár vidí ich partie len na koze,aj s tým podľa mňa extrémne bojujú. Takže áno sú ženy čo sa hanbia ba majú až traumu s návštevy u gynekologa. S je jedno čo si ty o Tom myslis. A ako som písala aj jedna lekárka,fakt si nespomeniem kde som to čítala,písala,že jej osobné je nepríjemné keď pacientka behá po ordinácii s holým zadkom.

anonym_fa664e
2. okt 2025
@mizoko

@gerrwie_girl ona sa zjavne rada pred lekárom prechádza dole hola. Jej vec. Je veľa žien čo majú problém vôbec na gyndu prísť. A nie každá chodí rada v sukni. Vezme do batohu prezlečie sa do sukne a vybavené. Toľko toho. Ja som zase čítala vyjadrenie gynekologickú že jej je nepríjemné keď jej tam pacientky behajú hole bez sukne. Že to že pozerá do intímnej partie na kože je jedna vec ale pozerať ako tam beháte s holou rúrou už je fakt cez čiaru.

@mizoko tak taka lekarka nemala ist robit gynekologicku 😀 ved to je smiesne, ze lekarovi vadi nieci holy zadok. hlavne ze prsia jej nevadia.

mizoko
2. okt 2025
@anonym_fa664e

@mizoko tak taka lekarka nemala ist robit gynekologicku 😀 ved to je smiesne, ze lekarovi vadi nieci holy zadok. hlavne ze prsia jej nevadia.

@anonym_fa664e nie jej nevadí holy zadok ako taký ale že takto behá pacientka po ordinácii a aj k sestričke. Nie je dôvod vystavovať na obdiv všetko čo máš 😌 hlavne keď sú tam aj iné pacientky. ale tebe to asi problém nerobí no.

anonym_fa664e
2. okt 2025
@mizoko

@anonym_fa664e ja prídem,sadnem na stoličku,poviem aký mám problém. Tak ma pošle do kabínky nachystať sa,vtedy si dám sukňu a idem na vyšetrenie. Po vyšetrení idem do kabínky sa obliecť a lekár zatiaľ píše správu. Prídem k nemu,ešte sa bavíme a tak idem preč. Kde je problém?

@mizoko tam nikde, kedze pohovor s tebou je ked si oblecena. ale aby lekari "nutili" zeny nosit sukne na preventivky je trochu moc. a ked zena zabudne? alebo ma akutny problem, alebo ide k dr. z prace a zabudne si dat suknu? moju kolegynu som napriklad v sukni v zivote nevidela. mozno ani ziadnu nevlastni.

anonym_fa664e
2. okt 2025
@mizoko

@anonym_fa664e nie jej nevadí holy zadok ako taký ale že takto behá pacientka po ordinácii a aj k sestričke. Nie je dôvod vystavovať na obdiv všetko čo máš 😌 hlavne keď sú tam aj iné pacientky. ale tebe to asi problém nerobí no.

@mizoko mne by to robilo sakra problem, byt hola pred druhymi pacientkami alebo na stolicke. preto nechapem, ze si neda lekar nejaky paravan ku koze a stolicku na odlozenie veci. ale radsej nuti zeny nosit sukne alebo sediet hole na stolicke.

gerrwie_girl
2. okt 2025
@mizoko

@mizoko no ved presne toto. Vyšetrenie je jedna vec ale toto naozaj musi byt pre lekárku nepríjemné.

mizoko
2. okt 2025
@anonym_fa664e

@mizoko tam nikde, kedze pohovor s tebou je ked si oblecena. ale aby lekari "nutili" zeny nosit sukne na preventivky je trochu moc. a ked zena zabudne? alebo ma akutny problem, alebo ide k dr. z prace a zabudne si dat suknu? moju kolegynu som napriklad v sukni v zivote nevidela. mozno ani ziadnu nevlastni.

@anonym_fa664e nikto ich nenúti. Kde niečo také píšem? Ja som len písala že je to pre veľa žien lepšie a pohodlnejšie. Ale ak žene nevadí že behá po ordinácii a pri iných pacientoch dole bez mne je to uuuuuplne niekde. Ja som len odpovedala na to čo tu ženy písali. Veď čítaj pozorne

gerrwie_girl
2. okt 2025
@anonym_fa664e

@mizoko mne by to robilo sakra problem, byt hola pred druhymi pacientkami alebo na stolicke. preto nechapem, ze si neda lekar nejaky paravan ku koze a stolicku na odlozenie veci. ale radsej nuti zeny nosit sukne alebo sediet hole na stolicke.

@anonym_fa664e ale aké hola pred druhými pacientkami? 😀. Na to si ako prišla? Preboha nikto nie je holý pred pacientkami.

mizoko
2. okt 2025
@gerrwie_girl

@mizoko no ved presne toto. Vyšetrenie je jedna vec ale toto naozaj musi byt pre lekárku nepríjemné.

@gerrwie_girl pre lekárku,sestričku a aj pacientky ktoré tam čakajú. Nemám potrebu pozerať na holú riť nejakej pacientky. Ale zase môj zadok to nie je 😌

anonym_fa664e
2. okt 2025
@mizoko

@anonym_fa664e nikto ich nenúti. Kde niečo také píšem? Ja som len písala že je to pre veľa žien lepšie a pohodlnejšie. Ale ak žene nevadí že behá po ordinácii a pri iných pacientoch dole bez mne je to uuuuuplne niekde. Ja som len odpovedala na to čo tu ženy písali. Veď čítaj pozorne

@mizoko ale ved tym ju nuti. asi kazdej je neprijemne byt hola medzi ostatnymi pacientkami, takze je donutena si tu suknu obliect. cize rano rozmyslat, ze aha, dnes idem na gyndu, treba zobrat suknu...

anonym_fa664e
2. okt 2025
@gerrwie_girl

@anonym_fa664e ale aké hola pred druhými pacientkami? 😀. Na to si ako prišla? Preboha nikto nie je holý pred pacientkami.

@gerrwie_girl tak vyssie sa pise, ze zeny po prezleceni sedia spolu, resp. sa minaju, resp. autorka prispevku pisala, ze sestricka este veselo otvara dvere.

mizoko
2. okt 2025
@anonym_fa664e

@mizoko ale ved tym ju nuti. asi kazdej je neprijemne byt hola medzi ostatnymi pacientkami, takze je donutena si tu suknu obliect. cize rano rozmyslat, ze aha, dnes idem na gyndu, treba zobrat suknu...

Tu si ako zaseknutý verklik 🙂 ja ťa predsa nepresviedcam že nechod hoľa. Mne je jedno ako tam pôjdeš. Daj si dole aj trblietky ak chces. Píšem že ak žena nechce brať sukňu môže si ju zbaliť a prezliecť sa. Ak chce môže prísť rovno v sukni. Ak chce ísť hoľa tak nech ide hola. Nenúti tá,je na tebe čo ti je príjemné a čo nie. Ja nie som lekár na mňa tuto tvoju frustráciu nesmeruj.

mizoko
2. okt 2025
@anonym_fa664e

@gerrwie_girl tak vyssie sa pise, ze zeny po prezleceni sedia spolu, resp. sa minaju, resp. autorka prispevku pisala, ze sestricka este veselo otvara dvere.

@anonym_fa664e presne tak. Niektoré ordinácie sú takto robene

mizoko
2. okt 2025
@gerrwie_girl

@gerrwie_girl keď príde sestrička pre odbery a otvorí dvere a tam žena s holým zadkom a vidno ju až do čakárne. Alebo sa míňajú pacientky keď jedna ide k doktorke a druhá odchádza.

anonym_fa664e
2. okt 2025

dobre, viac sa mi nechce. koncim debatu tu. jednoducho je pre mna divny kazdy gynekolog, ktory tym, ze sa zeny mozu navzajom vidiet nahe, nuti svoje pacientky nosit na prehliadky sukne. som rada, ze som takeho doktora nikdy nemala. kazdy to mal zariadene tak, ze sa vyzliekalo priamo u doktora(aj ked to nebolo v kabinke).
ked vam vyhovuje nosit sukne, tak noste. ale nenazyvajte zeny, ktore prejdu od pasa nadol nahe par krokov, ze su divne alebo ze sa pretrcaju alebo rady predvadzaju 🤦‍♀️ nie, len nesaskujeme so suknami kvoli lekarovi, co nas o chvilu aj tak uvidi dole nahe.

evkatk
2. okt 2025

Baby, keby ste len vedeli, ako sa posmešne u gynekológa vyjadrujú na adresu žien, ktoré prídu v nohaviciach a po vyzlečení vraj "pobehujú" s holým zadkom, sadnú naho na stoličku,.... Dosť nechutné ako sa lekári a sestry dokážu vyjadrovať. Kvitujú ženy v sukniach a ako povedala jedna sestrička: " donesú si sukňu a po vyzlečení z nohavíc si ju oblečú, kým sú v ambulancii. To robia tie, ktoré s holým zadkom sa nevytŕčajú za každú cenu."

anonym_fa664e
2. okt 2025
@evkatk

Baby, keby ste len vedeli, ako sa posmešne u gynekológa vyjadrujú na adresu žien, ktoré prídu v nohaviciach a po vyzlečení vraj "pobehujú" s holým zadkom, sadnú naho na stoličku,.... Dosť nechutné ako sa lekári a sestry dokážu vyjadrovať. Kvitujú ženy v sukniach a ako povedala jedna sestrička: " donesú si sukňu a po vyzlečení z nohavíc si ju oblečú, kým sú v ambulancii. To robia tie, ktoré s holým zadkom sa nevytŕčajú za každú cenu."

@evkatk jaj uz len pani dokonala tu chybala... dufam, ze aj zeny pri operaciach ohovaraju, ktora ako vyzerala. profesionalita 0 bodov.

gerrwie_girl
2. okt 2025
@anonym_fa664e

@anonym_fa664e ano, ale nie ze tam sedia hole 😀.

minenkaa
2. okt 2025
@evkatk

@evkatk a to kde sa s holým zadkom sedí u gynekológa ,ja som to ešte nikdy nezažila

srnka79
2. okt 2025

@anonym_autor treba sa doma umyt, mat nesmrdlave ponozky, ako pisu baby😂, holenie nie je podstatne. Predtym poslu vycikat, mechur ma byt prazdny. U nas su na vyzliekanie kabinky, tam sa zena nachysta a lekar si ju zavola, po vysetreni k sestre cez kabinku uz oblecena. Pacientky sa nahe nevidia. Ja sa vzdy vyzleciem do nohaviciek a tak sedim u lekara. Ked ma zavola na kozu, pred nou sa vyzleciem a nohavicky mam v ruke, po zlezeni sa hned obleciem a sadnem na stolicku, kym lekar dopise a dokecame, ak daco treba. Kde je nejaky problem s nahotou, sedenim naholo po inom a podobne? Ved len treba rozmyslat a robit, ako je cloveku najlepsie, kludne aj v kratkej sukni, ale treba ju potom riadne vyhrnut, nech nezavadzia. Ak som poradila, tak dobre. Ak nie, tiez dobre🙂 caute😉

anonym_360e38
2. okt 2025

Môj bývalý lekár to mal tak ze som sa musela vyzliecť už v kabínke pri sestričke. Takže naozaj s holou riťou okolo sestričky občas aj inej pacientky 🤦‍♀️ vždy som nosila sukňu v kabelke, ktorú som si tam obliekla. Vymenila som lekára. Ú novej doktorky sa vyzliekam až pri doktorke, v miestnosti s kozou, takže diskrétne, žiadne sukne. Holenie áno, počas celého roka

moravcikovalucia
2. okt 2025
@anonym_780e15

Ti existuje niekto, kto sa neoholí pred plánovanou návštevou gynekológa …

@anonym_780e15 nikdy sa neholím, neznášam to

annabitta1985
Odpoveď bola odstránená
anonym_452469
3. okt 2025

Ani ja sa neholím, mužovi to absolútne nevadí, mne to nevadí, vyhovuje nám to, tak načo ku gynekologovi, ktorý ma vidí raz do roka?