Hormóny pred menštruáciou
Ahojte baby prosim ked mam mat menstruaciu tyzden predtym mam stfasne stavy ja viem ze niesom.jedina..ale ja mam take nervy ze sa neviem ovladat darmo predychavam myslim poziyivne..a nie nerevem..ale strsne sa vytocim a vedela by som sa pobit bez srandy..prosim nevite ci sa s tym da daco spravit ci su dake lieky alebo nieco?dakujem
Ja som si davala kazdy vecer jedno pivo 😄 slo vzdy o tych par najkritickejsich dni pred MS
Magnézium, pupalkový olej, ženské kvapky bylinkové
@luccija magnezium ano teda magnosolv ale to ako keby som pila vodu..duphaston prvy ra pocujem naozaj zabera?dakujem velmi
@tt247 ale kvapky aky olej?aplikacia?dakujem
@basska_b mne ani za jeden nepomaha a ne.ozem za bieleho dna😁
Pupalkový olej. Kúpiš v lekárni. Berie sa čajová lyžička ráno a večer cca týždeň pred. Dlhodobo. Je viac výrobcov. Kvapky napr Grešík. Rovnaké užívanie. Celkovo je toto kombo fajn na PMS. Poradili mi to roky dozadu tu na mk.
@tt247 dakujem🙂 a naozaj to tie nervy zmierni?bojim sa uz coho som schopna;(
Zmiernilo aj podráždenie, výkyvy nálad. Ako v bavlnke sa cítiť nebudeš, ale vo väčšej pohode by si sa mala. Ono tie balenia z oboch ti vydržia na také 2-3 mesiace, keď budeš brať týždeň pred MS každý deň, tak skús.
@tt247 dakujem.velmi😊
Kup si persen , alebo nieco podobné na báze bylín .. pms kazdá sme vtedy nejaká, vtedy su poblaznené hormóny, buď si nájdeš nejaku aktivitu ktora ta zamestná alebo treba sa len zamysliet nad sebou a nejak to pokúsiť zmeniť.. ja som skôr plačlivá .. no uz viem, ze vtedy nemôžem pocuvat hudbu ani pozerat nejaké "placlive" filmy a snazim sa zamestnavat tým, co ma baví
Ja mam dobre skusenosti na gynekologicke problemy s chagou, mozem poradit aj kde je za vybornu cenu a na psychicku pohodu cbd.
och, akurát som v tomto období... aj by som sex@vala, aj niekoho zabila, nevydržím sama so sebou.... pracujem s ľuďmi a teda mám čo robiť, aby som sa aspoň trochu usmievala :-/ dala som si zinok, thiamín, magnezko a asi teda skúsim aj tie kvapky...😈
@yvett78 a konkretne amr cbd prosim?
Nepochopila som otazku
@yvett78 pardon to amr malo byt ake cbd konkretne by ste odporucilu
Je to premiove cbd+cbg, ja vam to vysvetlim viac v sprave aj vam poslem link kde si ho mozete pozriet dobre?
@yvett78 budem rada dakujem🙂

Duphaston sa dáva na PMS od gynekológa
Skúšala si magnézium, ukludnovak?