Hormonálne harašenie po treťom pôrode
Pekny den mile zienky. Po 3.porode mam naozaj extremne hormonalne doslova harasenie. Mam aj hormonalne akne , ktore zacalo po tom 3.porode. Dovtedy nikdy ani vyrazka. Ked mam pms tak mam takmer depresiu, som neskutocne unavena. Vadi mi aj vzduch co dycham. Na deti som agresivna..muz ma radsej obchadza. Naopak ked mam plodne dni doslova lietam v oblakoch. Som schopna skocit z mosta, zalozit si firmu a o sexualnom haraseni ani nevravim. Cele dni mam v hlave len ten sex 😀 Zeny drahe budem takto fungovat az do menopauzy? 🤦♀️ Rozmyslam, ze oslovim pani bylinkarku nech mi namiesa nejaky zazrak. Vyrazky sa mi zapaluju pocas ovulacie a nie pms ako niekedy.. Dajte dobru radu, alebo aspon povzbudive slova 😀 🤷♀️
@mami92 Vies co, naozaj sa tak citim. Ja mam ten cyklus hrozne sialeny. Ovplyvňuje to bezne dni a moje spravanie a vela krat si musim davat virtuálne facky 😀 Vcera mi konecne prasklo ovulacne vajicko ( mam vtedy bolesti) takze verim, ze uz skrotnem 😀 Aspon na tyzden..potom pride ten druhy extrem 😀
Hormôny, hormóny a hormóny. Toto sa deje kvôli tomu, že estrogén a progesterón nie sú v rovnováhe. Skús to spomenúť svojmu gynekológovi.Mal by vedieť pomôcť. Mne pomohlo navýšiť progesterón. Vyrážky zmizli, zmizlo nutkanie kričať a hádzať papuče po manželovi a celkovo som taká milšia a krotšia. Ale aj libido kleslo.
@biibiana ja takto fungujem roky🙂ale nie až taký extrém.Pri PMS vadim sama sebe, všetko je zle, únava neskutočná, prsia mi idú vyletieť z kože, po menzes je svet ružový, lietam v oblakoch🙂
Teraz beriem Duphaston na iný problem som viac vyrovnanejšia.Zial celý život ženy strašne ovplyvňujú hormóny.Ak máš prevahu jedného či druhého či prudko klesne pred menzesom ideš do únavy, smútku.Porozpravaj sa s gynekologom

No mňa čaká čoskoro 3porod. Tak uvidím co to spraví so mnou 😁 .. mne to pripadá jak na nejakých drogách 🤣🤣🤣🤣🤣 ja si myslím ze to časom prejde .