Hormonálna nerovnováha

mess123
5. nov 2021

Zdravím, bola som na krvi u svojho gynekológa bral mi ju kvôli vyrážam na tvári či to nemôže byť z hormonálnej nerovnováhy.. Dnes prišli výsledky a sestrička mi do telefónu povedala len toľko že to musím o tom diskutovať s lekárom, momentálne som v zahraničí tak nemám šancu sa tam dostať ale myslím si že asi tá nerovnováha je keďže mi to nepovedala do telefónu.. Nemám o tom žiadny prehľad tak sa chcem spýtať je to nejaký vážny problém ak má žena hormonálnu nerovnováhu? Čo to vlastne znamená a čo to obnasa? Ďakujem za objasnenie.

vitriolka
5. nov 2021

to je velmi siroky pojem. v podstate si nic nenapisala.

mess123
autor
5. nov 2021

@vitriolka pýtam sa čo je hormonálna nerovnováha

sense
5. nov 2021

@mess123 hormonálna nerovnováha, je ze nemáš hormóny v takej hladine akoby mali byť. Ale z toho co si napísala tezko povedať...

allie458
5. nov 2021

Vážny problem to je ale nie život ohrozujuci. Zalezi to od toho ake hormony ti chybaju, ci mas napriklad zvysene muzske hormony a ci mas pravidelny cyklus, chces otehotniet alebo ti vadi iba to akne atd. Napriklad ak nemas menstruaciu tak sa ti zvysuje riziko rakoviny maternice pretoze nedochadza k cyklu kde sa tkanivo maternice obnovuje. Cize ano treba to riesit ale neumries ani nic. Je idalne zmenit zivotny styl, vela to vie pomoct len musis vediet v com je presne ta nerovnovaha.

erikama8
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
krstn003
17. máj 2022

nerovnováha, tým si prechádzam aj ja

erikama8
Odpoveď bola odstránená
Zobraz